Blogin 8-vuotissynttärit ”sopivasti” Old Traffordin vierailun kanssa samalle päivälle

Tänään tulee kuluneeksi kahdeksan vuotta päivästä, jolloin Hente perusti tämän Suomen Arsenal-kannattajille suunnatun blogin. Tuolloin elettiin vuoden 2007 maaliskuuta. Voi sanoa, että paljon on ehtinyt tapahtua kahdeksassa vuodessa, mutta toisaalta paljon on jäänyt tapahtumatta ja ennen kaikkea saavuttamatta viheriöllä.

Mitä Henten kanssa olen jutellut, niin kumpikaan meistä ei voinut aavistaa kahdeksan vuotta sitten tämän blogin olevan vielä olemassa tänä päivänä. Tähän asti päästäkseen ja selviytyäkseen on käyty vaikka mitä vaiheita läpi. Blogin osoite ja alusta ovat vaihtuneet kertaalleen vanhan sivuston ylläpitäjän, tai mikä ikinä onkaan oikea termi, lopettaessa toiminnan.

Yksi tavoitteista pitkään on ollut saada vanhan sivuston päivitykset, joita on yli puolet tästä kahdeksasta vuodesta siirrettyä tälle uudelle sivulle, mutta projekti on edelleen pahasti kesken. Ehkä joskus, mutta mitään varmaa emme voi luvata tämän suhteen. Olisihan se silti aivan mahtavaa jos pääsisi käsiksi aivan ensimmäisiin kirjoituksiin samoin kuin vuosien varrella parhaiten mieleen jääneisiin päivityksiin. Mukaan mahtuu yksinkertaisesti niin paljon mieleen jääneitä otteluita, tapahtumia ja näistä seuranneita päivityksiä.

Mahdoton sanoa ovatko nämä tämän blogin viimeiset synttärit vai onko jatkoa luvassa ensi vuonna. Tämä kausi on tarkoitus katsoa loppuun joka tapauksessa. Tosin se ei välttämättä vaadi muuta kuin normituloksen tämän illan ottelusta jos asiaa haluaa katsoa menestymisen kannalta.

Vakavasti puhuen oma ajatukseni on kirjoittaa tämä pari kauden jäljellä olevaa kuukautta entiseen tapaan ja katsotaan kauden loputtua mikä on tilanne. Tänään on kuitenkin juhlan paikka ainakin iltaan asti ja toivottavasti puolilta öin vielä enemmän, mutta vaikea uskoa tuohon.

Joka tapauksessa erittäin nöyrä kiitos omasta puolestani teille lukijoille, että jaksatte päivästä, viikosta, kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen lukea allekirjoittaneen ajatuksia ja vieläpä sen lisäksi kommentoida aktiivisesti. Ilman teidän aktiivisuutta blogi ei olisi nähnyt lähellekään näin montaa merkkipäivää.

Loppuun vielä kiitokset myös tietysti Hentelle aikoinaan aloittamastaan työstä, jota itse olen saanut jatkaa. Kiitokset myös vieraileville kirjoittajillemme Isselle ja Eerolle, sillä satunnaiset vapaapäivät ovat enemmän kuin tervetulleita ja ennen kaikkea tarjoavat lukijoille aivan eri aiheita ja näkökantoja asioihin.

Illan ottelu

Olisihan se huikeaa voittaa, jolloin olisimme Webleyllä toisena kautena peräkkäin vähintäänkin välierissä, eikä finaaliin pääsykään voi kaukana olla, kun muut jäljellä olevat joukkueet ovat Aston Villa, Liverpool / Bolton ja Reading / Bradford.

Valitettavasti kaiken tämän edessä on viime vuosien vai pitäisikö sanoa jopa vuosikymmenen suurin peikko. ManU on ollut lähes 10 vuotta voittamaton meille Old Traffordilla. Vuonna 2006 voitimme viimeksi ja tuon jälkeen tuloksena on yksi ainut tasapeli ties monestako ottelusta.

Jossain vaiheessa kai periaatteessa todennäköisyyksien pitäisi astua kuvaan mukaan eli meidän pitäisi voittaa. Toivottavasti näin, sillä todella tarvitsemme kaiken mahdollisen onnen, jotta tulos illalla olisi vähintään uusintaottelu Grovelle.

