Pakkovoitto

Tänään ei yksinkertaisesti kelpaa mikään muu kuin voitto. Tämä oli selvää jo ennen eilisiä tuloksiakin. ManU, Liverpool ja Tottenham voittivat, joten apuja ei tullut yhtään. Southampton pelaa meidän tavoin vasta tänään oman ottelunsa, mutta on selkeä ennakkosuosikki heikossa iskussa olevaa Swanseaa vastaan.

Päivän vastustajamme Aston Villa on onnistunut kahdesti maalinteossa kahdeksaanviimeiseen liigapeliin, joten mistään kovin vaarallisesta vastustajasta ei pitäisi olla kysymys. Tilastot ovat tietysti aina tilastoja ja ainakin omaan makuuni Benteke, Weimann ja Agbonlahor muodostavat varsin vaarallisen hyökkäyskolmikon. Tosin viimeksi mainittu saattaa olla poissa vierasjoukkueen kokoonpanosta tänään.

Lyhyesti sanottuna kuitenkin jos saamme Benteken kuriin, niin vierasjoukkueen hyökkäyspeli on melko hyvin tuhottu. Tietysti erikoistilanteissa vierasjoukkue on melko vahva tai sanotaanko sillä olevan ainakin vahvoja pelaajia niihin, joten niissä on syytä olla tarkkana.

Tärkeintä on kuitenkin kuinka saamme oman pelimme toimimaan ja millä kokoonpanolla Wenger päättää otteluun lähteä. Sanchez on sivussa, joten ratkaisijoita täytyy löytyä laajemmalta rintamalta tai ainakin joku muu kuin tähän mennessä ehdottomasti kauden paras pelaajamme.

Perinteisesti Giroudin onnistuminen on ihan arpapeliä, välillä ranskalainen on todella hyvä, mutta yhtä usein suurin piirtein mikään ei onnistu. Viime aikojen perusteella Cazorlalta voisi odottaa vahvaa panosta ja myös Özil ja Walcott ovat taas kunnossa ja sen myötä mahdollisia ratkaisijoita. Samoin Ramseyn tehot toivottavasti taas löytyvät jossain vaiheessa ja kovin paljon helpompaa vastusta ei ole luvassa kuin Aston Villa kotikentällä.

Toivoisin avauskokoonpanon olevan tämä:

Ospina

Bellerin-Mertesacker-Koscielny-Monreal

Ramsey-Coquelin-Cazorla

Walcott-Giroud-Rosicky

Özil jäisi penkille tässä vaihtoehdossa, sillä Cazorla ja Rosicky ovat olleet todella hyviä viime aikoina. En myöskään halua nähdä saksalaista laidalla, koska se ei vain toimi. Ei Rosickykaan ole mikään laituri, mutta pystyy suoraviivaisuutensa puolesta pelaamaan laiturin tontilla paremmin. Monreal myös ansaitsee avauksen paikan pelattuaan hyvin ja jopa erittäin hyvin viime aikoina.

Olen varma, että voitamme jos päästämme maksimissaan yhden maalin, sillä Aston Villan puolustus ei ole mitenkään loistava ja siltä puuttuu luultavasti paras toppari Vlaar kaiken lisäksi. Jopa ilman Sanchezia meidän on pakko pystyä tekemään vähintään kaksi maalia ja jos se ei riitä voittoon, niin sitten emme edes sitä ansaitse.

Toivottavasti viime liigaottelussa Manchester Cityä vastaan nähty tiivis joukkuepuolustaminen saa jatkoa, eikä ollut vain yksi poikkeus. Nyt vastassa ei ole läheskään yhtä hyvä joukkue, mutta silti asenteen ja nöyryyden puolustuspelaamiseen pitäisi olla koko joukkueella tismalleen sama kuin kaksi viikkoa sitten. Jos tämä onnistuu, niin kolme pistettä jää varmasti Grovelle.

COME ON YOU GUNNERS!!!

35 thoughts on “Pakkovoitto

 1. Villen kanssa samaa mieltä, että Özil/Santi mielummin vaihdosta sisään kuin väkisin samaan aikaan kentälle ja toinen laidalle.Molemmat ovat vaan niin paljon parempia keskellä.Varsinkin kun nyt on laidoille tarjolla laituri-vaihtoehtoja.Ja tuohan se lisää vauhtia kun tuore Özil/Santi tulee vaihdosta sisään väsyneitä pakkeja viemään.

