Jatketaan Kloppista

Aloitan eilisen kommenteissa esiin nousseella ajatuksella, jonka mukaan Klopp voisi tai pitäisi tulla Wengerin kakkosmieheksi muutamaksi vuodeksi ennen kuin voisi ottaa vetovastuun. Mielestäni tämä on täysin älytön ajatus. Ehkä jos eläisimme vuotta 2000 tai aiemmin, mutta nykyään Klopp on parempi manageri ja sen saavutukset viimeisiltä vuosilta kiistatta osoittavat. Minkä ihmeen takia siis saksalaisen pitäisi tulla Wengerin alaisuuteen, kun Wenger on se, joka ei ole täysin kärryillä nykypelissä. Jos joku ottaa oppia toiselta, niin sen kuuluisi olla Wenger Kloppilta, eikä suinkaan toisin päin.

On muuten käsittämätöntä Wengerin puolustelijoiden argumentit, että nyt Kloppkaan ei kelpaa ja vaaditaan jotain tähtimanageria ja maailman top 3 nimeä. Oliko Wenger tullessaan joku maailmankuulu tai tähtimanageri? Eipä tainnut olla, vaan hyvin kaukana siitä. Kaiken huipuksi Klopp ei ainakaan ole kaukana tuosta kolmesta parhaasta viimeisen noin viiden vuoden aikana, kun otetaan huomioon resurssit, millä mies on toiminut.

Wenger myös melko epäkunnioittavasti otti kantaa Kloppin tilanteeseen Dortmundissa. Tämä mieheltä, jonka omat kommentit vuosien varrella ovat pitkään olleet äärimmäisen epäkunnioittavia milloin omia kannattajia, muita managereita tai pelaajia ja entisiä pelaajia kohtaan. Taitaa harmittaa Wengeriä viime päivien spekulaatiot Kloppin mahdollisesta tulosta. Muutenkin managerimme kommenteista sai vähintään rivien välistä kuvan, että Klopp ei suinkaan ole korvaamaton, mutta Wenger sen sijaan itse on.

Muutenkin Kloppin kohdalla täytyy arvostaa miehen rehellisyyttä. Mies on äärimmäisen suosittu Dortmundissa, mutta silti pystyi myöntämään, että on tuonut seuran niin pitkälle kuin kykenee ja tarvitsee uusia haasteita. Tällaista emme koskaan tule kuulemaan Wengeriltä tai se olisi tapahtunut jo vähintään viisi vuotta sitten ja emme olisi joutuneet vuosi toisensa jälkeen kokemaan tätä samaa oravanpyörää.

Viime kevään FA Cupin voiton jälkeen Wengerille tehty kolmen vuoden jatkosopimus näyttää entistä pahemmalta virheeltä jos se nyt ylipäätään on mahdollista, sillä alunperinkin ratkaisu oli katastrofaalinen. Wengerin olisi pitänyt ehdottomasti tajuta poistua kunniakkaasti kesällä, mutta jos ei niin vuoden jatko olisi ollut aivan maksimi. Nyt tämä olisi mahdollistanut ensi kesänä Wengerin poistumisen sopimuksen loputtua, jolloin Klopp olisi voitu helpommin hankkia.

Toinen harmittava ja Wengerin kannalta taas äärimmäisen onnekas asia oli ajoitus tämän Kloppin lähtöuutisen kanssa. Mitä olisi tapahtunut jos tieto Kloppin saatavilla olosta olisi sattunut alkukauteen meidän pahimman vaiheen aikaan, jolloin kannattajat olivat vaatimassa Wengerin eroa tai vähintäänkin vaihtamista viimeistään kesällä suuremmalla volyymillä kuin koskaan aiemmin. Sattuipa Dortmund vielä pelaamaan noihin aikoihin meitä vastaan Grovella Mestareiden liigan alkuvaiheessa, joten tilanne olisi voinut olla melkoinen. Valitettavasti emme koskaan saaneet tätä nähdä.