Mitään suuria uutisia tai taktisia asioita en aio tänään käydä läpi. Kaikki tietävät asetelman. Me olemme paperilla vähintään yhtä hyvä joukkue, mutta Manun henkinen yliote on kerta toisensa jälkeen ollut liikaa. 8-2 nöyryytyksen jälkeen henkinen lukko näissä otteluissa on ollut käsittämätön, vaikka ManU on ollut Fergusonin lopettamisen jälkeen heikoimmillaan yli 20 vuoteen.

Szczesny on ilmeisesti toipunut sairastelustaan ja näin ollen aloittaa maalissa. En ymmärrä tätä, että emme pelaa parhaalla. Jos ja kun Ospina on tämän hetken ykkösvalinta kuuluisi miehen pelata, kun kauden viimeinen pokaalimahdollisuus on kyseessä ja vieläpä huippuottelussa.

Yksi toive olisi, että Özil pysyisi kymppipaikalla ja laidoille laitettaisiin Sanchezin lisäksi Walcott tuomaan nopeutta ja maalintekovoimaa. Valitettavasti pelkään molempien toiveiden olevan turhia ja Özil todennäköisesti avaa toisena laiturina Ramseyn noustessa avaukseen.

Meidän pitäisi pystyä iskemään Manun todella haavoittuvaiseen puolustukseen. Se ei onnistu hitaalla pallonhallinnalla ja sivuttaissiirtelyllä. Tämä on nähty lukuisia kertoja. Özil kympiksi ja laidoille nopeutta, jolloin vastaiskut olisivat täyttä myrkkyä Manun puolustukselle. Näin tekisin itse, mutta todennäköisesti Wenger ajattelee toisin.

Pari viikkoa sitten managerimme juuri selitteli ja väitti uhranneensa Mestareiden liigassa menestymisen FA Cupin takia. Tänään kellossa on kuitenkin täysin toinen ääni ja nyt Wengerin mukaan se onkin FA Cup, joka on uhrattu useina vuosina Mestareiden liigan takia. Tämä on sinänsä totta, mutta kuinka pihalla voi olla, että väittää näin lyhyen ajan sisään aivan päinvastaisia asioita. Ei pysy enää Wenger itsekään mukana selittelyissään miksi menestystä ei tule.

Toivottavasti tänään ovat kaikki askelmerkit, tähtikuviot ja ties mitkä kohdallaan, sillä olisihan se huikeaa voittaa Old Traffordilla pitkästä aikaa ja jatkaa FA Cupin voiton puolustamista Wembleyllä.

COME ON YOU GUNNERS!!!

79 thoughts on “Blogin 8-vuotissynttärit ”sopivasti” Old Traffordin vierailun kanssa samalle päivälle

 1. Onnea 8-vuotiaalle!

  Ensimmäisenä Suomi-Goonereiden fooruminahan toimi AFC-Finland sähköpostilista, joka toki on edelleenkin olemassa. Siinä missä ko. listan kautta tulee nykyään pari viestiä vuodessa, oli se alkuaikoinaan hyvinkin aktiivinen viestintäväline.

  Tätä blogia olen lueskellut koko olemassaolonsa ajan. Jos oikein muistan, niin homma alkoi siten, että Hente laittoi tuolle meililistalle eräänä päivänä (eli 8v. sitten) pelkästään linkin kyseiseen blogiin. Ei sen kummempia mainoslauseita, vaan ainoastaan pelkistetysti yksi linkki 🙂

  Pikkuhiljaa ilmeisesti useampi ja useampi löysi ko. kanavan. Kolmantena isona kanavana on nykyisin myös Facebook-ryhmä (tai onhan näitäkin 2 eri ryhmää, epävirallinen ja virallinen).

  Toivotaan pitkää ikää blogille.

 2. Kiitokset omasta puolesta Villelle ja muille ylläpitäjille. On upeaa olla Arsenalin kannattaja kun meillä on oikeasti ainoa aktiivinen suomenkielinen blogi! Ja on varmasti aktiivisin kannattaja yhteisö kun lasketaan vielä FB mukaan.
  Illan ottelusta sen verran että usein on luottavainen olo peliin lähdettäessä mutta ManU pelit ovat niitä missä ei ole oikeastaan yhtään, sen verran huonoja nuo tulokset olleet viime vuosina! Ei voi kun toivoa että joukkue saisi hyvän alun otteluun! Takaa-ajajaksi jos joudutaan niin en tiedä riittääkö henkinen kantti nousta rinnalle ja ohi mutta silti, voittoon uskotaan ja toivotaan!

