Finaali Liverpoolia vastaan taas lähempänä ja pisteitä tasan saman verran kasassa kuin viime kaudella tähän aikaan

Liverpool haki jatkopaikan FA Cupin uusintaottelussa eli jo aiemmin todennäköiseltä näyttänyt finaali Rodgersin ryhmää vastaan on askeleen lähempänä. Tietysti meidän täytyy hoitaa ensin Reading ensi viikon lauantaina ja Liverpoolilla on ainakin ennakkoon kovempi haaste edessä, kun joukkue kohtaa Tim Sherwoodin alaisuudessa viime aikoina kohtalaisen hyvin pelanneen Aston Villan.

Joka tapauksessa tällä hetkellä näyttää vahvasti, että kohtaamme juuri Liverpoolin finaalissa toukokuun lopulla. Jos tämä varmistuu ensi viikolla, niin voitte olla varmoja tämän kaltaisten uutisten lisääntyvän räjähdysmäisesti mitä lähemmäksi itse finaalia päästään.

Erotuomarivalinta mahdolliseen finaaliin Liverpoolia vastaan tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja tärkeä. Voitte olla varmoja, että yleinen mielipide ja jopa FA haluaa antaa Gerrardille pokaalin miehen viimeisessä ottelussa Englannin kentillä ja vieläpä 35 syntymäpäivänä. Tässä vaiheessa on helppo jo ennustaa vähintään yhtä rankkaria Liverpoolille ottelussa. No ehkä tämän enempää ei kannata mennä aiheeseen ja katsotaan ensin kuinka välierissä käy.

Huhujen mukaan Wenger on vähemmän yllättäen tarjoamassa Diabylle jatkosopimusta, kun ranskalainen on pelannut kahdessa peräkkäisessä ottelussa loukkaantumatta jo yhteensä huikeat 104 minuuttia. Onhan tuo sen luokan saavutus, että jatkosopimusta täytyykin tarjota. Ei voi kuin sanoa, että jos Diaby todella saa taas kerran jatkaa ja viedä näin ollen taas kerran yhden paikan 25 tai tarkemmin 17 pelaajan kiintiöstä, kun puhutaan ei HG-pelaajasta, niin siinä on sitten aivan turha edes yrittää Wengerin tosissaan uskotella joukkueen vahvistamisen olevan ensisijainen tavoite.

Wilshere olisi myös pelaaja, josta olisin ehdottomasti valmis luopumaan jos Manchester City HG-pelaaja pulassaan tai joku muu seuran maksaisi vähintään 25 miljoonaa puntaa. Tämän uutisen mukaan kuitenkaan Wilshere ei ole myynnissä kesällä. Todennäköisesti tämä on totta, mutta samassa jutussa mainittu mahdollinen uusi sopimus 150 000 viikkopalkalla on niin absurdia, että ei mitään rajaa. Wilshere ei oikeastaan ole edes tällä hetkellä vajaan 100 000 palkkansa arvoinen puhumattakaan lähes tuplamäärästä.

Mielenkiintoinen tilasto on, että viimekaudella tähän samaan aikaan meillä oli tasan saman verran pisteitä sarjassa. Silloin ne olivat vain loistavan kauden alun ansiota, kun taas loppukausi tai pikemminkin tammi-, helmi- ja maaliskuu olivat surkeita. Sijoitus viime vuonna oli kuitenkin vasta neljäs eli tästä voidaan vetää johtopäätös, että nykyinen sijoitus ei välttämättä ainakaan kokonaan ole meidän parantuneista tuloksista kiinni, vaan ennemminkin muiden heikentyneistä otteista johtuvaa.

Kiitokset jälleen kerran lukemisesta ja tämä oli omalta osaltani tässä tämän viikon päivityksistä puhuttaessa. Tiedossa ei kuitenkaan ole kolmea tyhjää päivää, vaan täydet päivitykset ovat luvassa myös loppuviikon osalta. Näistä vastaa Eero ja jos olemme onnekkaita, niin ehkä myös saamme nauttia Henten ajatuksista.

6 thoughts on “Finaali Liverpoolia vastaan taas lähempänä ja pisteitä tasan saman verran kasassa kuin viime kaudella tähän aikaan

  1. Kävin tuossa alepassa. Matkaan tarttui kaksi grandiosan pakastelättyä. Hinta oli yhtensä 6.60e. Siinä tuli mukana katsomon 24h koodi. Toihan on ihan hyvä kamppanja. Lauantaina laittaa koodit sisään arsenalin iltapelin aikoihin. Sunnuntaina mutustelee grandiosaa rapulassa ja katselee bröömbrömiä. Ärrät Chelssi peli näkyy iltapäivällä. Manchesterin paikallista tosin ei ihan loppuun asti taida nähdä. Tiedä sitten miten minuutilleen katsomo toimii.?

  2. Tosiaan tämä ”Gerardille pokaali hyvästä palveluksesta ja vielä synttäripäivänä” saattaa mennä överiksi. FA:ssa voisivat miettiä MM- ja EM-otteluita ja miten Gerard on niissä onnistunut… hiljaista on.

  3. Ei me mitään olla vielä hävitty.
    Voittajilla pitää olla voittajan asenne!
    Eiköhän hyvästellä Steve kannu omissa kainaloissa ja toivotella miehelle hyvää meno matkaa rapakon taakse.
    Kunhan nyt ensin hoidetaan välierä alta ois…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s