Mainokset

19 thoughts on “Jatketaan Kloppista

 1. Tähän sen verran annan siimaa Wengerille, että jos pystyy pitämään keväisen vireen ensi kaudellakin, niin silloin nämä keskustelut voidaan toistaiseksi lopettaa. Nyt kuitenkin otettava huomioon se pienoinen ”jos” sana. JOS Wenger ei pystykkään saamaan Arsenalia sellaiseen lentoon ensikaudella ja jäädään vaikkapa kolmanneksi, niin mitäs sitten. Klopp toki pitää taukoa vuoden verran, joten voimme kenties miettiä tätä samaa asiaa vuoden päästä samoista lähtökohdista. Tai mitä, jos käykin niin, että Arsenal Wengerin johdolla pelaa taas pirskatin hyvän kevätkauden huonon syksen jälkeen, jolloin taas osa kannattajista vaatii Wengerille jatkoa ja toiset eroa. Missä vaiheessa on oikea aika suunnata katseet tulevaan?

 2. Varmaan seurajohto miettii tosissaan managerin vaihdosta vasta sitten kun kun koko kaudesta tulee totaalinen romahdus. Arsenalilla on sen verran lahjakas pelaajamateriaali, että näihin viime vuosien tuloksiin pystyisi luotsaamaan kuka tahansa manageri, mutta kun tämä nykymeno seura johdolle kuitenkin riittää, niin voi olettaa että Wenger jatkaa vielä vuosia?

 3. Hoidetaanpa taas ensin nämä pakolliset mantrat alta pois. Eli hienoa, että kerrotaan omat mielipiteet selkeästi ja blogin jokapäiväinen päivittäminen on ehdottomasti arvostettava asia. Näistä ei liene kukaan eri mieltä.

  Mutta itseäni häiritsee suuresti tämä oman seuran kannattajien aliarviointi ja mollaaminen. Esimerkkinä nyt nämä:
  ”On muuten käsittämätöntä Wengerin puolustelijoiden argumentit, että nyt Kloppkaan ei kelpaa ja vaaditaan jotain tähtimanageria…”
  tai
  ”Klopp voidaan toisin sanoen osan porukan mielestä tuomita yhden heikomman kauden perusteella, kun taas Wenger on saanut vetää niitä kymmenkunta ilman, että vaihtoa edes vaaditaan. En oikein ymmärrä logiikkaa tuon takana, se ei ole mitään uutta puhuttaessa Wengerin kannattajista.”

  Ehkä itsessäni on sen verran masokistin vikaa, että tämän blogin kuitenkin päivittäin luen. Mutta tämä pakonomainen kahtiajaon tarve ”Wengerin kannattajien” ja sitten näiden ilmeisesti oikein-ajattelevien kannattajien kesken on siis se häiritsevä asia. Oletko Ville miettinyt sitä, että kun itse kirjoitat mistä tahansa uutisesta, huhusta tai näkökulmasta seuraamme liittyen vain ja ainoastaan yhdessä valossa ja yhdellä tarkoitusperällä (saada Arsene Wenger näyttämään mahdollisimman heikolta ja typerältä managerilta), niin mahdollisesti lukijoissa syntyy pieni vastareaktio ja halutaan tuoda esille myös mitalin mahdollinen toinen puoli. Eli kaikki seurassamme ei välttämättä olekaan ihan niin mätää miltä tämä blogi saa asian kuulostamaan. Toisin sanoen, henkilön ei tarvitse välttämättä olla Wengerin kannattaja, tai Wengeristi tai Arsene knows-leirin edustaja, mutta siitä huolimatta on ihan sallittua tarkastella asioita eri näkökulmista.

  Itse olen suhtautunut Wengeriin ajoittain hyvinkin kriittisesti ja mahdollisten vaihtoehtojen etsiminen ja niillä spekulointi on tietysti paitsi mielenkiintoista, myös terveellistä, koska Wengerin aikakausi lähenee vääjäämättä loppuaan. Tämän blogin lukeminen kuitenkin saa itseni väkisinkin ajattelemaan asioita (ja myös manageriamme) huomattavasti positiivisemmassa valossa. Koska eihän asiat vaan voi olla niin mustavalkoisia, kuten blogi antaa päivittäin ymmärtää.