 3. Kiitokset Blogin kirjoittajille.Sen lukeminen ja kommentointi on usien tuonut valoa pimeään ja harmaaseen päivään/arkeen.
  Jotenkin olen luottavainen illan peliin.Meillä ei ole vuosiin ollut OT:lle mentäessä näin kovassa tikissä oleva jengi.Varsinkin ykköspyssymme ovat vireessä Özil-Alexis -Olli.Maali on vaan saatava ajoissa ja jännitys saatava hallintaan.
  C moon Arsenal!!!

 4. Juu onnea blogille ja kiitos Villelle ja Hentelle. Toivottavasti pelaajatkin ymmärtää juhlistaa tätä saavutusta pieksämällä ManU:n maan rakoon

 5. Onnea blogille. Kiitokset kirjoittajille että jaksatte pyörittää tätä.
  Mistä lie näkyis tuo matsi?

  • Kiitos ja kumarrus Ville&Hente upeasta blogista!nyt on pitkästä aikaa vahva tunne että muna kaatuu!!!tosiaan,näkyykö peli mistää?isse?

   • Viasat extra näyttää Suomessa joten pubeissa näkyy. Peli tulee saarilla BBC Onelta joten filmon.tv toiminee tässä tapauksessa loistavasti kotoa käsin.

 6. Tuossa epävirallinen lista kanavista jotka näyttävät. Sitten vaan etsimään striimeja. filmon.tv varmaan se helpoin ja laillisin. löytyy windows 8.1 käyttöjärjestelmästä valmiiksi asennettuna. Tieten myös guuglellla.
  111 mio Sports 1
  6 6’eren, 620 PLTV (now Sports)
  A Astro On The Go, Arsenal Player, Astro SuperSport 3
  B beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 1 HD, Be Sport 2, BBC One UK, BBC Radio 5 Live, Bugaboo TV, Bangkok Broadcasting TV
  D DIRECTV Play Latin America, Diema
  E ESPN Australia, ESPN Pacific Rim
  F Fox Sports HD, Fox Sports Japan, Fox Sports 2, Fox Sports GO, Fox Soccer 2Go, Fox Sports 1 USA, Fox Deportes
  K K +1
  M MUTV Online
  N Nova Sport, Now Sports 3
  P Planeta Fútbol
  Q QQ Sports Live
  S Star Sports 4 Asia, Sporting 1, SportKlub 1 Serbia, Sportsnet World Now, Sportsnet World, Sportklub 1 Croatia, Sport 1 Hungary, Setanta Sports Ireland, Sport TV2, Sport.Ro, Sportbox.ru, Sport 1 Russia, SportKlub 1 Slovenia, SiriusXM FC
  T TV2 Sport Premium, TV2 Sumo, TV10 Sweden, Tivibu Spor 1
  V Viaplay Denmark, Viasat Sport Xtra, Viaplay Finland, Viaplay Sweden

 7. Tuossa vielä aceplayerin linkki bbc onelle. Tuntuisi toimivan hyvin.
  acestream://f79898b51eff51bc9fd89e3e573dfcfd56264657

 8. Onnittelut! 8 vuotta on melko komea lukema! Miltei alusta asti on tullut lueskeltua!

  Mielenkiintoinen asetelma illalle. Ehkä ennen kaikkea taktisesti. Kolmessa edellisessä kohtaamisessa Arsenal on ollut se alotteellinen osapuoli, painostavampi osapuoli ja häviävä osapuoli. Täytyy toivoa, että Wenger ja Arsenal malttavat lähteä tähän iltaan samaan tyyliin kun pelejä on viime aikoina pelattu. Jos yhtäkkiä halutaan taas hallita ja hyökätä saa Manu varmasti iskettyä vastaan. Walcott olisi tervetullut lisä oikeaan laitaan. Hieman pelottaa jos Cazorla jatkaa alempana keskikentällä, van Gaal aikoo taatusti prässätä lujaa, joka saattaa aiheuttaa vaarallisia menetyksiä.

 9. Ja lisäyksenä, että FilmOnista on tabletteihin ja älypuhelimiin appsi. Tv:ssä tosiaan Viasat Sport Xtra näyttää, samoin Viaplay.

