Loukkaantumisten pikainen paluu, Schneiderlin taas huhuissa ja ManU avasi siirtopelin

Loukkaantumislista olikin jo hetken aikaa sensaatiomaisen lyhyt, kun sivussa oli kaksi vai jopa vain yksi pelaaja vähimmillään. Vieläkin tilanne on normaaliin verrattuna suorastaan loistava, mutta maanantain ottelusta sivussa saattaa olla silti jopa viisi pelaajaa. Ramsey on kysymysmerkki, mutta Ox, Debuchy, Arteta ja Welbeck lienevät varmuudella sivussa.

Artetaa lukuun ottamatta kaikki olisivat ihan käyttökelpoisia pelaajia kokoonpanossa, vaikkakaan kukaan ei mikään automaattinen avauksen pelaaja olisikaan. Ramsey toki tätä on Wengerin käyttäessä keskikentän keskustan pelaajia laiturina, mikäli eivät muuten avaukseen mahtuisi.

Siirtohuhuissa kierrokset näyttävät nousevan jälleen kerran Schneiderlinin suhteen. Southamptonin mies olisi loistava vahvistus ja muodostaisi Coquelinin kanssa keskikenttämme pohjalle sellaisen parin, jota joukkueessa ei ole vuosikausiin nähty. Valitettavasti vain huhut ovat huhuja ja tätä samaa on jauhettu pari vuotta ilman mitään tulosta ja tuskin tälläkään kertaa huhut etenevät siirroksi asti.

Hyvin mahdollista tai jopa todennäköistä on Schneiderlinin vaihtavan seuraa kesällä, mutta eiköhän osoite ole jokin muu kun Pohjois-Lontoon punainen puoli. Perinteiseen tapaan Wenger uskoo Coquelinin riittävän hyvin koko kaudeksi ja täytyyhän Artetalle antaa jatkosopimus, vaikka joukkueen edun mukaista se ei olisikaan. Pahimmassa tapauksessa jatkon saavat myös Flamini ja Diaby.

ManU muuten avasi pelin siirtomarkkinoilla ajatellen ensi kautta ostamalla PSV:stä hollantilaishyökkääjä Memphis Depayn 25 miljoonalla punnalla. Tämä tarkoittaa aivan varmasti Falcaon lähtöä, joka nyt toki on ollut selvää jo hyvän aikaa muutenkin. Falcaon hinta saattaisi olla Van Gaalin koirankopin jälkeen tippunut selvästi, joten olisiko tässä paikka saada huippuhyökkääjä maltilliseen hintaan vai onko kolumbialaisen taso todella romahtanut? Itse uskon Falcaon olevan edelleen aivan maailman parhaita maalintekijöitä jos vain saa vastuutta ja rooli on oikea.

No ei tämän enempää turhasta spekulaatiosta siirron suhteen, joka ei koskaan tule tapahtumaan. Ehkä koko tarkoitus tässä Depayn ja Falcaon mainitsemisessa oli vain se, että mekin voisimme joskus toimia esim. Manun ja Chelsean tapaan ja hankkia jo hyvissä ajoin haluamamme ja ennen kaikkea tarvitsemamme vahvistukset. Tämä on toki turhaa toiveunta niin kauan kuin Wenger jatkaa managerina.

Tänä kesänä toki Wengerillä olisi loistava mahdollisuus osoittaa väitteeni vääräksi, sillä pitkästä aikaa suora Mestareiden liigapaikka on lähes varma ja täten ei tarvitse edes miettiä karsintoja rahaliigaan heti kauden alussa. Toki kaikki tietävät. että karsintapelit ovat olleet vain tekosyy jättää vahvistukset hankkimatta. Silti nyt ei olisi mitään syytä olla hankkimatta tasonsa osoittanutta puolustavaa keskikenttäpelaajaa ja hyvää hyökkääjää jo hyvissä ajoin jos joukkuetta todella halutaan parantaa. Samoin Theon lähtö näyttää varmalta äärimmäisen vähäisen peliajan takia, joten keskikentän ja hyökkääjän lisäksi myös yksi kunnollinen laituri olisi syytä lisätä hankintalistalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s