Liigakauden päätösottelu – West Bromwich saapuu Grovelle

Yleensäkään ottelut Pulisin joukkueita vastaan eivät ole mitään järin viihdyttäviä, mutta ottaen huomioon myös meidän viimeaikaiset esitykset sekä jo ajatuksissa olevan FA Cupin finaalin eivät odotukset tälle päivälle ole suuria.

Kummallakaan joukkueella ei ole ottelussa sarjasijoituksen kannalta merkittävää panosta, vaikka vierasjoukkue voitolla saattaisikin nousta muutaman pykälän ylöspäin taulukossa. Tämän suhteen on ehkä toivoa, että vierasjoukkue voisi myös pelata hiukan normaalia enemmän pelkän puolustamisen sijaan. Voi toki olla turha toive ja toki vastustajan pelityylistä huolimatta meidän on pystyttävä parempaan kuin mitä viime otteluissa on nähty.

Reilua kierrätystä toivoisi tänään olevan avauskokoonpanossa, mutta tämä lienee turha toive, kuten yleensä aina muulloinkin. Tähän suuntaan myös Wenger jo aiemmin vihjaili ja sanoi tekevänsä vain yhden tai kaksi vaihtoa keskiviikon avaukseen.

Walcottille voisi antaa tänään viimeisen esiintymisen kotiyleisön edessä ihan avauksesta asti. Tietysti tämä on vain oma toiveeni, että englantilainen kaupattaisiin kesällä jonnekin hyvään hintaan ja tilalle hankittaisiin parempi tai vähintään samantasoinen pelaaja, joka kuitenkin pysyisi kasassa huomattavasti enemmän. Artetalle, Diabylle ja Flaminille voisi myös antaa viimeiset minuutit seurassa. Ei tietenkään kaikkia avaukseen, mutta penkiltä pari minuuttia lopusta eli toisin sanoen Wengerin perinteiset vaihdot 70 minuutin jälkeen.

FA Cupin finaalia ajatellen Walcottin lisäksi peliaika olisi pakollista Oxille ja Debuchylle tai muuten kaksikkoa ei kannata edes harkita ottaa kokoonpanoon ensi lauantaina. Sama koskee Welbeckia, joka toki on lyhyemmän aikaa ollut sivussa. Ja ottaen huomioon meidän heikon hyökkääjätilanteen täytyy englantilainen todennäköisesti ottaa penkille Wembleyllä vaikka sitten pahasti puolikuntoisena.

Maalivahtivalinta on myös tänään pienoinen kysymysmerkki. Szczesny pelaa valitettavasti finaalissa vastoin kaikkea järkeä, mutta kuka on maalilla tänään? Puolalaiselle voisi antaa pelituntumaa, mutta jos mennään viime kauden mallilla, niin Ospina on tolppien välissä ja Szczesny ilman pelituntumaa lauantaina finaalivahtina.

TV:stä ei nähdä tänään meidän ottelua, sillä MTV Totalin ohjelmistossa putoamiskamppailut ajavat edelle ja lisäksi yksi kanava näyttää jotain formuloiden jälkipuinteja. Streamitilanne on kysymysmerkki, mutta luulisi jotain löytyvän esim. täältä. Normaaliin tapaan tuskin valikoimaa on, koska kierroksen kaikki ottelut pelataan samaan aikaan ja putoamiskamppailut sekä Chelsean mestaruusjuhlat vievät suurimman mielenkiinnon.

Toiveena on tietysti voitto, mutta sitäkin tärkeämpää olisi saada useille avainpelaajille lepoa. Tämä ei varmaan toteudu, joten viimeinen toive on, ettei loukkaantumisia sentään tulisi.

COME ON YOU GUNNERS!!!

Mainokset

23 thoughts on “Liigakauden päätösottelu – West Bromwich saapuu Grovelle

 1. Mielenkiinnolla odotellaan päivän avauskokoonpanoa. Kierrettämistä toivotaan, katotaan miten käy.
  Vaikkei panoksia juuri ole, näkisin äärimmäisen tärkeänä että tänään onnistutaan maalinteossa. Tuskaista on ollu kihausten teko viime kierroksilla.
  Ylipäätään toivon ja odotan pirteää/vapautunutta esitystä koko joukkueelta..saataisiin hyvä tatsi päälle ennen cup’in finaalia ja hyvä päätös valkkukaudelle.
  Villen mainitsema Theon avauspaikka olisi kohtuus…ja järkevä kierrätys enemmän kuin paikallaan.
  3 pistettä, kiitos.

 2. Tuon tuossa kirjoituksessa olevaa linkkiä avatessani huutaa tietsikkani että älä mene sivuille, sisältää haittaohjelmia? No eipä tartte sitten katsoo tänään asennevammaisten pelaajien hölkyttelyä vaan saa katsoo Totalilta tosi taistelua sarjapaikoista.

  • Surullinen kokoonpano.. Kierrätystä kokonaiset 3 pelaajaa ja käytännössä sama hyökkäys..
   Huoh.

 3. Tätähän pelättiin, olis nyt edes laittanu konsonantin maaliin tänään ja ospinan cup finaaliin…mut väärinpäin meni tämäkin.Jännityksellä odotellaan huru-ukon selityksiä, taas kerran

  • Asennekin on ehkä jäänyt, mutta maali meni ospinan piikkiin. Kun kulmapotku tulee noin lähelle maalia, veskarin pitäisi aina hoitaa eikä jäädä pelaajien taakse huitomaan.

 4. Se oli sit tässä tää valkkukausi. Toka puoliaika oli nyt mitä oli – pari tolppaa yms., mut tästä on hyvä ponnistaa cupin finaaliin. Pari toivetta sinne: Giroud penkille, theo avaukseen. Ospina penkille, sesny avaukseen.

 5. Näin on näreet, iskukykyinen ja hyvällä jalalla liikkuva joukkue finaaliin tarvitaan. Villa tulee varmasti otteluun sytytettynä ja altavastaajalla ei ole näissä prleissä kuin voitettavaa. Hyvä asia tämän päivän ottelussa oli maalihanan avautuminen.Jättäisin kyllä Giroun penkille ja löisin Theon avaukseen, niin kuin Isse jo ehdotti

 6. Theo myyntiin, Wenger kärkeen. Kakkosporukalla FA-finaaliin. Kausi vkon päästä ohi. tottenham.

 7. Kyllä theo saattas tehä hyvää jälkeä ku vastassa villan hidas ja virhealtis topparipari.

 8. Keown aloitti heti murskatappion perään spekulaatiot Rodgersin potkuista. Toisaalta aivan yllättäen Pellegrini uskoo edelleen säilyttävänsä duuninsa. Spursin floppivalmentajan sädekehä on pahasti himmennyt, potkuja pukkaa ensi kaudella.

  Arsenalin kesästä ei ole paljon spekuloitavaa, kuten moneen kertaan sanottu. Katsellaan siis, miten kilpailijat tekevät hartiavoimin töitä parantaakseen.

 9. Hyvän viimeisen pelin ansiosta Arsenal punnersi yli kunniallisen 70 maalin ja päästetyt jäivät niukasti alle 38. Mutta City teki 12 maalia enemmän, sen lukemat on tavoitetaso.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s