Huomenna matka jatkuu Loftus Roadille

Tällä viikolla on luvassa viikkokierros liigassa, joten seuraavaa ottelua ei tarvitse kauaa odottaa. QPR on vastassa huomenna vieraskentällä. Paperilla huominen ei ole niitä pahimpia paikkoja paristakaan syystä. QPR on yksi sarjan heikoimpia joukkueita ja matkustaa ei tarvitse sen enempää kuin kotiotteluun, kun kyseessä on Lontoon paikallispeli.

QPR:ää puoltavat seikat ovat taas meidän tiiviimpi pelitahti ja siitä mahdollisesti johtuva väsymys. Tämä tietäen sen faktan, että Wenger ei pahemmin kierrätä ja harjoittelussa sekä palautumisessa tehdään asioita heikommin kuin useimmissa muissa seuroissa. Vastustajamme on saanut levätä 10 päivää edellisestä ottelusta ja me olemme pelanneet sen jälkeen kahdesti. QPR:n kannalta positiivista on myös kotikenttäetu vielä enemmän kuin useimmilla joukkueilla, sillä länsilontoolaiset ovat keränneet melkeinpä kaikki pisteensä kotiotteluista.

Pidempi tauko ei kuitenkaan riitä selitykseksi missään nimessä, sillä tasoero täytyy olla selkeä. Meillä olisi myös varaa järkevällä rotaatiolla tuoda tuoreita miehiä kentälle. Walcott, Rosicky ja uusimpien tietojen mukaan myös Ramsey olisi pelikuntoinen. Kaksi ensin mainittua nyt ainakin avaukseen ja walesilainen sitten vaihdosta sisään. Myös Monrealin voisi laittaa takaisin avaukseen, sillä ei Gibbs todellakaan ole vakuuttanut kahdessa edellisessä ottelussa.

Edellä mainituilla kolmella vaihdolla saisi jo mukavasti tuoreita jalkoja kentälle ja myös esim. Cazorla saisi todella tarvitsemansa lepovuoron. Sitten on vielä Coquelinin tilanne eli jos pelaaminen ei onnistu murtuneen nenän takia, niin ainoa vaihtoehto lienee Flamini. No luulisi ranskalaisen ajavan asiansa QPR:n tasoista vastustajaa vastaan ja jos ei aja, niin mies on aivan täysi turisti joukkueessa.

Ensi maanantaina on edessä Old Traffordin vierailu FA Cupissa, joka on samalla kauden viimeinen pokaalitoivo, mutta tästä huolimatta sen takia ei tarvitse kierrättää liiemmin huomenna. Palautumisaikaa on kuitenkin melko hyvin ja kierrätystä pitäisi ennemminkin tehdä edellisistä peleistä johtuen, sillä viime aikojen pelitahti on kuormittanut useita pelaajia.

En ole nähnyt hetkeen ainuttakaan QPR:n peliä. Alkukaudella tuli katsottua muutama, mutta Harry Redknappin eron jälkeen ei ole tullut nähtyä kuin maalikoosteita. En siis osaa sanoa kuinka managerinvaihdos on vaikuttanut joukkueen esityksiin. Ainakin sinivalkoiset taisivat napata kauden ensimmäisen vierasvoiton pian managerin vaihtumisen jälkeen, mutta toisaalta vastassa tuolloin oli Sunderland, joten kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tuosta tuskin kannattaa vetää.

Jatketaan huomenna ja ennakoidaan lisää, kun kuullaan viimeisimmät uutiset erityisesti otteluun liittyen.

2 thoughts on “Huomenna matka jatkuu Loftus Roadille

    • Kyllähän ärrät pitäisi otteluruuhkasta huolimatta hoitua. Vaihtoehtoja useimmille paikoille on niin reilusti ettei edes Jäärä voi sen taakse piiloutua. Ongelmaksi muodostuu lähinnä peluutus, en varsinaisesti ihmettelisi jos manageri sössii kierrätyksen täysin joko peluuttamalla lähes samaa kp:ta tai vaihtoehtoisesti vaihtamalla lähes kokonaan. Toinen mahdollinen ongelma on puolustavan kk:n paikka mikäli Coq ei pysty pelaamaan, Flamini ei käsittääkseni ole kunnossa ja Chambers on liian heppoinen tuolla paikalla jos vastustaja ymmärtää pistää kunnon paineen pojalle. Uhkakuvista huolimatta luotto kolmeen pisteeseen on kova, Come on you Gunners!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s