  Kloppista vielä. Jos siis verrataan Wengerin ja Kloppin heikkoja kausia, niin Wengerin heikotkin kaudet ovat kuitenkin päätyneet valioliigan top neloseen (juu en itsekään pidä sitä pokaalina). Kloppin heikko kausi on mennyt niin, että joulutauolle mentäessä Klopp oli luotsannut maailman huippupelaajina pidetyt Reusin, Hummelsin, Gundoganin ja kumppanit bundesliigan jumbosijalle. Sittemmin Dortmund on toki onnistunut hilaamaan itsensä kuiville putoamistaistelusta ja siirtymään liigan keskikastiin, mutta on noilla heikoilla kausilla silti melkoinen ero. Toki jos itse näkee esim. 3-sijan ja 10-sijan ihan yhtä arvokkaina, niin mikäs siinä. Ja bundesliigaa yleisesti arvioitaessa, niin Bayern Munchenin lisäksi siellä ei taida olla yhtäkään seuraa, joille Dortmund ei esim. taloudellisessa muskelissa pärjäisi. Tässä suhteessa valioliigan pelikenttä on siis kovempi, haluttiin sitä sitten pitää tekosyynä tai minä tahansa.

  Ja mietitäänpä sitten Wengeriä, blogistin lempiaihetta. Ja ajatellaan samalla Arsenalin yleistä suuntaa, mihin seura näyttää olevan menossa. Stadionin rakentamisen aiheuttama pahin suvantovaihe taloudellisesti (ja myös urheilullisesti) näyttäisi olevan voitettu kanta. Myös seurajohdolta on tullut tätä ajatusta tukevia lausuntoja. Toisin sanoen esim. pelaajahankintojen suhteen voimme jatkossa kilpailla huomattavasti tasapäisemmin muiden valiloliigan tai Euroopan sarjojen suurten kanssa. Tätä tukevat myös teot viime siirtoikkunoissa. Vaikka esim. viime kesä jätti happaman maun mm. topparin hankkimatta jättämisen suhteen, niin puntia on myös poltettu todellisiin profiilipelaajiin (Özil, Sanchez), eikä ole mitään syytä epäillä, että näiden kaltaisia hankintoja ei voitaisi nähdä jatkossakin, jos vain sellaisille on aito tarve. Eli tämän suhteen Wenger on pystynyt uudistumaan.

  Toinen asia, jossa muutosta esim. viime kauteen verrattaessa on tapahtunut, on nämä pelit isoja joukkueita vastaan. Viime aikojen voitot molemmista Manchesterin jengeistä sekä Liverpoolista osoittavat, että henkinen kantti ei näitä vastaan ole kuitenkaan ihan nollassa. Mikä ilahduttavinta, Wenger on myös näyttänyt pystyvänsä taktisiin muutoksiin pelistä riippuen, esimerkkinä tämän kauden vieraspelit isompia vastaan, joissa joukkue on lähtenyt selvästi varovaisemmalla ajatuksella pelaamaan ja luovuttanut pallonhallinnan tarvittaessa suosiolla vastustajalle. Näitä isoja pelejä pelatessa pitäisi pystyä kuitenkin muistamaan, että oli taktiikat kuinka hienosti suunniteltuja tahansa, on niissä paljon todennäköisempää kokea tappio, kuin liigan häntäpään jengiä vastaan. Tämä perusasialta kuulostava asia tuntuu käsittämättömästi unohtuvan monelta kannattajalta ja olen itse asiassa aika varma, että kun Arsenal seuraavan kerran kokee tappion tällaisessa ottelussa, saadaan lukea kommentteja, kuinka nämä tällä kaudella otetut voitot olivat pelkkää sattumaa ja nyt on taas palattu vanhoihin tapoihin ja mitään ei ole opittu mistään. Voisin jopa veikata, että Klopp, Mourinho, Guardiola tai kuka tahansa tulevat myös jatkossa häviämään isoja otteluita.

  Alkaa varmaankin kommentti-kentän tila kohta loppua, joten parempi varmaan päättää tähän. Kannattajien vastakkainasettelusta ja kategorioimisestahan tämä kommentti sai kimmokkeen. Yhteenvetona todettakoon vielä, että se ei varsinaisesti miellytä itseäni.

  • Jakke, sulla paljon fiksuja mielipiteitä ja mikä parasta perustelet kantasi mallikkaasti. Mun mielestä olisi hyvä idea, jos välillä ilmoittautuisit blogin varakynäksi (Eeron ja Issen ohella) ja toisit omia kantoja näkyvämmin esille. Mielipiteiden jako on tämän blogin suola.

   • Lisätään tähän nyt toki se, että mulla ei ole mitään valtaa näissä asioissa, vaan jos blogin pitäjät haluavat välillä tuurausta, niin silläkin saralla ilmaisin mielipiteeni.

