Crystal Palace vastassa Selhurst Parkilla

Tänään palataan liigaotteluiden pariin viime viikonlopun FA Cup pelien jälkeen. Vieraspelit eivät koskaan ole helppoja, mutta silti tämän päivän kamppailun sanoisin olevan helpoimmasta päästä. Kyseessä on Lontoon paikallispeli, joten matkustaa ei tarvitse juuri ollenkaan. Lisäksi Palace on yksi sarjan heikoimpia joukkueita ja enää managerinvaihdoskaan ei ole niin tuore asia, että toisi lisäpotkua.

Toiselta kantilta katsottuna ottelun voi tehdä vaikeaksi keskiviikon Mestareiden liigan ottelu Monacossa. Ensinnäkin kuinka paljon tuo vaikuttaa keskittymiseen ja onko kokoonpanossa lisäksi jotain erikoista eli onko useampikin avainpelaaja lepovuorossa.

Ramsey ja Ox eivät ole toipuneet loukkaantumista, vaikka jälkimmäinen jo harjoittelee. Gnabry jatkaa myös kuntoutuksen puolella ja pelaa varmaan reservien kanssa lisää otteluita. Flamini ja Bellerin ovat kysymysmerkkejä lievien vammojen takia. Varmuudella sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Arteta ja Debuchy sekä tietenkin Diaby. Sen sijaan Wilshere on takaisin kokoonpanossa, mutta toivottavasti ei suoraan avauksessa, vaikka tämä on täysin mahdollista tulevan Mestareiden liigan ottelun takia.

Crystal Palace manageri Alan Pardew ja Wenger eivät tunnetusti ole kovin hyvissä väleissä. En tiedä vaikuttaako tuo suoranaisesti mitenkään otteluun, mutta yleensä Pardewin joukkueet ovat hyvin latautuneita näissä otteluissa.

Kotijoukkueen riveistä löytyy myös yksi entinen pelaajamme, jolla näyttöhalut vanhaa seuraan vastaan ovat kovat. Chamakh todennäköisesti löytyy avauksesta, mutta eipä tuo suuremmin pelota. Tietysti eri asia olisi jos lainamies Sanogo saisi pelata 🙂 Ai niin, mutta postimies taitaakin olla rikki taas vaihteeksi tai ainakin muistelisin näin lukeneeni jostain.

Vielä kun vastustajamme olisi saanut Bendtnerin reilu vuosi sitten, niin johan kasassa olisi oikea unelmien hyökkäyskolmikko. No ehkä ei kannattaisi enempää pilkata ennakkoon, sillä todennäköisesti tämän jälkeen Chamakh osuu vähintään kahdesti ja joku muu Palacen muista lukuisista tusinakärjistä myös.

Vakavammin puhuen en nostaisi kotijoukkueen hyökkääjistä ketään erityisesti esille. Laituri Bolasie on äärimmäisen nopea ja hyvänä päivänä todella vaikea pideltävä. Myös keskikentän maestro ja Crystal Palacen kapteeni Jedinak on roolissaan keskikentän pohjalla kelvollinen pelaaja. Sanoisin jopa miehen olevan meidän avauksessa tällä hetkellä ja olisi hyvä vaihtoehto ainakin rotaatioon. Tosin aussin pelikunto taitaa olla kysymysmerkki tämän päivän osalta.

Nykyään harvinaisesti itselläni on suhteellisen luottavainen olo ottelun suhteen, vaikka kyseessä on vieraspeli. En oikein tiedä mistä tämä johtuu, sillä aivan yhtä hyvin tämä saattaa olla yksi ottelu taas missä menetämme pisteitä joukkueelle, joka on paljon heikompi joka osa-alueella.

Katsotaan kuinka käy. Pisteet kotiin ja huomenna on selvästi mukavampi katsoa Southampton-Liverpool peliä, jossa toinen tai jopa molemmat menettävät pisteitä.

COME ON YOU GUNNERS!!!

Mainokset

66 thoughts on “Crystal Palace vastassa Selhurst Parkilla

 1. Itsellä, jos joskus on luottavainen olo Arsenalin peliin. Niin yleensä tulee helvetinmoinen viivytystaistelu.

  Nyt on sellaanen neutraali ottelun odotus.

