Rutiinivoitto West Hamista tiedossa?

Tänään on pelipäivä kyseessä, jopa yksi Lontoon paikallispeleistä, mutta ei silti mikään kovin erikoinen ottelu. Panokset meidän kohdalta ovat sijoittuminen neljän joukkoon ja siinä kisassa tämä on ottelu, jossa ei olisi varaa menettää pisteitä. Nelossija kiinnostaa kuitenkin Wengeriä ja Kroenkea huomattavasti enemmän kuin itseäni ja montaa muuta kannattajaa.

West Hamin kohdalla panokset ovat vielä vähemmässä. Europaikoille ei ole asiaa ja putoamisvaaraa ei ole. Toisin sanoen Allardycen miehistö pelaa loppukauden enemmän tai vähemmän ilman panosta. Erityisesti vierasotteluissa tämä saattaa näkyä, ettei aivan joka tilanteessa ole kaikki pelissä.

Jenkinson on lainalla päivän vastustajamme riveissä, mutta ei lainasääntöjen mukaisesti saa pelata omistajaseuraa vastaan. Sen sijaan tästä huolimatta West Hamin riveistä löytyy yksi entinen pelaajamme, itse asiassa kaksi jos ollaan tarkkoja. Song on tietysti kaikkien tietämä pelaaja, mutta toinen on Demel, joka saattoi Liigacupissa päästä vuosia sitten pelaamaan tykkimiespaidassa. Ainakin meidän kirjoilla vuosituhannenvaihteen aikoihin mies oli, vaikka ei olisi pelannutkaan ykkösmiehistössä.

Jos vastustajasta otetaan muutama pelaaja esille, niin edellä mainittujen lisäksi seuraisin kärjessä Sakhoa. Ranskan kakkosliigasta tullut hyökkääjä on ollut hyvä ja osunut liigassa yhdeksän kertaa. Sakho on suhteellisen isokokoinen ja melko vahva ilmassa, mutta myös nopeutta löytyy eli monipuolisesta hyökkääjästä on kysymys.

Sakhon lisäksi vaikea nostaa ketään erityisemmin esille. Ehkä jos hakemalla hakee, niin puolustuksessa meillekin huhuttu, mutta jatkosopimuksen lopulta tehnyt Reid vois olla yksi seurattava vaihtoehto samoin kuin pitkästä aikaa hyvää kautta pelaava Stuart Downing keskikentän hyökkäävässä roolissa.

Meidän kokoonpanoa on paha mennä arvailemaan. Wenger puhuu useiden tai ainakin osan pelaajista olevan väsyneitä, mutta käytännössähän tämä ei yleensä tarkoita mitään rotaation muodossa. Tiistain Monaco peli saattaa kuitenkin tarkoittaa ehkä yhtä tai kahta lepuutusta. Cazorla olisi yksi mahdollinen ja samoin Coquelin, kun Flamini on pelikuntoinen. Puolustuksessa myös sen verran, että laitapakit saattavat vaihtua viime pelistä eli Chambers ja Gibbs voivat aloittaa tänään tai vähintäänkin toinen.

Wengerin ajatusmaailmaa on mahdoton ymmärtää, mutta yritän arvata avauksen:

Ospina

Chambers-Merte-Koscielny-Gibbs

Ramsey-Flamini-Özil

Welbeck-Giroud-Sanchez

Periaatteessa tämä on hyvinkin sellainen ottelu, jossa West Ham saattaisi ottaa pisteen tai pahimmassa tapauksessa jopa kaikki kolme. Ensinnäkin ManU voitosta jalat ovat edelleen vähän kenties ilmassa ja oletetaan ottelun hoituvan kuin itsestään pelkästään ilmestymällä kentälle. Toisekseen ajatukset saattavat olla jo tiistain Monaco ottelussa, mikä ei koskaan tiedä hyvää.

Edellä mainittu ei ole hyvä lähtökohta, mutta koska West Ham ei ole hyvässä iskussa, eikä sillä lisäksi ole mitään pelattavaa uskon meidän voittavan tänään, vaikka oma esitys ei olisi edes mikään parhaasta päästä. Kohtapa se nähdään osunko edes lähelle arveluissani.