  • Kiitos ja kumarrus blogimme kehittäjille,ylläpitäjille & kommentoijille. Tää on oikeesti mahtava areena kulkea yhdessä eteenpäin. Arsenal sydän meitä kaikkia yhdistänee…välillä se pomppii menestyksen myötä hurjasti eteenpäin ja taas toisinaan kun pataan tulee, niin lyönti hiljenee, mut EI sammu koskaan. Ei tätä fanittamista yksin jaksais! Tänään munaa kuonoon juhlapäivän kunniaksi.
   C’moon Arsenal

 10. Tosiaan 8 vuotta. Paljonko on päivityksiä? 1000-1500? Huikeata joka tapauksessa. Noin harraste pohjalta uskomatonta omistautumista.

  Illan pelistä sen verran, että itse toivoisin Danny boyn avauspaikkaa. Varmasti antaa lisä buustia kaverille, josta vanGaal kertoi lehdistölle, ettei taso riitä Manchester unitediin.

  • Tällä uudella alustolla on päivityksiä jo lähes tuhat ja yhteensä sanoisin niitä olevan jotain 2500 paikkeilla. Ei mene kaus jos sanoo keskiarvon vuodessa olleen jonkin verran yli 300 päivitystä.

 11. Isse. Olisit voinut laittaa sen avauksen tänne. Piti lähteä etsimäänn ite.
  Itselle kyllä avaus kelpaa, mutta olisin laittanut Ramseyn Santin paikalle. Jos on kunnossa…….

 12. Heitetään vielä yksi ennustus ottelutapahtumista.
  Manchester united saa rangaistuspotkun ja joku Arsenalin miehistä saa punaisen kortin. Luultavasti Kos.

 13. Pienenä anekdoottina päivän päivitykseen. Blogin ensimmäinen kommentoija kahdeksan vuotta sitten oli.. Kukapa olisi arvannut; Ville. Mahdotonta sanoa, mutta lienee täysin mahdollista, etten tänäkään päivänä tuntisi Villeä ilman päähänpistoani kaikkien kuluneiden vuosien jälkeen. Kiitos Ville.

  Kiitos myös ihan jokaiselle ’osalliselle’ omasta puolestani, olen tavannut vuosien varrella takuulla enemmän punavalkoisia kohtalontovereita kuin mitä olisin tavannut ilman tätä yhteisöä. Itserakkautta tai ei, mutta tunnen ylpeyttä näistä vuosista. Jonain kauniina päivänä tämä kaikki pannaan kirjoihin ja kansiin (en tarkoita konkretian tasolla), ja tämä tarina tulee epäilemättä näyttelemään hienon roolin sitä eläkkeellä tutkiskellen.

  Mitä pian alkavaan episodiin, jätän sen Herran haltuun. Joskin totean, että nautitaan siitä kutinasta mikä meillä jokaisella juuri nyt hetki ennen h-hetkeä on. Minäkin huijaan itseäni mainitun kutinan merkityksellisyydellä, mutta olkoon niin. Meidän ’finaalit’ pelataan nyt. Ja edellisen todettuani, näin ei pitäisi olla, siksi valtavan iso käsi Villelle rehellisyydestä.

  PS. Henkka, päivityksiä lienee lähemmäs 3000.

 14. Ei sitten Wengeriä kiinnostanut tämäkään kisa, kun komea jätettin penkille. Tuhnu-Danny vetää kiikareilla. Kovat pelimiehethän kyykyttävät hyvin tuntemiaan ex-pelikavereita yleensä mennen tullen. Keskinkertaisuudet taas ovat vaan sitä hennompaa heinää samassa asetelmassa.

  Jos Sanchez olisi täydessä iskussa, voittoon olisi erinomainen mahdollisuus. Mutta kun ei syystä tai toisesta ole. Nyt tuntuu, että saumat on lähinnä näitä perinteitä ”ei ne aina voi voittaa”.

 15. Ja rooney’han se yhden tekee joka pelissä. Kahden topparin välistä, kumpikaan ei ota miestä, saati sitten palloa. Meidän keskuspuolustus on kuin kotoiselta alasarjatasolta…

 16. Just piti tulla kirjottaa et montakohan kertaa Di Maria saa heittää sman keson ja sit helähti ja heti perään toinen vaaranpaikka.. Uunoille uppoo samal kuviol viel lisää

 17. On nuo meidän erikoistilanteet kyllä huonoja…todella huonoja.
  Ja ei muuta kun welpekki vaihtoon, ihan kuin sillä tärisis polvet pelosta

 18. Hyvä valmistautuminen tähän peliin ja kyllä täytyy sanoa, että tempopeli sopii näissä paljon paremmin kuin se onneton hidas neppailu. Voimakkaat ja voimajuoksevat Sanchez ja Ox aiheuttavat selvää pelkoa ja ahdistusta Manussa. Sen sijaan Welbeck on surkuhupaisa, jännitys ja tason puute kiusaavat miestä. Ihan kuin OT:n yleisöä kiinnostaisi miehen tekemiset enää yhtään. Arsun tehot ovat jo kertoneet, että van Gaalin arvio oli oikea.