 2. Avaus on tässä: Arsenal: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Cazorla, Ozil, Giroud. Subs: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Rosicky, Flamini, Chambers, Akpom.

  Ospina vetää siis liigassa ja UCL:ssä maalissa, kunnes romahtaa. Konsonantti todennäköisesti pelaa cupin. Bellerin saa nyt näytönpaikkaa ja Chambers pääsee toipumaan seinäänjuoksustaan.

 3. Theolta terävyys ja röyhkeys edelleen pahasti hakusessa. Olisi ollut mahdollsuuksia jo pariin maaliin.

 4. Itse alan tykästymään tähän Ospiinaan. Johtunee peliesitysten lisäksi siitä ,että herralla on hiusraja yhtä korkealla kuin allekirjoittaneella. 🙂

 5. Joo, tää ois pitänyt naulata jo ekalla jaksolla. Theolla tosiaan tuntuma pahasti hakusessa. Mutta täysin hallinnassa.

 6. Tolppa ja väärin paitsiosäännöin hylätty maali. No eipä petä tälläkään kertaa tämä Anthonyn ja kuppanien tuomarointi.
  Kuka lentää Arsenalilta pihalle toisella puoliajalla ?

 7. Kuten Urheilulehdessä todettiin, Özil on floppihankinta! 1+1 ja jo toka puoliaika menossa. Parempaan pitäisi pystyä.

  • Mietin täsmälleen samaa. Kun muutenkin katsoo Özilin tilastoja, niin melkoista humpuukia tuo Urheilulehden analyysi.

 8. Sit kun onnistuu, niin näköjään kaikki menee. Cazorlan rankkari oli jokseenkin surkea. Ja kaiken lisäksi guzan meni ihan turhaan kaatamaan Akpomin. No, kelpaa kyllä.

 9. Eikös Sesnylle ole aikaisemmin vastaavista viuhunut punainen?
  Ai niin. Athony(arrsenalvihaaja) Taylor toki päästää roisto Guzanin keltaisella.

 10. Joo nuo urheilulehden analyysit on aikamoista kuraa. Olleet sitä aina, mutta erityisesti nyt kun ovat vielä tuoneet uudet populistit kehiin niin suunta on entisestään alaspäin. Huumorimielessä niitä voi seurata, muttei muuten.

 11. Anteeksi , että keskeytän teidän rallakkaan rupattelun micon paskin lehti.

  Minulle itsellihän peli näyttää kaiken.

  Onko muuten muitten korvaann särähtänyt toi Akhpomin lausiminen.?
  Mulla itse tulee aina mieleen se Beveryhillssin kyttä 2 joss
  a se hinttari aina sanoo Achveel….

  Achveel,Achbhoom…………

 12. Loistavaa peliä kerrassaan. Özil näytti pitkää nenää kaikille kriitikoille, mutta kyllä Santi oli taas aivan omalla tasollaan. Rankkari nyt meni keskelle, mutta ei oo merkistystä jos häkki heilahtaa. Coquelinilta jälleen hyvät katkot ja helpot omille.
  Sitä en ymmärrä, että kuinka Sanogo ajaa Akpomin ohi meidän seurassa? Akpom tuntuisi olevan räjähtävempi ja fyysisempi kuin Sanogo. En kyllä sulata jos kaveri päästetään menemään ilmaiseksi kesällä. Ei sillä, että Sanogokaan olisi huono, mutta vähintään saman potentiaalin näen Chubassa.

 13. Alkaa homma toimimaan vihdoinkin. Nollapeli Ospina jatkaa huikeita esityksiään. saattoi olla kauden pelastava päätös Wengeriltä penkittää polakki. Täytyy vain toivoa että päätös on lopullinen. Samoin Sanogon kaltaisen sohlon ulostaminen joukkueesta oli erinomainen uutinen.

  Özil laidalla toimi hienosti ja jos molemmat (Özil ja Cazorla) ovat yhtäaikaa kentällä niin ehdottomasti noin päin. Tuosta vielä kun Sanchez tulee Giroudin tilalle kärkeen niin alkaa hyökkäyksessä olemaan tarvittavaa vauhtia.

