Kauden kolmanneksi viimeinen ottelu – Sunderland Grovelle

Sunderland pelaa elämästä ja kuolemasta eli toisin sanoen sarjapaikasta tänään. Se tarvitsee pisteen meiltä tai Chelsealta sunnuntaina varmuudella säilyttääkseen sarjapaikan. Paha sanoa kummasta ottelusta se on todennäköisempi, mutta varmasti vierasjoukkue tulee tänään taistelemaan alusta loppuun asti, jotta homma ratkeaisi ennen päätöskierrosta.

Mekin tarvitsemme vielä pisteen, jotta kolmossija on täysin varma. Tämä on ehkä lähtökohtaisesti se helpompi ottelu ottaa piste tai mielellään pisteet kuin West Bromwich sunnuntaina. Toki tuokin peli kotikentällä on täysin voitettavissa tai siis pitäisi voittaa. Tietysti jos emme saa pistettäkään näistä kahdesta ottelusta, niin silloin emme ansaitsekaan kolmossijaa.

Reilun viikon päästä lauantaina pelattava FA Cupin finaali on ylivoimaisesti tärkein kauden kolmesta jäljellä olevasta ottelusta. Viime aikoina sama avaus on pelannut jo kuusi peliä putkeen ja tulokset ovat olleet kaukana parhaista, joten tänään siihen pitäisi ehdottomasti tulla muutoksia.

Sanchezille pitäisi antaa lepoa ennen finaalia ja tämä on loistava paikka siihen. Walcott puolestaan tarvitsee peliaikaa, joten tuo vaihto menisi lähes yksi yhteen. Wilshere voisi olla myös avauksessa tai ainakin Cazorlan laittaisin Sanchezin kaveriksi lepovuoroon. Samoin Koscielnyn pelikunnon kanssa on ollut jotain epäselvyyttä ilmeisesti sairastelusta johtuen eli ei muuta kuin ranskalainen pois avauksesta ja Gabrielille minuutteja. Myös Gibbs voisi avata vasemman pakin tontilla. Giroudille lepovuoro voisi tehdä myös hyvää, mutta tässä tullaan meidän suureen ongelmaan. Ei ole ainuttakaan hyökkääjää, kun keskinkertainen Welbeck on sivussa. Ei sen näin vain pitäisi olla missään nimessä.

Kolme tai neljä vaihtoa voisi olla sopiva määrä tänään ja sitten sunnuntaina taas pelattaisiin niin sanotusti parhaalla kokoonpanolla, jolla on myös cupin finaalissa tarkoitus pelata. Pahoin kuitenkin pelkään Wengerin lähtevän täysin samalla kokoonpanolla tai tekevän maksimissaan yhden vaihdon ja toimivan samoin myös sunnuntaina, jolloin voi vain toivoa pelaajien ehtivän palautua finaaliin mennessä. Periaatteessa viisi päivää pitäisi riittää, mutta toisaalta kauden tässä vaiheessa palautuminen ei todellakaan ole yhtä nopeaa ja takana on sitä ennen kolme ottelua viikkoon.

Illan vastustajamme on ollut koko kauden heikko ja suuria valopilkkuja on paha nostaa esille. Puolustus on erittäin haavoittuva jos pelataan maata pitkin nopeasti, mutta ilmatilassa taas voi olla vaikeampaa. Sunderlandin ehkä vaarallisin ja paras pelaaja on Adam Johnson jommallakummalla laidalla jos nyt ylipäätään on avauksessa sekoiltuaan kunnolla siviilissä tässä jokin aika sitten. Johnsonin lisäksi hyökkäyksestä löytyy kolmikko Defoe, Fletcher ja Wickham, jotka hyvänä päivänään ovat vaarallisia, mutta ilmeisesti hyvät päivät ovat tällä kaudella olleet äärimmäisen harvinaisia.

