Ei hankintoja näköpiirissä ja Stoke sunnuntaina

Siirtoikkunasta on kohta kolmannes takana ja mitä Wenger on tehnyt? Ei mitään. Anteeksi onhan managerimme onnistunut jopa heikentämään joukkuetta lainaamalla Podolskin Interiin. Sanogon lainasta on myös puhuttu, mutta tarpeeksi typerää tai heikkoa joukkuetta ei ole vielä löytynyt ottamaan postimiehen riesakseen.

Siirtomarkkinoilla ei siis mitään uutta tai poikkeavaa, vaan mennään ties monenko edellisen vuoden kaavalla, joka ei tuo mitään hyvää joukkueeseen tai ainakaan korjaa joukkueen suurimpia ongelmakohtia. Niin ennalta arvattavaa ja jopa suoraan sanoen tylsää, kun saman on nähnyt lukuisia kertoja aiemmin.

Sunnuntain Stoke ottelua silmällä pitäen ei ole kuulunut vielä mitään uutisia loukkaantuneista pelaajista. Joudutaan odottamaan varmaan tämän päivän lehdistötilaisuus ennen kuin tiedetään palaako ennen kaikkea Özil kokoonpanoon ja mahdollisesti myös Flamini tai joku muu vesijuoksuosaston kaveri.

Edellisestä Stoke kohtaamisesta ei ole kulunut kuin noin kuukauden verran ja ottelu on vielä aivan liian tuoreessa muistissa kaikessa kauheudessaan. Tuolloin pelattiin vieraissa, jossa kävimme kuittaamassa lähes joka kautisen tappion. Sanotaan, että paljon huonommin kuin kuukausi sitten ei ole oikeastaan edes mahdollista pelata, joten siinä suhteessa sunnuntaina voi odottaa ainoastaan parannusta tilanteeseen. Aloitetaan nyt siitä, että jos emme päästä maalia ensimmäiseen 20 sekuntiin, niin kehitystä on tapahtunut.

Leikki sikseen ja tosiasiassa olemme tainneet voittaa Grovella Stoken joka ikinen kerta liigaottelussa. Tämä ei ole tarkistettu fakta, mutta ei ainakaan mene kauaksi totuudesta. Toisaalta taas uimme tällä kaudella syvemmissä vesissä kuin kertaakaan 20 vuoteen ja pisteitä on tippunut jo useille suoraan sanoen heikoille joukkueille.

Stoke on myös tällä kaudella parantanut vierasesityksiään ja on voittanut muun muassa Manchester Cityn, Tottenhamin ja Evertonin. Nuo kaikki ovat todennäköisesti sellaisia voittoja, johon me emme tällä kaudella tai ylipäätään viimeisinä vuosina ole useasti pystyneet.

Sunnuntai on ehdottomasti ottelu, jossa ei voi yksinkertaisesti menettää pisteitä jos haluamme olla neljän joukossa kauden päätteeksi. Vierasottelut ovat tällä hetkellä todella tuskaisia oli vastassa oikeastaan kuka tahansa, joten kotiotteluista on pakko voittaa kaikki mahdolliset. Mahdollisilla tarkoitan nimenomaan kaikkia muita kuin Chelseaa, Manua ja Manchester Cityä, jotka vain ovat ylitsepääsemättömiä tällä hetkellä.

Jatketaan Stoke pelin ennakolla sunnuntaina. Sitä ennen on kuitenkin huomiselle tiedossa jo eilen lupaamani Eeron päivitys.

8 thoughts on “Ei hankintoja näköpiirissä ja Stoke sunnuntaina

 1. Wenger katkaisi siivet lähes kaikista siirtohuhuista. Ainoastaan nuori polakki on seurannassa. Jostain syystä Reidistä ei kysytty…

  No, Özil on takaisin, joten voittoputki alkakoon.

 2. Postimies Sanogo siirtyy ilkeämielisten huhujen mukaan Suomeen ja suoraan Itellan avaukseen….

 3. Jos Wenkula ei hanki tammikuussa yhtään kunnon pelimiestä tai eroa itse niin aion tehdä Norrisin ”yhden miehen armeijat” ja menen protestoimaan johonkin kevään Arsun peliin. Tämä on lupaus!

 4. Ainoa hyvä uutinen tässä on Poldin tyhmä avautuminen, joka viimeisillekin believereillekin varmaan avaa sen, ettei saksalainen tule enää Arsenalissa minuuttiakaan pelaamaan.

  Puolustavia hankintoja odotellessa. Viimeisenä päivänä totta kai.

 5. Maltillinen avautuminen – kyllä. Tyhmä? Ei mielestäni. Mielikuva Poldista on varmaankin useimmille faneille ollut aina melko positiivinen, juurikin aiempien avautumisten puutteesta. Kohtalaisen hiljaa mies on ollut, katsoen penkiltä mm. Sanogon maagisia esityksiä.

  Koska saku ei suurella todennäköisyydellä tule enää tosiaankaan pelaamaan Arsenalissa, ei olisi ollut väkevämmät kommentitkaan yllättäviä. Tiedostaen myös ”The Auringon Valon” siteeraukset, totuus on jälleen kerran, lehdistön luomalla sana sanaa vastaan pohjalla. Tosin kukapa olisi uskonut näkevänsä PölserNikkeäkään arsussa vielä 2013, vai milloin se nyt lähti..

  Itse olen aina pitänyt Poldista henkilönä, sekä tietysti maagisesta laukauksesta, mutta se ei tosiaan vaan riitä. Tai riittä jos mitään ei tule tilalle.

 6. Poldi on erinomainen esimerkki siitä, miten hyvällä mediapelillä saa liikaa anteeksi medialta ja kannattajilta. Esitykset eivät tosiaankaan suuresti puolla jatkoa Arsenalissa, jos seuran rima on korkealla. Ehkä kyllä, jos sijat 4-6 tyydyttävät. Toki tyhmä hankinta alunperin Wengeriltäkin, jota on vaikeahko ymmärtää, koska miehen rajoitteet ovat varsin laajalti tunnetut ja kehittymishaluja/mahdollisuuksia on niukasti ollut viimeiset viisi vuotta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s