  • Todella hyvin kirjoitettu ja komppaan kaikkea mitä kirjoitit. Itse olen kanssa huomaavinaan selviä muutoksia Wengerin toiminnassa. Mutta esim. tuon tason pelaajien hankinta ei vain ole aikasemmin ollut mahdollista juuri stadion hankinnan takia. Nyt kun rahaa on ja sitä on myös käytetty niin tuloksia alkaa kanssa tulemaan. Se mikä mielestäni monesti unohtuu on että, vaikka nyt on käytetty viimeiset kolme kesää rahaa pelaajiin niin ei se automaattisesti tarkoita pokaaleja. Ei ne Chelsea, City tai ManU mihinkään ole hävinneet, samalla lailla hankkivat vahvistuksia kuin mekin.

   Taktiikoita Wenger on mielestäni muuttanut aikaisemminkin eikä tämä ole mikään uusi ilmiö. Tietyillä kriittisillä pelipaikoilla ei vaan ole ollut niin hyviä pelaajia kuin nyt. Tästä voi tietenkin syyttää Wengeriä ja itsekkin ihmettelen miksi topparia tai puolustavaa kk pelaajaa ei hankittu kesällä.

   Myös tuohon synkkään loukkaantumishistoriaan on myös Wenger tarttunut uuden fyssarin muodossa mutta täytyy ihmetellä miksi näin myöhään. No, ehkä parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tuo näyttää tuovan tulosta jo ensimmäisellä kaudella ja sopii toivoa että meno jatkuu samanlaisena.

   Kaiken kaikkiaan mielestäni nyt on paljon positiivisempi meininki kuin esim. kolme tai neljä vuotta sitten ja tuntuisi jotenkin väärältä että nyt kun Wenger on saanut koota uutta joukkuetta millä tavoitella mestaruuksia niin pistettäisiin pihalle kesken kaiken.

 4. Ja sitten on vielä se kolmas ryhmä, joka lukee Wengerin puolustajien ja kannattajien kommentit yhtä kovalla persieetillä.

  Hörähdin itsekseni: Mourinho tai Ancelotti istumassa oppipoikana Wengerin vieressä matsin aikana. Nappikset ja shortsit jalassa.

 5. Siitä olen blogistin kanssa samalla linjalla, että siinä vaiheessa kun muutos manageripuolelle tulee, niin mikään tuollainen oppipoika-ajatus ei kyllä kuulostaa lainkaan fiksulta. Samoin on aikajoin heitelty ilmaan ajatusta Wengerin Director of Football-roolista tai vastaavasta. Noin kun homma hoidettaisiin, niin muutos olisi lähinnä kosmeettinen nykyiseen verrattuna.. Ihan kuten Dortmund tulee selviämään Kloppin lähdöstä, niin Arsenal tulee selviämään Wengerin lähdöstä. Itse en vain näe Kloppia parhaana mahdollsena vaihtoehtona meille.

  Kiitos kohteliaisuudesta Mati, mutta itselleni riittää kommentoijan rooli varsin hyvin. Edes kommentteihin ei jaksa viikoittain saati päivittäin raapustella ajatuksiaan. Siihenkin nähden pidän tämän blogin päivittämistahtia poikkeuksellisen kovana juttuna.

 6. Kissoja lienee pöydällä jo riesaksi asti ja hyvä niin. Mutta kun Ville ilmeisen rotuvalion jälleen eilen kattasi, niin olen ilokseni huomannut, että reilun vuorokauden aikana kommentointi on ollut varsin sivistynyttä. Kommentointi on ollut kantaaottavaa, mutta ilmeisistä näkemyseroista huolimatta iskut ovat pysyneet vyön yläpuolella.

  En esimerkiksi itse jaa lainkaan Jakken tulkintaa, että Villellä olisi jokin pakonomainen tarve jakaa meitä kahteen leiriin. Tai pitäisikö näin vaalien kynnyksellä sanoa, kannustaa vastakkainasetteluun. Saati että Ville pitäisi itseään oikein ajattelevana suhteessa nykyiselle managerille yhä luottamuslauseen antaviin.

  Tällainen olisi härskisti ylimielistä, jos on arveluttavaa tavallaan syytöksetkin. Jäävi ei ole oikea termi, mutta kun en parempaakaan tähän hätään keksi, niin olkoon. Järjestämme aika ajoin Villen kanssa pitkiäkin puhelinpalavereita, missä itsensä ilmaiseminen on jotain aivan muuta kuin päivittäin esimerkiksi ruokatunnista irroitettu hetki blogin kirjoittamiseen.