  Chamakh on muuten viimemeistelytaidossa luokkaa Welbeck. Paras ominaisuushan ukkelilla on juosta linjan taakke(lahtelaisittain) hoitaa omalle joukkueelle rankkari tai vastustajalle punainen. Tais viimekauden kohtaamisesssa keppostella Artetan kustannuksella.

 2. Palace: Speroni, Ward, Delaney, Dann, Souare, Mutch, Ledley, Puncheon, Zaha, Gayle, Campbell.

  Arsenal :Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Welbeck, Ozil, Alexis, Giroud

 3. Mites toi taktiikka menee? Vain Coquelin keskikentän pohjalla ja Özil sekä Cazorla ylempänä keskelläkö? Alexis +Welbeck laitureina

 4. Kyllä mä kattosin tuosta kokoonpanosta, että Santi ottaisi Ramseyn paikan keskikentällä. No muutenhan tuo yläkerran pelaajat vaihtelevat paikkoja kokoajan. Heikompia joukkueita vastaan se toimii ihan hyvin. Sitte taas ku tulee joku viimeisen päälle organisoitu Mourinhon Neandertalinihmisporukka vastaan, niin ollaan kusessa.

 5. Tässä olisi ollut kiinnostavaa jatkaa brassin testaamista. Monacoa vastaan ei luonnollisestikaan pelaa.

  Omasta mielestäni Monrealin ei pitäisi pelata Gibbsin sijaan.

 6. Tuloksellisesti mainio alku, muuten on aika puurtamista surkealla nurtsilla. Ospina vois lopettaa jäätymisen.

 7. Joo, Palacen kenttämestarille on näköjään maksettu siitä ettei tee mitään. Surullista, mutta eipä voi mitään.

 8. Tehkääs nyt pari lisää ettei anti-Arsealisteille kuten Linekerille jää paha mieli boksin rajalta annetusta pilkusta.

 9. Tää on kyl mielenkiintoista: kenttä on yhtäaikaa kova, pehmeä ja epätasainen.

  Tää on ihan rugbya.

 10. Ei toi Couquelininkaan oppimiskyky mikään hääppönen ole. Leicesteria vastaan maali tuli tilanteesta, jossa Cambiasso makasi pallon päällä ja Coq levitteli käsiä vieressä. Äsken oli vähän vastaava tilanne

 11. Kiitti Matti striimistä. Vaikka pidänkin itseäni hyvänä Streamin etsijänä, niin tänään meni kaikki päin mäkeä.

 12. Pelkäsin etukäteen sitä kovasti, että ajatukset on liikaa Monaco-pelissä. Näin oli ennen. Mutta nyt se painava UCL-historia näkyy ja rutiini näköjään riittää hoitamaan tämä matsi. Nyt vaan luukku kiinni ainakin 20 minuuttia niin Palacen usko kiriin hiipuu ja loppumatsi kävellään.

  • Onpa hyvä kyllä että on kilpailua pelipaikoista tällä hetkellä.danykin tiputtanu theon penkille,ja hyvin onkin pelannut.samaa mieltä kuin Timo,kyllä haluaisin nähä gibbsin kentällä.

 13. Miksiköhän Sanchez tosiaan pelaa, vaikka ei selvästi ole 100% kunnossa? Jos mies joutuu jatkamaan näin kevään, se voi maksaa paljon.

 14. Se on kiva nähdä, että helmikuu ja umpisurkea kenttä ei näytä ainakaan Özilin peli-iloon vaikuttavan. Erinomaista tekemistä ympäri kenttää

  • Itse pitäisin kyllä eleettomämmästä maalivahdista. Show-meininki ei ole tarpeen eikä lisää puolustajien luottamusta tekemiseen.

   • Sama. Toki Higuita -show aina kelpaa, mutta ei mielellään Arsenal -paidassa, ainakaan kun pisteitä on jaossa.

 15. Normi Arsenal… Mikä siinä on, että hyvä fiilis läpi ottelun, mut silti tarvii sydän hierojaa ottelun lopussa.

 16. Noh, paskahkolla pelillä jälleen voitto kuten myös Leicesteriä vastaan. Toi lopun paikka oli jo naurettavan huonoa puolustamista. Monta pistettä tullaan vielä häviämään jos tollasella roiskimisella luodaan noin paljon tekopaikkoja meitä vastaan

 17. Wengerin vaihdot toivat lopulta 6 pakkia kentälle ja taas kerran vastustaja saa silti lopussa parhaat paikkansa ja tasoitus ei olisi ollut väärin, vaikka Palace oli umpisurkea. Jotain pitäisi tehdä tälle pehmeydelle ja organisaation puutteelle johtoasemassa.