  • Kyllähän tammikuussa oli vain yksi merkitsevä poisto ja se oli pelleilevän saksalaisen. Näyttää ura Interissäkin menevän vihkoon.

 14. Enpä muista näin energistä ja vahvan pelaamisen tammikuuta pitkään aikaan Arsenalilta. Ero varsinkin viimevuotiseen on huikea, silloin tosin johdettiin liigaa, mutta otteet olivat sen verran raskasjalkaiset, että lopputulosta saattoi pelätä jo hyvissä ajoin. Jotain on tehty oikein, kun avainpelaajat on samat.

 15. Oikein miellyttävä voitto.
  Ja mukavallehan tuo peli näytti ilman Sancheziakin, viisi eri maalintekijää. guzan aavisti Santin vinkeet, mutta onneksi S veti syrämmensä kyllyydestä.
  Ja lauantaina kaatuu…mikä se nyt taas olikaan…

 16. Kyllä maistui,chuba oli hyvä ja Hector avas jo maalitilinsä.Kohta tehny enemmän ku Calle,Sagna ja Klisee yhteensä…

 17. Se lisää tietysti maistumista, että pitkästä aikaa on muutama ”oma” junnu samaan aikaan synkronisesti hyvässä kehitysputkessa ja täyttämässä sitä osaavan rotaatiopelaajan slottia, mitä heille on ajateltukin. Bellerin, Coquelin, Martinez ja nyt jopa Akpom saa vähän minuutteja ja hänet saadaan ehkä houkuteltua uuteen sopimukseen, Yksikään ei ole pettänyt näistä, vaikka odotukset Martinezista ja Coquelinista eivät olleet kaksiset.

 18. Tuota Bellerinin esiinmarssia on kyllä kiva katsoa. Todella kypsää peliä jo 19-vuotiaana ja nimenomaan molempiin suuntiin. Fysiikassa on vielä tekemistä, mutta paljon saa anteeksi kun on noin nopea ja ketterä ja lisäksi reagoi todella nopeasti tilanteisiin. Potkitekniikkakin näyttäisi olevan kunnossa. Nyt kun Sotonkin jäi nollille niin oli jotain hyötyäkin tuosta murskavoitosta.

 19. Harmillista, nyt ei ole mitään jännitystä siirtotakarajassa ja myös kannattajien kollektiivinen raivo ja pettymys jäävät pois. Ei tule siirtoja eikä tässä asetelmassa paljon tarvitakaan. Mestaruus on mahdottoman 11 pinnan päässä ja UCL:n mahdollisuudet eivät parana vaikka sisään tulisi mikä pelaaja tahansa. Sijoille 3-4 sekä FA cupin voittoon tiimi on kirkkaasti tarpeeksi hyvä jo nyt.

  Joukkue on kunnossa ja Jack, Ox ja Welbeck palaavat parin viikon sisällä, tai kolmen. Tuskin Sanchezin vammakaan sitkeä on. Ainoa paha menetys ja pitkäaikaisloukkaantuminen on enää sitten Debuchyä.

 20. Uskon,että voittoja meille tulee keväällä runsaasti.Sopivalla kierrätyksellä jalat pysyvät tuoreina ja hyökkäystehot eivät silti katoa.Se nähdään sit mihin se riittää.Takaahan se on aina mukavampi nousta ku ylhäältä romahtaa.Selväähän se on chelsean tappioputkihan täs tarvittas, no Costa on vissiin muutaman pelin poissa,josko sieltä tulis apuja.Ja yksittäisissä peleissä me voidaan voittaa mikä tahansa jengi.Maalipaikkoja saadaan kaikkia vastaan,kysymys kuuluu :maalataanko niistä ja soiko omissa?Maalintekotaitoakin näyttää onnex löytyvän.Ox ja Ramsey ovat olleet sen suhteen pettymyksiä – ei vaan mene sisään.

 21. Voidaan hehkuttaa ja ihan ansiostakin Arsun hyökkäyspelaamista ja samoin voidaan hehkuttaa huikeata Coquelinia, mutta kaiken avain on se, että mouho polakki, Tsesni on penkitetty ja Ospina tuo rauhan koko joukkueen tekemiseen sekä lisäksi pitää nollia nollien perään. Amen:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s