  Mutta oli miten oli, niin yhtä kaikki on ollut erinomaisen mukavaa lukea näkemyksiä aiheesta. Pieni pelko tässä kyllä on. Olen nimittäin ollut havaitsevanani, että nyt on isossa kuvassa selkeästi olemassa jonkin asteen välirauha kannattajien keskuudessa mitä managerin asemaan tulee. Sopii nimittäin toivoa, että välirauha on todellakin etappi pysyvämpään rauhan tilaan tavalla tai toisella, eikä tilanne kärjistyisi esimerkiksi viime syksyn tunnelmiin, missä kannattajat äityivät kirjaimellisesti iskujen vaihtoon keskenään.

 7. Lisätään vielä omaan välirauha-analyysiini se, että tämä meidän oma Minskin sopimuksemme on nimittäin räjähdysherkkä ja sittenkin huteralla pohjalla. Voin vain nimittäin kuvitella mitä seuraisi, mikäli huomenna tapahtuisi jotain ’odottamatonta’.

  Ei, en halua kuvitella.

 8. Kun joukkue pelaa tuolla tyylillä mitä tämä vuosi on, kahta poikkeusta lukuunottamatta, pelattu. On hyvin helppo tehdä välirauha kaikista maan ja taivaan välisistä asioista.
  Jos 1914 jouluna Sommen jouksuhaudoissa laitettiin kiväärit sivuun ja ryhdyttiin potkimaan palloa, eiköhän Awk:t ja WO-säätiön kannattaja pysty olemaan yhtä mieltä siitä, että jengin tämän hetkinen tila on vähintäänkin tyydyttävä.

  Tähän kattavat perustelut löytyy Jaken huikeasta kommentista.

  Kyllähän täällä yleensä varsin kovasanaisesti asioita kommentoidaan, varsinkin niitä negatiivissävytteisiä.
  Milloin ollaan valuttu johtoasemasta tasuriin tai voitettu väärin tai peluutettu pelaajia väärillä pelipaikoilla.

  Hente on mielestäni (tässäkin) asiassa oikeassa, nyt kommentointi ja varsinainen teksti on ollut astetta… lempeämpää.

  Onko kukaan kitissyt Ramsayn pelaamisesta laiturina, entä Bellerinin huonosta viime pelistä?

  Ei. Eikä pitäisikään.
  Me voitetaan!
  Kun kausi on tässä vaiheessa, uskallan sanoa, että vain sillä on merkitystä.

 9. Hente on epäilemättä oikeassa sen suhteen, että jos huomenna tuloksena on laulukuoro, niin vastakkainasettelu tekee eittämättä kunnon comebackin.

  Tuohan toimii molempiin suuntiin. JOS saisimme tällä kaudella pidettyä kakkossijan hallussamme ja onnistuisimme päälle voittamaan cupin, niin moni varmasti katsoisi tämän toimivan todisteena siitä, että Wenger on ollut koko ajan oikeassa ja kaikki valinnat ovat perusteltuja. Jos taas häviämme huomisen pelin niin monen silmissä se lakaisee pois kaiken viimeaikaisen hyvän vireen ja managerin on ehdottomasti erottava. Todellisuus ei varmasti kummassakaan tapauksessa ole noin mustavalkoinen.

 10. ”Arsenalilla on sen verran lahjakas pelaajamateriaali, että näihin viime vuosien tuloksiin pystyisi luotsaamaan kuka tahansa manageri”

  Tämä lause kiteyttää sen miten naurettavaksi Wengerin kritisointi on mennyt tässä blogissa, vaikka sitaatti ei nyt olekaan Villen kirjoittama (samaa henkeä havaitsen). Ei todellakaan pidä paikaansa. Sitä paitsi jos pitää, niin eikö Wengerille kuulu kuitenkin nostaa hattua siitä, että on kasannut niin hyvän materiaalin melko vähäisellä rahankäytöllä?

