Sanchez ei pelaa huomenna

Ei tullut positiivisia uutisia loukkaantumisasioissa, mutta tuo nyt ei ole mikään yllätys. Kauden ylivoimaisesti paras ja tärkein pelaajamme on sivussa huomisesta paikallispelistä. Sanchezin takareisivamma on osoittautunut pahemmaksi kuin aluksi luultiin. Tämäkään tuskin yllättää kovin monia.

Sanchezin loukkaantuminen samoin kuin esim. Welbeckin menevät aivan täysin Wengerin peluutuksen piikkiin. Wenger itse myönsi Sanchezin olleen ns. punaisella jo joulukuussa, mutta silti peluutti kaikissa peleissä chileläistä täydet minuutit tai ainakin hyvin lähelle. Oli vain ajan kysymys milloin loukkaantuminen tulee ja yllättävää, että se tuli vasta nyt.

Useassa tai ainakin joissain peleissä Sanchezin olisi voinut ottaa pelien ratkettua vaihtoon jo hyvissä ajoin toisen puoliajan alkupuolella ja ylipäätään kaikissa peleissä ei Sanchezia olisi tarvinnut peluuttaa. Brightonia vastaan miehen ei olisi pitänyt olla edes kokoonpanossa tai ainakin vaihtopenkiltä miehen sisään ottaminen johtoasemassa oli täydellistä typeryyttä, josta nyt sitten maksetaan mahdollisesti huomenna kova hinta. Tietysti Brighton ottelun peluutus oli vain pisara meressä, mutta ilmeisesti se viimeinen ratkaiseva virhe.

Welbeckin kohdalla Wenger toimi aivan samoin, kun mies pelasi käytännössä kaikki minuutit heti siirtonsa jälkeen siihen asti, että reisi hajosi. Valitettavasti vain Wenger ei opi näistä mitään, vaan toistaa aina uudelleen ja uudelleen samat virheet kausi toisensa jälkeen. Viime kaudella muun muassa Ramsey koki vastaavan kohtalon.

Ylipäätään koko peluutus, palautuminen ja siihen liittyvät asiat tehdään meillä selkeästi huonommin kuin useimmissa muissa joukkueissa. Huomisen vastustajallamme ei tämän uutisen mukaan ole ainuttakaan loukkaantunutta pelaajaa, vaan Pochettino pääsee valitsemaan kokoonpanon täysin terveestä miehistöstä. Milloin viimeksi meillä on ollut vastaava tilanne? Tuskin kukaan pystyy tähän vastaamaan.

Wilshere on jälleen kunnostautunut pääsemällä otsikoihin yökerhosta otetussa kuvassa vesipiippu kädessään. Taisi olla jo ainakin kolmas kerta, kun mies yhdistetään näihin puuhiin. Ei voi sanoa, että yhä enemmän näyttää entisen huippulupaavan pelaajan ura menevän melkoista alamäkeä ja potentiaali jää todennäköisesti kokonaan lunastamatta.

En välitä mitä mies tekee vapaa-ajallaan, mutta on typerää toistuvasti jäädä kiinni samasta asiasta. Muutenkin pelikunnossa pysyminen näyttää tuottavan ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ja nämä toistuvat uutiset tupakasta ja vesipiipuista eivät varmasti paranna Wilsheren asemaa joukkueessa tai kannattajien silmissä.

Chambersin kaupassa on jotain epäselvyyttä ja FA ilmeisesti tutkii onko siinä jokin osapuoli toiminut väärin. Vaikea uskoa, muitta ainahan sitä voi tulla jotain yllätyksiä.

Huomenna on tosiaan vuorossa kauden toinen ja myös varmuudella viimeinen Pohjois-Lontoon paikalliskamppailu, koska emme ole enää naapurin kanssa mukana samoissa cup-kilpailuissa. Ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Grovella masentavaan 1-1 tasapeliin ja ottaaksemme tämän kauden valtikan keskinäisissä peleissä on meidän voitettava.

Mainokset

4 thoughts on “Sanchez ei pelaa huomenna

  1. Toki manageri vastaa peluuttamisesta ja joukkueen valinnasta. Asiassa on aina myös se kuuluisa toinen puoli, kuten tämän päiväinen Mirror toteaa:

    ”He is of course very difficult to keep quiet,” said Arsene Wenger today of the injured Sanchez. And players who have trained with him at past clubs testify that he has previously refused to tell coaching staff about knocks he was feeling, purely so he wouldn’t miss out on gametime at the weekend.

    • Samainen Mirror vihjaa nyt, että Alexis saattaa sittenkin pelata huomenna. Tämän päivän treeneissä testattaisiin.

  2. Kyllä on myös huomioitava että ei Chelsea tai City lepuuta parhaita pelaajiaan juuri koskaan vaan kyseiset pelaajat pelaa lähes kaikki pelit ja usein alusta loppuun jos ei nyt lasketa jämä cuppia tai osittain FA mitä monikaan joukkue ei tänäpäivänä tunnu kovinkaan arvostavan vai millä selittynee että iso osa parfhaista putoaa jollekin ennalta olennaisesti huonoimmille joukkueille. Syyhän on ainoastaan kiinnostuksen puute.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s