Akpomille jatkosopimus ja Tottenham lauantaina vastassa

Viikon suurin puheenaihe on ehdottomasti lauantainen Tottenham ottelu. Siirtoikkuna oli ja meni, eikä maanantaina nähty enää mitään yllättävää myyntien tai ostojen suhteen meidän kohdalla. Akpomin tilanteesta on ollut kirjoittelua viime aikoina sopimuksen oltua katkolla kesällä ja huhujen mukaan muun muassa Liverpool ja Dortmund ovat olleet miehen perässä.

Tilanne näyttää kuitenkin päättyvän onnellisesti meidän kannalta, sillä Akpom on tehnyt BBC:n mukaan neljän ja puolen vuoden jatkosopimuksen. Hyvä näin ja toivottavasti tämä tarkoittaa lisää minuutteja aina, kun se on mahdollista. Samalla tämän myötä Sanogon voisi viimein kaupata kesällä jonnekin, sillä mitään käyttöä ei ole.

Viikonlopun paikalliskamppailua varten on alkanut hiljalleen myös tippua uutisia loukkaantumistilanteesta. Yli kuukauden sivussa ollut Welbeck on jälleen pelikuntoinen, mutta ei varmasti avauksessa lauantaina ja jopa paikan saaminen kokoonpanosta voi olla vaikeaa. Eiköhän silti Welbeck penkille pääse ja sieltä sitten tippuu tarvittaessa vaikka Akpom. Vaikea sanoa onko tuo oikea ratkaisu, mutta näin tulee suurella todennäköisyydellä käymään. Toinen vaihtoehto on tietysti laittaa molemmat penkille ja vähentää puolustavien pelaajien määrää.

Uutiset Welbeckin paluusta pelikuntoon ovat positiivisia, mutta paljon tärkeämpää on Sanchezin tilanne. Mirror uutisoi Welbeckin paluu-uutisen yhteydessä myös Sanchezin olevan pelikuntoinen. Toivottavasti näin, sillä tarvitsemme ehdottomasti parhaan mahdollisen kokoonpanon jalkeille White Hart Lanelle.

Meidän tilastot eivät ole mitenkään mairittelevat vierasotteluista Tottenhamia vastaan koko Wengerin aikakaudella, vaikka olemme joka kausi olleet lopulta paikallisvastustajaa ylempänä sarjataulukossa. Toisaalta emme ole hävinnetkään useasti, mutta selkeästi yleisin lopputulos on ollut pistejako.

Lauantain erotuomari ei ainakaan tule helpottamaan asiaa jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Onneksi tuomari ei sentään ole Dowd tai Dean. Paljon parempi ei kuitenkaan ole otteluun valittu Martin Atkinson. Viime vuosina tuntuu, että Atkinson on ollut todella paljon esillä pelien jälkeen ja yleensä poikkeuksetta negatiivisessa mielessä. Lisäksi oman tuntuman mukaan Atkinsonin linja on usein selkeästi kotijoukkuetta suosiva. Muistelisin nähneeni asiasta jopa jonkin tilaston, mutta en millään tähän hätään jaksa muistaa millä sivustolla se oli.

Meidän lähtökohtien pitäisi lauantain kamppailuun olla suhteellisen hyvät, ellei jopa erinomaiset, mikäli Sanchez on pelikuntoinen. Jopa vaihtopenkille asti jää laatua, joka on suhteellisen harvinaista. Tottenhamin tilanne on myös käsittääkseni melko hyvä, vaikka en siitä juuri mitään tiedä. Luullakseni avainpelaajia ei ole loukkaantuneena sekä ottelut ovat viime aikoina menneet ainakin tuloksellisesti hyvin jos mukaan ei oteta tippumista FA Cupissa Leicesterille.

Paljon ehtii kuitenkin vielä tapahtua noin kolmessa vuorokaudessa ennen ottelun alkua. Uusia pelaajia ei tulla näkemään kentällä, sillä Paulista tuskin pelaa ja Tottenham ei tietääkseni hankkinut ketään, joka ainakaan avaukseen suoraan mahtuisi. Ei kuitenkaan tämän enempää ja jatketaan huomenna valmistautumista kauden toiseen Pohjois-Lontoon derbyyn.

10 thoughts on “Akpomille jatkosopimus ja Tottenham lauantaina vastassa

 1. Kesken kovan valioliigan pitää jonnekin tottensössöniin roudata oikea jalkapallojoukkue mielensä pilaamaan.
  Noh, kolme pistettä ja äkkiä takas ihmisten ilmoille.

 2. Diaby kun on kunnossa
  on Wengerin pokaalikin muunnossa.
  Laardi ranskan taitaa
  pian ostaa jo Diabyn paitaa.
  Ville sanoo, Wenger out
  ota rennosti, ota olut.

  Pian lähtee Wenkku
  sitten maistuu brenkku.
  tottenham on täys nolla
  lauantaina kuutamolla.
  Ei iske white hart lane
  eikä harry kane.

  P..seestä koko sakki
  maalin tekee Akpom.

  Ok. Öitä.

 3. Bolton oli lähellä voittaa onnettoman Poolin, mut ei sit vajaalla pystynyt pitämään 1-0-johtoaan. Taas voi Rodgers jatkaa pokaalihöpinöitään.

 4. Hyvä Honkanen,

  tuolla riimittelyllä olisi päässyt pari kautta sitten seurakseni Emiratesille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s