Suora Mestareiden liigapaikka lähes varma Manun tappion myötä

Eilisen tulokset tai lähinnä yksi tulos oli meidän kannalta suotuisa. ManU jatkoi tappioputkeaan häviten kolmannen kerran putkeen, tällä kertaa West Bromwichille kotona. Tämä tarkoittaa suoran Mestareiden liigapaikan olevan täydellisesti meidän omissa käsissä. Olemme kaksi pistettä Manua edellä ja kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Voimme siis hävitä kaksi viimeisestä viidestä ottelusta ja olla silti Manun edellä. Eli jos emme ole kolmen joukossa sarjan loputtua, niin se tarkoittaa loppujen otteluiden menevän todella alakanttiin.

Tietysti Manchester City on mukana myös taistossa, mutta kakkos- ja kolmossijalla ei ole suurta eroa, sillä molemmilla pääsee ilman karsintoja ensi kauden rahaliigaan. Emmehän me ensi vuonnakaan Wengerin johdolla tule pärjäämään Mestareiden liigassa yhtään aiempaa paremmin, mutta eipä olisi Wengerillä ja seurajohdolla ainakaan joka vuotista selitystä hankintojen myöhäisestä tekemisestä, kun karsintapelejä lohkovaiheeseen ei olisi elokuun loppupuolella.

Manun otteita katsoessa alkaa vain pelottaa, että myös Manchesterin punainen puoli liittyy kisaan Jurgen Kloppista Liverpoolin ja Man Cityn ohella. Van Gaal ei vain tunnu saavan mitään otetta joukkueeseen tai vähintäänkin tasapiano joukkueessa on aivan pielessä, eikä asiaa auta ihmeelliset pelaajavalinnat tai pikemminkin peluuttamiset. Rooney ja Persie pelaavat keskikentällä/kymppipaikalla ja Fellaini kärjessä ja kaiken huippu on, että vielä samaan aikaan Falcao istuu penkillä. Voi pojat, että oli hieno katsoa tuota sirkusta. Tätä on toden totta odotettu vastapainoksi Fergusonin ajasta.

Kloppiin liittyen loistava artikkeli löytyy Onlingoonerin sivuilta. Olen täysin samaa mieltä, että tämä olisi se paikka vaihtaa manageria. Nyt olisi saatavilla kaveri, joka on lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla aivan meidän näköinen manageri. Valitettavasti saksalaisvalmentajan osoite taitaa kuitenkin olla jokin kolmesta edellä mainitusta joukkueesta ja tätä on äärimmäisen vaikea sulattaa.

Tietysti muiden tekemisestä riemun repiminen on laiha lohtu, mutta silti parempi kuin ei mitään. Tästä aiheesta puheen ollen tänään kuitenkin saamme maistaa ns. omaa lääkettä eilisen ManU ottelun vastapainoksi. Klo 15.30 alkaen on Chelsea – Crystal Palace ottelussa tiedossa sinisten ja entisen kapteenimme mestaruusjuhlat. Jos olisi järkevä, niin tuon ottelun jättäisi katsomatta. Valitettavasti tässä touhussa ei aina järjellä mennä ja masokistisiakin piirteitä on valitettavasti löytänyt itsestään sen verran, että saatan ottelun katsoa.

6 thoughts on “Suora Mestareiden liigapaikka lähes varma Manun tappion myötä

 1. Voisiko muuten tuo UCL: sijoitussysteemin muutos jopa terästää Arsenalin toimintaa? Eli pari kovempaa seuraa samaan lohkoon ja vähemmän näitä huonoasenteisia takki auki -pelejä? Arsenalhan yleensä munaa itsensä nimettömämpiä, etukäteen heikompia vastustajia vastaan, syystä tai toisesta.

  En nyt muista, astuuko muutos voimaan jo syksyllä vai myöhemmin. Joka tapauksessa, vaikka huippupelit kärsivät inflaatiota, juuri nyt Arsenal hyötyy lisääntyvistä kovista peleistä ja niissä mittauttamisesta. Toki vaarana on ”poolismi” eli karsiutuu UCL-lohkosta ja konttaa liigassakin, mutta mitään muuta keinoa alisuoriutumien korjaamiseen ei ole kuin kovempi sparraus.

  • Näinpä juuri! Tosin käytännössä se on jo nyt, sillä spudsin maaliero on niin huono. Mutta varma on aina varmaa.

 2. Tänäkin vuonna ne on kiksit sitten otettava tottenhottien p*skasijoituksesta.
  chelski on mestari, me ei. Tänäkään vuonna…shitfeelings.
  Vaimo yritti lohduttaa, ei seisonu.
  Hyviä pelejä pelattiin kuiten, tunnelmat pitkässä kuvassa lievässä nousussa.
  Tänään kaatuu hull 5-0!

  COYG!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s