COME ON YOU GUNNERS!!!

47 thoughts on “Rutiinivoitto West Hamista tiedossa?

 1. Arsenal team to play West Ham: Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Ozil, Alexis, Giroud
  Arsenal subs: Szczesny, Gibbs, Bellerin, Flamini, Cazorla, Welbeck, Akpom

  Eiku lasi käteen ja seuraamaan.

 2. Taitaa olla hammersilla myös aika synkkä toi loukkaantumistilanne.
  Adrian, Cresswell, Nolan, Jarvis, Kouyate, Downing, Sakho, Noble, O’Brien, Collins, Song

  Puolustustajat vähän hymyilyttää.

 3. Sanogo pääsi kentälle 80. minuutilla Palace-Ärrät-ottelussa. Vahvaa kokemusta ensi kauden dominointiin.

  • Pardew pitää näköjään Palacen ylhäällä ja uutta jenkkiomistajaa pukkaa. Ehkä säilymisen ykköstykki Sanogo jatkaa ensi kaudellakin lainalla palatsissa? Myyntihän ei tule kyseeseen noin kovan lupauksen kohdalla.

 4. Toivottavasti saataisiin tennislukemat. On niin mukana seurata miten Fat Samin punoitus kasvaa nöyryytyksen myötä.

 5. Ei ole Coqkaan täydellinen. Ensin surkea syöttö pystyyn suoraan vastustajalle ja sitten rynnii itsensä ulos. Onneksi Hammersin syöttökin oli luokaton. Mutta hei, tykkään kyllä Coquelinista edelleen.

  • Tuossa Hammers-harppuunassa taas näkyi hyvin se, että Coqin nopeus juuri ja juuri riittää juoksukoneitakin vastaan. Arteta tai Flamini olisi hölkkäilleet 30 metriä perässä.

 6. Mistähän löytyisi sen verran hidas laitalinkki, jolle chambers pärjäisi juoksukilpailussa… Muuten toki pysyy mukana.

 7. Chambersiltä jo pari maaliyritykseen päättynyttä kelpo keskitystä. Jos nimi olisi Calle, hurmos olisi valmis.

 8. Flaminilta näyttävä sisään tulo! Noin mi sa kentällä ja nimi lehteen, näin toimii oikea vaihtomies!

 9. Kerrankin otteluohjelma on sellainen, että pelasimme ekana nelossijapokaalia tavoittelevista joukkueista.

 10. Cityssä tullee muuten myös aika iso siivous pelaajistossakin. Vaan eipä taida kiinnostaa Wengeriä eikä armoa tule meiltä kannattajiltakaan.

 11. Se on sit piste eroa Shittyyn. Nyt pitää vain toivoa, että tiistain tulos ei juurikaan vaikuta valkkupeleihin.

 12. Itse en kannata noita Theon ja Wilsheren myyntejä Villen tapaan.
  Ainoastaan olisin valmis myymään Gibbsin cittyyn. On se vaan huono. Ihan mopo hyökkisuuntaan. Hyvä korvaava Clichylle.

  • Nytkö on sitten hyvä nostaa tämä esille, kun mies ei edes pelannut? Muistuttaisin, että Nacho oli viime kaudella sysipaska joka suhteessa, eikä olisi mennyt kaupaksi edes Espanjan divariin. Gibbs on näistä kahdesta kyllä lahjakkaampi. Tasaisuus puuttuu kummaltakin, eikä Wenger varmaan tee mitään valintoja laitapakkipuolella kesällä. Toivottavasti edes Bellerinistä saadaan hiottua huippupakki kumpaankin suuntaan.

   • Ei missään nimessä pidä luopua gibbsistä,on kuitenkin yleisesti ottaen nachoa parempi puolustamaan ja ehkä myös nopeampi ainakin omasta mielestäni.hyökkäyssuuntaan saattaa myös vielä kehittyä kun on vielä suht nuori.näillä mennää vaikka vielä ens kausi ja sit nachon tilalle hommataa gibbsille nuori kilpailija(esim mings?) haastamaan peliajasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s