Toinen junnu siirtohuhuissa ja siinähän ne hankinnat olisivatkin

Seuraavana vuorossa Wengerin shoppailulistalla huhujen mukaan on joku junnuhyökkääjä Puolasta vai jostain Itä-Euroopan maasta. Siinähän ne sitten onkin kasassa tammikuun ”vahvistukset”, kun Bielikin kauppa saatiin jo aiemmin valmiiksi.

Mahtaa Chelsea, Manchester City ja muut huippujoukkueet ympäri Euroopan olla huolissaan kuinka paljon olemme vahvistuneet. Kaiken huippu on uutisointi, jonka mukaan Bielik olisi huomenna kokoonpanossa Manchester Cityä vastaan. Pelaaja itse sanoo, ettei ole vielä valmis ykkösjoukkueeseen, mutta Wenger puhuu aivan muuta ja on suoraan laittamassa pelaajan kokoonpanoon yhteen kauden vaikeimmista otteluista.

Podolski, Arshavin ja lukuisat muut tasonsa osoittaneet huippupelaajat eivät ole vuosien varrella kelvanneet Wengerille, mutta joku täysin tuntematon junnu menee heittämällä kokoonpanoon ilman harjoituksia joukkueen kanssa. Ei voi kuin sanoa, että jokainen päivä minkä Wenger saa jatkaa managerina vie meidät yhä kauemmaksi Valioliigan ja Mestareiden liigan voitoista.

Huominen peli on ehdoton huippuottelu, vastassa on hallitseva liigamestari ja ainut joukkue joka pystyy tällä kaudella haastamaan edes jonkin verran Chelseaa mestaruudesta. Ennen ja tällä tarkoitan todellakin lähes vuosikymmen sitten nämä huippupelit olivat jotain mitä odotti ja ne katsoi ensimmäisenä uudesta sarjaohjelmasta.

Nykyään jo vuosien ajan kuvio on ollut, että häviämme lähes kaikki ja ainakin vieraskentällä on turha odottaa yhtään mitään. Jopa tasurin saaminen on todella harvinaista. Olemme voittaneet ainoastaan pari peliä useasta kymmenestä viimeisimmästä Chelseaa, Manua ja Cityä vastaan, joten eipä huomisenkaan suhteen kannata mitään odottaa.

Molemmilta joukkueilta tulee ottelussa puuttumaan pelaajia ja tärkeitä sellaisia, mutta se ei olennaisesti muuta tilannetta. Cityllä on Yaya Touren ja muutaman muun kovan pelaajan poissaolosta huolimatta tarpeeksi hyökkäysvoimaa iskeäkseen vähintään kaksi tai kolme maalia, joka lähes varmasti riittää voittoon.

Meidän maalinteko on käytännössä ainoastaan Sanchezin varassa, sillä huippuotteluissa Giroud ei oikeastaan koskaan tee maalia, Ramsey on puolikuntoinen vailla pelituntumaa ja muita ratkaisijoita ei oikein olekaan.

Muiden tuloksista riippuu, olettaen että häviämme normaalisti, olemmeko huomisen jälkeen viides vai kuudes. Pahimmassa tapauksessa olemme kuusi pistettä Southamptonia jäljessä, neljä Manua ja myös Tottenham tulee pisteellä ohi.

3 thoughts on “Toinen junnu siirtohuhuissa ja siinähän ne hankinnat olisivatkin

  1. Ihan kiva kannustin vilauttaa puolaiselle, ettei ykköjoukkue ole ihan mahdoton tavoite. Ja totuuden nimissä Arsenal juuri on kai se isoin ykköskorin seura, joka heittää raakileita kentälle (osin tuloksista niin välittämättä). Mutta onhan se tempo- ja kovuusero pakosti valtava Puolan liigan ja valioliigan välillä. Se on kommenttien perusteella iso esim. Englannin ja Ranskan välilläkin. Valitettavasti. Ehkä parin vuoden päästä tästä kaverista on hyötyä, kun voimaa, nopeutta ja kovuutta saadaan lisää.

  2. Ja ennen Soton-ottelua kaikki nelossijapokaalin perässä olevat joukkueet voittivat. Spudskin sai nyhrättyä lopulta voiton. Ehkä Shitty-peli ei ole paikka, jossa nuorta puolalaista aletaan ajamaan sisään. Mutta Wengerhän on näitä tempauksia tehnyt ennenkin.

    • Myöhäisenä lisäyksenä, Sotonkin sit voitti, osittain tuomarin avustuksella – loppuhetkillä jäi selkeästä käsivirheestä rankkari viheltämättä.

      Pientä painetta tuli sunnuntaille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s