Mitäpä muutakaan kuin maaotteluita ja Jenkinson mahdollisesti West Hamiin pysyvästi

Vielä olisi muutama päivä ja ottelu maaottelutaukoa jäljellä. Jos oikein katsoin Arsenal.comin listausta, niin tiistai olisi viimeinen päivä, jolloin pelaajamme vielä edustavat maitaan viheriöllä. Hyvä näin, sillä jääpä yksi päivä enemmän kuin normaalisti palautumisaikaa ja mahdollisuuksia valmistautua lauantain Liverpool otteluun.

Viimeisimmissä maaotteluissa Welbeck ja Walcott esiintyivät Englannin paidassa. Ensin mainittu pelasi 77 minuuttia ja teki maalin ja taidettiin ainakin joidenkin lähteiden mukaan valita ottelun parhaaksi pelaajaksi. Walcott tuli vaihdosta juuri Welbeckin tilalle eli sai peliaikaa noin vartin verran. Ei siis paljoa, mutta enemmän kuin on viime aikoina tullut tykkimiespaidassa.

Welbeck saisi osua meidänkin otteluissa edes vähän samaan tapaan kuin maajoukkueessa, jossa miehen tehot viimeisissä otteluissa ovat komeat. Toki Englannin tämän kertainen karsintalohko on naurettavan helppo ja vääristää siltä osin asiaa todella paljon verrattuna Valioliiga ja muihin seurajoukkuekilpailuihin.

Welbeck taisi olla myös loukkaantumisbingon ensimmäinen uhri. Jonkin asteinen polvivamma lienee kyseessä ja ainakin tiistainen harjoitusmaaottelu jää väliin. Tarkempaa tietoa vamman vakavuudesta ei kai vielä ole. Eihän Welbeck mikään avauksen pelaaja ole tai pitäisi olla meillä, mutta nyt varsinkin kun Akpomkin lainattiin loppukaudeksi muualle, niin ei hyökkäykseen liikaa vaihtoehtoja ole.

Muista pelaajista Rosicky pelasi täydet minuutit Tsekin paidassa. Tämä hirvittää aina, mutta vielä ei ainakaan ole kantautunut tietoja loukkaantumisesta. Nyt vain täytyy toivoa, että Tsekki ei peluuta miestä toistamiseen tiistaina, sillä yleensä lähes varmasti tämä on tiennyt loukkaantumista.

Ramsey oli hyvässä vedossa Walesin mukana tehden maalin ja syöttäen toisen. Minuutteja kertyi myös täydet 90. Cazorla pelasi reilun vartin lopusta Espanjan riveissä ja Gibbs jäi ilman peliaikaa kolmen jo aiemmin mainitussa Englannin ottelussa. Tuossa taisi olla kaikki meidän maaotteluita pelanneet. Korjatkaa toki jos joku unohtui.

Jenkinsonin huhutaan siirtyvän pysyvällä kaupalla West Hamiin kesän aikana. Eihän tuo mikään yllätys olisi ja ehkä aivan oikea ratkaisu kaikkien kannalta. Oikean pakin paikalle on tällä hetkellä meillä ylitarjontaa ja hyvän kauden pelanneen Jenkinsonin markkina-arvo taitaa olla huipussaan. Toisaalta Jenkinson on pelannut hyvin West Hamissa ja saanut kokemusta, joten käyttöä voisi olla rotaatiossa.

Jos ja kun Debuchy todennäköisesti on ykkösvaihtoehto, niin Jenkinson voisi olla kakkonen. Tämä antaisi mahdollisuuden lainata Bellerinin jonnekin saamaan peliaikaa viikosta toiseen. Toki voi olla, että Bellerin halutaan pitää joukkueessa hyvien esitysten jälkeen, vaikka peliaika olisi vähäisempää. Se on ainakin varmaa tai pitäisi olla, että Jenkinson on parempi kuin Chambers oikean pakin tontille tällä hetkellä, mutta toki Southamptonin kasvatti monipuolisempana saattaa pitää paikkansa joukkueessa.

Mainokset

7 thoughts on “Mitäpä muutakaan kuin maaotteluita ja Jenkinson mahdollisesti West Hamiin pysyvästi

  1. Jos tuohon tulevaan pool otteluun sen verran, että sieltä leiristähän on varmuudella pois Sturidge,Stevie ja Skertl.

    Lisäksi Lallana ja Sterling ovat ottaneet jotain osumaa maaottelutauolla eivätkä pelaa maaotteluissa enää.

    Jos noi kaikki 5 puuttuisivat Arsenal pelistä, niin Liverpoolilla ei vaan yksinkertaisesti materiaali riitä paikkaamaan noita poissaoloja. Noi kolme varmaa puuttujaa helpottavat jo paljon Arsenalia.

    • Gerrard ei kyllä mikään mainittava menetys ole,kun ottaa huomioon että mies ei muutenkaan ole päässy paljoa pelaamaan vaan hendersson on vieny peliajan/kapteeninnauhan.sturridge,srkl,Sterling jo ovat menetyksiä,joista Sterling silti saattaa pelata.lallana ollu tällä kaudella aika lapanen,mutta coutinho sen sijaan pelaa upeaa kevätkautta jolle ei saa antaa ylimääräistä tilaa koska löytää hyviä syöttövälejä linjojen taakse sekä omaa hyvän vedon.

  2. Onhan tämä Arsenalin kannattaminen ollut viime vuosina raskasta. Toisaalta kun kattoo suomen maajoukueen pelejä niin tekisi työntää kuumia neuloja silmiin.

  3. Ei toi miksu oikee tota jengiä saa syttymää,alkaa olla eväät syöty.miksun puolustukseks täytyy sanoa et on kyl onneton ryhmä käytös.jos ns.ihannekokoonpanos on keskikentäl ringin ja sparvin tasosia äijiä jotka luutii jossaa saksan kolmoses yms.ni morjes.muutoksia ruohonjuuritasolta alkaen suomen fudis tarvii.ei toi lammaslauma valmentajaa vaihtamal mikskää saksaks muutu.

  4. jep jep, ei noussu p-irlantia vastaan ”kuhilas pellolle”. Kokonaiskuva eilisestä oli sysipaska. Osoittaa karulla tavalla kotimaisen futiksen tän hetkisen tason…pelaajisto, valmennus, johtoryhmä jne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s