  Matsi on voitettavissa, mutta edelleen oletusarvo toiselle jaksolle on Arsenalin puolustajien munaukset ja Shrek kiittää ja kuittaa. Giro mieluiten heti tai viimeistääb 60 min kentälle.

 19. Heh, tilastojen valossa Welbsillä menee hyvin: syöttöprossa 93. Harmi vain, että pallo ei silti meinaa pysyä jalassa. Joo, pikainen vaihto ois paikallaan, mutta eihän sellaista tule.

 20. Jäärä tekee yleensä vaihdot / olemattomat taktiset muutokset aina kun liian myöhäistä ja peli on jo menetetty. Toivottavasti tänään nähdään poikkeus

 21. Ilmeisesti Shaw kuitenkin loukkaantui – kuten Ox nyt… Sen sijaan Herrera vaihtoon taktisena vetona: oli Oxin (!) kanssa vaikeuksissa ja myös jo kortti alla.

 22. Oli kyllä hieno ja oikea aikainen karvaus. Ja ei se Danny saanu tyhjistä ohi, hienoo!
  On se mukavaa kun oma koira purasee välillä munaalin 😉

 23. Kovasti siellä yritetään tuomaria vedättää, mutta Oliver on viheltänyt tähän mennessä erinomaisesti

 24. Jesee, tästä on hyvä jatkaa kohti Kannua!!
  Loistavaa blogin syntymäpäivää vielä kerran, Meille kaikille!

 25. Blogi sai arvoisensa lahjan 😉

  Sitä samaa Arsenalia, mitä se on ollut viime ajat. Henkisesti kuitenkin tärkeä homma kun Manu kaatuu OT:lla. Cup-kannun uusintaan ihan hyvä mahdollisuus, vaikkakin Liverpool on edelleen mukana. Welbeck saanee ainakin jonkin verran anteeksi tätä kautta.

  Samalla sanottava, että Walcottin tilanne huolettaa. Ei tule minuutteja edes vaihdosta…

 26. Veikkaan, ettei Oliver vihellä Manun peliä ihan hetkeen. Timanttinen suoritus häneltä, toki heidän lasiensa läpi paljon mussutettavaa, muttei todellisuudessa paljon. Joku muu olisi kylmästi paineessa viheltänyt teinipojan sukelluksen. Eipä Manulla paljon muuta ideoita ollut kuin odotella erikoistilanteista, sillä vauhdinpito ei Arsenalia vahingoittanut. Ja totta puhuen puujalka-Smalling lapioi aika maukkaasti maalin edestä yläparvelle, se oli Manun paras toisen jakson paikka.

  Mukavalla tavalla voitto tuli, tällä kertaa Manu-pakit möhläivät urakalla. Ja vielä sopiva arpa päälle, Poolia pukkaa finaalissa vastaan.

  Tässä näkee sen, miten peli muuttuu ajan myötä ja jalkoja vaan on pakko olla. Ox ja Sanchez ovat pallon kanssakin murhaavan nopeita, pallottomina riittävän nopeita tai erittäin nopeita myös Bellerin, Coq, Kos, Cazorla ja Welbeck, mikä tuo etuja kamppailutilanteisiin. Penkille jää pelotteeksi vielä Theo. Kaksinkamppailut menivät myös riittävän hyvin ja niitähän tällaisissä peleissä riittää.

  Hyvä paikkaus tämä peli melko varmalle Monaco-putoamiselle. Jotain hyvää jää toukokuulle odottamaan.

   • Onhan se, jos hyökkääjän nimi on Welbeck. Valioliigan tehottomimpia korkean profiilin hyökkääjiä (=jotain merkittävää maksettukin) Adebayorin ohella.

   • Eihän se, Itse en pitäisi kärkihyökkääjää epätodennäköisimpänä maalintekijänä..

