Ensimmäinen hankinta tehty – puolalaisjunnu ei kuitenkaan auta nykytilannetta mitenkään

Loukkaantumislista näytti hetken aikaa jo harvinaisen lyhyeltä ollakseen meidän. Useille muille joukkueille olisi toki normaalia, että pari pelaajaa on loukkaantuneena, mutta jos määrä meillä jossain vaiheessa on alle viisi niin se on tilastoharvinaisuus.

Arteta ja Debuchy menivät tai menevät leikkauspöydän kautta ja arvio on kolmisen kuukautta. Käytännössä voi sanoa molempien kauden olevan melkeinpä ohi tai parhaimmillaankin miehet ehtivät hiukan hakemaan pelituntumaa parissa viimeisessä ottelussa.

Artetan kanssa näyttää ainakin ulospäin, että jotain olisi voitu tehdä paremmin hoidon suhteen. Kapteeni on ollut kaksi kuukautta sivussa ja nyt sitten päädyttiin leikkaukseen. Miksi ei jo paljon aiemmin, jolloin kuntoutuminen olisi jo hyvässä vauhdissa? Tietysti asia ei ole näin mustavalkoinen, mutta seuratessa kuinka kauan meidän pelaajilta kestää päästä pelikuntoon vammojen jälkeen verrattuna muihin joukkueisiin ei kaikki voi olla vain huonoa tuuria, vaan mukana on myös heikkoa tekemistä.

Debuchyn vamma on eri asia ja siinä oli varmasti myös epäonnea mukana, mutta suurin syyllinen joka pääsi kuin koira veräjästä, on Stoken Arnautovic. Täysin idioottimainen tönäisy tilanteessa, jossa pallo oli jo ulkona ja mitään syytä ei ollut vaarantaa kanssapelaajan terveyttä.

Nämä jos jotkin olisivat tilanteita, joita FA saisi kelata nauhalta jälkikäteen ja lätkäistä kunnon pelikieltoja. Mitään loogisuutta ei kuitenkaan FA:n touhussa ole pelikieltojen tai tilanteiden nauhalta katsomisen suhteen, joten Arnautovic pääsee tilanteesta täysin ilman minkäänlaisia seuraamuksia ja Debuchyn kausi on puolestaan ohi.

Artetan ja Debuchyn lisäksi loukkaantumisen takia sivussa ovat edelleen Welbeck, Wilshere, Gnabry ja tietysti suojatyöpaikassaan 60 000 punnan viikkopalkkaa vuodesta toiseen nostava Diaby. Gibbs on epävarma ja pelikunto ratkeaa vasta ihan ottelun alla. Tässä ei nyt sinänsä ole mitään normaalista poikkeavaa tai sanotaanko tilanteen olevan aivan liian usein tämä vasemman puolustajamme kanssa.

Wenger on avannut pelin hankintojen suhteen, mutta valitettavasti kyseessä on pitkään huhuissa ollut puolalaisjunnu Krystian Bielik. Pelipaikalta oikea haku, sillä kyseessä pitäisi olla puolustava keskikenttäpelaaja, mutta eihän tällainen 17-vuotias ole vielä pitkään aikaan valmis ykkösjoukkueen peleihin. Ja jos käy, kuten yleensä niin välttämättä pelejä ei kerry ainuttakaan ykkösjoukkueessa, vaan edessä on perinteinen lainakierros eri seuroihin ja sitten myynti nimellisellä summalla alemmille sarjatasoille.

Tämä Wengerin puuhastelu siirtomarkkinoilla ei yllätä enää yhtään vuosia sitä seuranneena, mutta ei siinä vain ole mitään järkeä. Vertauskuvallisesti puhuttaessa managerimme toiminta on suurin piirtein sama kuin palomiehet sammuttaisivat roskalaatikkoa, kun samaan aikaan vieressä palaa kerrostalo.

Mainokset

7 thoughts on “Ensimmäinen hankinta tehty – puolalaisjunnu ei kuitenkaan auta nykytilannetta mitenkään

 1. No, Coc ja Flamster joko hankkiutuvat pelikieltoon tai loukkaantuvat, niin johan on Puolan poitsu avauksessa. Sit vielä Reid tai joku lainapakki, niin siirrot on hoidettu.

 2. Tuli tuo hyvä syöttö vähän taakse Pentnerille.

  Synttäreistä tulikin mieleeni…Hartiani taitavat laota, 50(0) vuotta napsahti täyteen tänään lauantaina.
  Aamulla lähtee kone Länsi-Afrikan saaristoon.
  Agentti mennyt edellä etsimään oikeaa pubia shitty-peliä varten.

  Toivottavasti pubissa vain enklantilaisia shitty-faneja, saa keski-ikäinen gooneri avata kunnolla äänijänteitä!

  COYG!

  • Niiin ja ja viime kädessä pyöräytän pellekriinin pojille kunnon kiharat emännän höykkärillä…
   Vahva 3 pojon vainu etihatilta, Ugh.

   • Skål! ja onnea!
    Huomenna kohotan maljan Manchesterissa voiton kunniaksi ja hartiani eivät siinä lakoa, kun malja myös kalamiehelle.
    Tänään illalla tapaan tapani mukaan Shittyn pelaajia (ovat olleet toistuvasti samassa hotellissa kanssani) ja psyykkaan heitä, jotta Hart tekee hänelle silloin tällöin tyypillisen jäätymisen.
    Ja eihän tuo ole vielä mikään ikä, sopivasti suolainen ja vasta puolivälissä sataa!
    GOYG!

 3. Onnittelut Sir 50-kymppiselle, toivottavasti siellä Ahrikassa näkyy kanavat ja voit nauttia su-ottelun tiimellyksestä livenä.
  Tsekkaa samalla, jos sieltä vaikka löytyisi uusia, nuoria, kokemattomia ja ennen kaikkea edullisia vahvistuksia joukkueeseemme. Cheers

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s