  Ts. Ei voi olla niin, että Wenger tekee kaiken paskasti (taktiikat, siirtoikkunat, rotaatio, vaihdot, valmentaminen, lehdistötilaisuudet) ja silti aina päädytään vähintään neljänneksi. Vaikka se ei olekaan pokaali niin voi kysyä Liverpoolin, Tottenhamin ja MaNu:n kannattajilta onko se itsestäänselvyys. Vai onko niin, että ihan sama ketkä random 11 jätkää vetää Arsenalin paidan päälle niin neljäs sija on huonoin mitä voi tulla? Siltä tämä blogi on viime aikoina kuulostanut.

  Wenger ei ehkä ole oikea ihminen viemään seuraa seuraavalle tasolle, mutta on aivan helvetin paljon managereja, jotka voivat tuoda meidät tältäkin tasolta alaspäin. Sen vuoksi kyllästyttää lukea kommentteja, joissa ties ketä ”flavor of the month” manageria huudellaan tänne Wengerin korvaajaksi ja sitten unohdetaan täysin näiden tyyppien kuvasta katoaminen ja edelleen väitetään Wengerin korvaamisen olevan helppoa. Onko se heppoa, kysyy nimimerkki Martinez/Moyes/O’Neill?

  Loppukaneettina sanoisin, että olen Villen kanssa täysin samaa mieltä siitä, että Wenger ei kykene viemään Arsenalia enää maailman huipulle. Siinä sen sijaan olen täysin eri mieltä, että Wengerin korvaaminen olisi helppoa. Ja tämä se ei tee minusta AKB -sekopäätä. Kyllä seuraavan managerin täytyy olla erittäin pätevöitynyt juurikin siellä huipulla, jotta uskon Arsenalin ottavan tarvittavat askeleet eteenpäin. Klopp voisi tällainen manageri olla, mutta kyllähän Jaken pointit Dortmundin tämän kauden totaalisesta romahduksesta ovat ihan valideja. Myös miehen hankinnat ovat olleet aika paskoja erityisesti tämän kauden osalta.

  PS. Ja komppaan Villeä ja Jakkea siinä, että tuo oppipoika lähestyminen on mielestäni kuollut ajatus. Kuka huippumanageri siihen ensinnäkin lähtisi ja eiköhän se sekoittaisi vaan entisestään pakkaa, sen sijaan, että toisi jotain hyötyjä

 11. Mun mielestä Wengerin pitäisi erota välittömästi ja sexyfootball-Ana pelastamaan mitä pelastettavissa on.

 12. Klopp oppipoikana kieltämättä nauratti. UCL-finalistia ja Bundesliiga-mestari nyt ei vaan tungeta oppipojaksi.

  Kevään putkeen mahtuu yltiöpäisen hyökkäämisen aivopieru Monacoa vastaan, mikä menee täysin Wengerin piikkiin. Wenger teki oppipoikavirheensä ja yritti liian hyökkäävällä kokoonpanolla voittaa otteluparin ensimmäisessä pelissä. Vanha totuushan on se, ettei jatkopaikkaa voi voittaa 1. pelissä, mutta sen voi hävitä ja juuri näin naiivi Wenger teki. Joo joo, se oli vain yksi peli, mutta surkea jatkumo UCL-pudotusvaiheessa ei liene sattumaa.

  En näe itse ainoatakaan merkkiä sille, että ensi kaudella Wenger kykenisi pelaamaan ehjän kauden liigassa ja voittamaan liigamestaruuden. Aina se ”blip” kestää niin monta viikkoa, että peli menetetään. Pikemminkin tässä kaudessa oli tuuria, kun useampi avainpelaaja oli 3-4 kuukautta kuuma yhtäaikaa eikä loukkaantunut. Osin talvi meni hyvin, koska niin moni palasi loukkaatumisesta ja oli terävämpi kuin väsyneet loukkaantumisista välttyneet (vastustajat). On harvinaista nykyään, että Arsenalissa on monia kuumia pelaajia yhtäaikaa, jos rehellisiä ollaan. Usein tilanne on enemmän se mitä alkukaudella, yksi pelaaja (Ramsey, Sanchez) hinaa joukkuetta pisteille. Arsenalilla on kyllä läjäpäin lahjakkaita pelaajia, mutta Wenger ei vaan pysty repimään näistä parasta ulos, yhtäaikaa.

 13. Kävin tässä ottelua odotellessa Arsenal-museossa ja valaistuin: Arsenal-legasyn jatkamiseen on olemassa vain yksi ratkaisu ja se on Tierry Henry!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s