 27. Kaksi reissua Manchesteriin ja kaksi hienoa voittoa. Voiko goonerin mieli olla korkeammalla? Ei ainakaan tällä hetkellä. Kyllä Manchester on hyvä kaupunki! Hotellissa henkilökunta munan kannattajia, mutta kädestä pitäen onnittelevat. Kyllä Manchesterin täytyy olla hyvä kaupunki

 28. Yes ,sieltähän se tuli.Kerrankin näin päin.Omakoira puras ja lasinilkka vesijuoksee.3-1 olis ilman De gean loistotorjuntoja.Blogin 8v päivä muistetaan.Wembleylle tiemme käy….

  • Tärkein unohtui: Kiitos 8 vuodesta. Loistojuttu! Ja jos koiria olisimme – niikuin joskus siltä tuntuu: Haukumme välillä valtavasti ja makupalat maistuvat…..
   Niiin jos koiria olisimme blogi olisi jo 56 vuotta – villitystä ja puumia, mikä ettei….
   GO SILVERMOON GOONERS!

 29. Onhan se Eno on.Siihen kun lisätään vielä The Smiths,Morrissey,New Order,Stone Roses ,Oasis…on sieltä jotain hyvääkin lähtenyt.Okei meni vähän musapuolelle,mut Blogin kunniax.Ja biisi valinta olis tähän hetkeen New Orderin Blue monday!

 30. Kerrankin vedettiin Manua pataan vieraissa. Niin eiköhän tämä Timo löydä siitäkin jotain negatiivista. Olen entistä vakutuneempi , että ” timon” takana on joku spurs kannattaja.

  • Mietin Henkka ihan samaa. Veikkaan että jos voitetaan esim UCL tällä kaudella niin se o väärin voitettu ja ihan paskaa.

   • Tukka auki ja tuulettamaan.

    Mitä jos vaan arvioitaisiin suorituksia eikä mietittäisi mitä muut miettii? Arsenalin suoritus ei ole tällä kaudella ollut täydellinen, vaikka pari helmimatsia joukkoon mahtuukin. Varsinkaan rinki ei ole mikään optimaalinen, mutta voiton hetkillä siitä ei siis saa puhua.

 31. Ja sit Manchesterista tulee myös Danny Welbeck, jota tuli haukuttua pitkin iltaa. Kaveri kuitenkin pelasi ekaa kertaa vierasjoukkueen paidassa OT:lla. Mahtoi olla erikoinen fiilis.

 32. Jälkiviisaana on kyllä hauska lukea näitä kommentteja. 🙂 Se kai se on parasta aina. Hyvä voitto ja kohti finaalia. Täytyy tosin sanoa, että ennen finaaliakin pitää vielä voittaa yks peli ja sen päälle mielellään itse finaali.

  • Blogin hieno 8:n vuoden välietappi sai hienon päätöksen, onnittelut muiden goonereiden lisäksi erityisesti Villelle ja Hentelle! En olisi uskonut tätä sanovani, mutta Wengerin pokaali höystettynä kahdella vierasvoitolla Manchesterista ja FA-Cupin kannulla saisi itseni muistelemaan kautta hyvillä mielin.

 33. Kiitos 8 vuodesta blogisteille ja ei sitä komeammin olisi voinut juhlia kuin manun pudottamisella ot;llä:-D

  Danny-boy sai paljon anteeksi tältä kaudelta ja ei tässä malta olla tuntematta ihan PIENTÄ vahingoniloa….

  • Määrittele ”pientä” 🙂
   Onnea blogille ja onnea goonereille makiasta voitosta. FA-cupissa mennään taas tappiin asti!
   Eilisen perusteella taidan sittenkin katsoa monaco-pelin jatkoon pääsy mielessä.

 34. Seuraavasta kommentista mut saa kyllä ihan luvan kanssa lynkata, mutta pakko sanoa että kyllähän pohjoisen hölmöillä pelasi maalivahti ja Valensian anttoonia ihan hyvin. Tosin jälkimmäisellä oli yksi nukahdus, josta me onneksi ratkaisimme. Täytyy kuitenkin antaa kehuja kun sille on aihetta – tämä pätee siis omiin ja noihin hölmöihin, joskus jopa muihinkin.

 35. Maalivahtiosastolla Arsenal antaa tasoitusta, kyllä. Arsenalilla oli paljon paremmat maalipaikat, mutta maaleja saatiin vain kaksi aikaiseksi. Courtois ja de Gea selvästi parhaimmat vahdit liigassa ja samalla Euroopan kärkeä Neuerin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s