Edellä mainittujen lisäksi entisen pelaajamme Larssonin erikoistilanteet ovat vaarallisia ja varmasti yksi vierasjoukkueen parhaista aseista ottelussa. Turhia rikkeitä boksin lähistöllä samoin kuin kulmia tulisi välttää, sillä nämä ovat todennäköisesti paikkoja joista Sundrland tekee maalin jos on tehdäkseen.

Toiveissa olisi järkevää muutaman pelaajan kierrätystä sekä tietysti pelaajien laittamista oikeille pelipaikoille. Tämän ei pitäisi olla liikaa vaadittu, mutta yleensä se vain valitettavasti on. Kaiken järjen mukaan tuloksen pitäisi olla kotivoitto, mutta toisaalta molemmille riittää tasapeli ja se voi näkyä jossain. 1-1 mahdollisesti, saapa nähdä.

COME ON YOU GUNNERS!!!

Mainokset

25 thoughts on “Kauden kolmanneksi viimeinen ottelu – Sunderland Grovelle

 1. Aika odottavat tunnelmat ensi viikon finaaliin. Eipä näillä kahdella vikalla pelillä ole niin väliä…

 2. Tuttua viime aikojen hidasta hieromista taas. Vetopaikkoja sentään oli mut sihdit tosi pahasti pielessä.
  Toivotaan ettei black cats jostain vastaiskusta tai erikoistilanteesta iske.

  • näinhän se menee, mut jos voittoa halutaan, pitäisi tehdä jotain: vaihtoja, muutoksis ryhmitykseen..
   ei taida meidä huru-ukolta onnistua…

 3. Taas tulee esiin se että kaivattais sellaista kunnon ykköstykkiä joka taikoo olemattomistakin paikoista sen yhden tarvittavan häkin. Näitä paikkojen tuhlailijoita kyllä riittää. Toi siirtely ja nyhrääminen pitäis johtaa johonkin.

  • Eipäs. Heti toiseta kosketuksesta avasi keskeltä theon vapaaseen tekopaikkaan. Olis vaan viime matseissa ollut enemmänkin käyttöä.

 4. Mistä Timo toi sun Rosicky-vaino oikein kumpuaa? Mun on vaikea keksiä syytä miksi en pitäisi Rosickysta.

 5. Sunderland säilyy. Se kai tästä matsista on ainoa merkittävä tulos.

  Arsenalin viimeiset matsit eivät ole olleet mitään lentokeliä, monen kuukauden jyräyksen jälkeen. Voi jäädä vähän nihkeä maku liigasta, mutta kaipa se cup monille kannattajille kääntää kevään upeaksi.

 6. Kolmas matsi kotona ilman maalia. Oli sunderlandin 17 tasuri.

  Ja jättikö wengerin puupää jälleen kättelemättä vastustajan managerin? Nyt siihen ainakaan ei ollut mtn syytä – sunderland taisteli säilymisestä, joten eihän nyt voinut odottaa mtn avointa peliä.

 7. Aina voi syyttää vastustajaa. Kolme viimeisintä kotipeliä ilman maalia. Neljä viimeisintä peliä ilman itse tehtyä maalia. Vastustajat pelaa tylsästi!

 8. On kyllä maalinteko tervanjuontia tällä hetkellä.
  Laukasuharjotuksia koko porukalle pari viikkoa et jos joku sit ees cupfinaalissa osuis…..

  Tässä ollaan parissa viimeisessä kotipelissä tehty sankareita ……..
  Alisuorittajia riittää tällä hetkellä.
  Ja vittu toivotttavasti wenkku ei pressissä inise vastustajan pelitavasta. Black cats pelasi taktisesti hyvin ja fletcher oli jopa pari kertaa lähellä maalata……

  Joten wenkku pidä mölyt mahassa ja pyydä king-Henry pariks viikos treeneihin vetämään maalintekoharjoituksia..

 9. Jep, vastustajien kuuluisi väistyä, ku meidän poijjaat hyökkää.

  Mut täytyihän valkun viimeiseen otteluun edes pieni jännitysmomentti jättää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s