 18. Sekavaa tuomarointia läpi ottelun, tällä kertaa taisi sataa Arsenalin laariin. Eihän tuo esitys häävi ollut, samalla kuitenkin annettava tunnustusta myös Palacelle. Jaksoivat kyllä painaa huikeasti läpi ottelun. Maalipaikkoja ei hallinnasta huolimatta saaneet ihan hirveästi, ennen lisäaikaa. Sanchez olisi toki voinut katkaista niskan jo aiemmin Özilin esityöstä. Voisiko Welbeckille antaa nyt pienehkön plussan tästä matsista? Oli vahvasti mukana molempien maalien synnyssä.

  Vaikka esitys oli mitä oli ja huomenna saatetaan kuulla että tuurilla voitettiin, niin tämä kuitenkin oli 8 voitto 9:ään edelliseen matsiin. Kuulinko muuten oikein selostuksesta, että Palace on kotonaan hävinnyt viimeksi joskus syyskuussa?

   • Joo ilmeisesti kyse oli nollapeleistä, joita ei ole tullut syyskuun jälkeen. Pätkivän striimin piikkiin 😉

 19. Ei tämä hurraahuutoja herättänyt, mutta onneksi liigaohjelma on todella edullinen ja voidaan keskittyä Monaco-matseihin käytännössä maksimaalisesti. Hyvällä tuurilla kilpailijat sössivät niin pahasti, että in varaa puutua niihin 3-4 tasuriin mitä Eero eilisessään ennusteli. Tänään kolmas ja luultavasti maanantainakin, koska en usko Sotonin Poolia voittavan.

 20. Itse tykkäsin pelistä Päästä päähän, Siihen vielä höystettynä Palacen Pulismaiset rajaheitot. Olin jo välillä että onkone Delapin kaivaneet naftaliinista. ::)

  Timon kommenttin sen verran, että kokeilisit joskus naista.
  umpisurkeuteen ja auttaisi tuohon sun pään negatiivisuuteen ja peeniksen pehmeyteen.

 21. Otetaan joskus oluet jos kerkeet isollekirkolle? niin ei tarvitse Mika Ilmania häiritä.

  Vittumainen jätkähän sä olet siitä huolimatta väärin mielipiteisineenkiin..

 22. Mielipidekysymys toki tämä kommunikointitaso. Joidenkin mielestä olet kyllä oikeassa, koska sain futisaiheisesta trollaukesta pysyvät bännit futisforumiltakin. Täällä olen kuitenkin keskittynyt omasta mielestäni asialliseen keskusteluun, koska varsinaisia vihulaisia ei näy linjoilla.

 23. Tasaselle?

  En tiedä tosta sun futisforum bannista,

  No Ville ja Hente eivät ainakaan ole olleeet kovin hanakoita poistamaan erimieltä olevia kommentteja. Propsit heille.

 24. Ei sitten.
  Lahtelainen mäkihyppy-kommentaattori T. Nieminen aikoinaan:
  -Muuten hyvä hyppy, mutta polvet jäi vähän taakke.

 25. Heitetään nyt yksi intti juttu tähän.
  Oli samaa saapumiserää 1996 eräs Koho sukukunimiminen lahtelainen.
  Sit jossain vaiheessa se vei meitä ns. gonamiehiä syömään eikä tykännyt rötväämisestä. Ja huusi taakke poistu.
  Silloin oli lähellä ettei toi jääkiekkomailan mukaan sukunimnmensä saanut Lahtelainen ottanut pataan.

  En edes muistanut koko juttua, ennenkuin kaikkienaikojen paskin vasenpakkii. Eli Petri Pasanen alkoi viljelemään sanaa taaakke jossain ylen mm studiossa.

  • Suomen parhaat futaajat kautta aikain: Ispi Lius, Kusti Törnvall …ja Peetu Pasanen. Miksi Litti ei kuulu joukkoon? Reipas-tausta paha miinus. Mitä? Eiks tää ookkaan Kyykkä-foorumi? Otan ekan vapaan taksin ja meen jonelle ostaan lihamukin.

   • Juha Annunen, Hannu Jäntti, Ilkka Remes, Lidu Rinne ja Lehtisen Kalle. Ja Keijo Kousa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s