FA Cupin maalivahtivalinta ja Walcottin sopimusneuvottelut

Itselläni on ainakin hyvin odottava tunnelma tällä hetkellä. Sama tuntuu olevan teema myös muualla ainakin jos katsoo kuinka vähän uutisia punavalkoisesta maailmasta on ollut tarjolla viime päivinä. Toki kaikenlaisia uutisia ja huhuja aina löytyy, mutta mainitsemisen arvoisia ei montaa ole tullut vastaan.

Tämän päivän ainut omaan silmääni osunut uutinen tai huhu oli Walcottin sopimusneuvottelut, jotka käynnistyisivät lähiaikoina. Mielestäni Walcottin kanssa tilanne on selkeä ja mies pitäisi myydä, eikä palkkaa ainakaan kuulu nostaa punnan puntaa nykyisestä. Tämän hetkinenkin palkka miehen loukkaantumismäärillä on aivan liian korkea. Theo myyntiin ja siitä saaduilla rahoilla parempi ja paremmin kunnossa pysyvä laituri joukkueeseen olisi ehdottomasti positiivista kehitystä.

Tällä hetkellä välierän kokoonpanoa ajatellen taitaa olla ainoastaan varmaa Szczesnyn pelaavan maalissa. Tämä on edelleen ratkaisu, jota en ymmärrä millään tapaa. Muutamalla ensimmäisellä cupin kierroksella helpompia joukkueita vastaan kakkosmaalivahdille peliajan antaminen on vielä jollain tavalla hyväksyttävää. Nyt kuitenkin ollaan Wembleyllä ja enää kahden askeleen päässä historiallisesta kahdennestatoista FA Cup voitosta.

Haluan nähdä avauksessa kenttäpelaajista parhaan mahdollisen miehistön ilman mitään lepuutuksia tai loukkaantumisen jälkeen pelituntumaa hakevia kavereita. Sama koskee myös maalivahtiosastoa. Ospina on tämän hetken selkeä ykkösvalinta, joten kolumbialaisen kuuluisi pelata, mutta valitettavasti se ei vain mene näin Wengerin ajatusmaailmassa.

Jos ja toivottavasti kun pääsemme finaaliin, niin millä ihmeellä Wenger voi perustella laittavansa ykkösavauksen kenttäpelaajista, mutta maaliin sitten kakkosvaihtoehdon? Eihän tuossa ole mitään järkeä ja aiemmin ei näin toimittu esim. Seamanin kohdalla. Toki Seaman oli aivan omaa luokkaansa verrattuna viime vuosina nähtyihin maalivahteihimme, mutta silti idea on sama eli parhaiden pitäisi pelata tärkeimmissä otteluissa oli kyse sitten maalivahdeista tai kenttäpelaajista.

Reading pelasi eilen sarjaottelun, joten senkin puolesta meidän lähtökohdat lauantaille ovat vastustajaa paremmat. Meillä on enemmän palautumisaikaa ja myös loukkaantumistilanne on parempi kuin vuosikausiin. Optimiavauksesta puuttuu ainoastaan Debuchy ja ranskalaisen paikkakin on vähän niin ja näin Bellerinin hyvien otteiden myötä. Tietysti Walcott täydessä iskussaan saattaisi myös olla avauksessa, mutta tämä on täysin turhaa spekulaatiota, sillä mies ei vain yksinkertaisesti pysy kunnossa yhtään pidempiä aikoja.

Mitä luulette oliko Wenger eilen katsomassa Readingin otteita Madejski Stadiumilla tai oliko siellä ylipäätään ketään paikan päällä meidän valmennusryhmästä? Luulen tietäväni vastauksen ja samalla toivon, että tämä sama asenne ja suhtautuminen eivät heijastu itse otteluun lauantaina.

Mainokset

7 thoughts on “FA Cupin maalivahtivalinta ja Walcottin sopimusneuvottelut

 1. Klopp lähtee kesällä. Cityyn? Olisi paljon vaarallisempi kuin joku väsynyt Benitez. Guardiolahan ei sinne vaihda.

 2. Mielen kiinnolla lauantain kokoonpanoa odotellaan. Toivoa sopii että huru-ukko ottaa järjen käteen ja valitsee iskukykyisen, pelaavan ja ehjän joukkueen kauden toistaiseksi tärkeimpään matsiin. Jos jostain diabysta edes puhutaan, edes vaihtopenkille…ni mä otan äkkilähdön saarille, käyn nappaa ukon olkapäille ja vien takas ranskaan ilman paluulippua. Joku tolkku näihin pelaajavalintoihin on saatava!

  • Öö, no eikös se Wenger ole cupissa ihan kovia miehistöjä peluuttanut tällä ja viime kaudella? Joku tolkku näihin kirjoituksiinkin olisi tervetullutta…

 3. Diaby ehdottomasti vähintään penkille, mieluiten avaukseen. Denin jälkeen parasta mitä on ollut.

  • Onko muille osunut silmään wellington silvan otteita. Tai uutisia miehen otteista.
   Ymmärtääkseni valittiin team of the weekiin.
   Saisiko tästä kesäksi like a new signingin?
   Ei tarttisi scheiderliniä tai ketään muutakaan hankkia.

 4. On kyllä todella asiantuntevaa bloggaamista, jos perstuntumalta väitetään ettei Wenkkua kiinnosta scoutata tulevaa vastustajaa. Onko tähän jotain aiempaa tapausta heittää vai perustuuko väite nyt siihen että Wenkula on kaikin puolin perseestä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s