Huhuja huhujen perään ja artikkeli todellisesta legendasta

On tämä kesä vain melkoista aikaa siirtohuhujen jauhaessa täysillä päivästä toiseen. On todella vaikea yrittää pysyä mukana siinä, että mikä olisi edes jollain asteella todellinen uutinen täysin keksittyjen sijaan, joita valtaosa ehdottomasti on.

Tällä hetkellä Cechin siirtoa voisi kuvitella ainakin yritettävän, mutta toisaalta yhtä hyvin tietäen Wengerin toimintatavat voi olla, ettei mitään kiinnostusta ole olemassakaan, vaan managerimme jatkaa mieluummin nykyisellä maalivahtikaksikolla. Ehkä kallistuisin kuitenkin tässä tilassa siihen, että kiinnostusta on tsekkivahtiin, mutta se on vielä kaukana siirron toteutumisesta erityisesti Mourinhon ollessa neuvottelupöydän toisella puolella.

Maalivahtitilanteeseen liittyen uusimmat villit huhut vievät Ospinaa Turkkiin Cechin tieltä. Vaikea uskoa, sillä tämä olisi erittäin epätyypillinen tapa toimia managerillemme jos kolumbialainen myytäisiin jo yhden kauden jälkeen, vaikka pelasi viimeiset puoli kautta ykkösvaihtoehtona. Toisaalta jos Cech todella onnistuttaisiin hankkimaan, niin tämä olisi ihan järkevä tapa toimia olettaen, että Szczesny suostuu jäämään kakkosmaalivahdin rooliin.

Jossain oli myös mainintaa, että Arsenalin kakkosmaalivahtivalmentaja on lähtemässä seurassa. Tuskin tässä on sen dramaattisempaa taustalla, mutta joidenkin huhujen mukaan Cechin mukana Chelseasta olisi tulossa myös maalivahtivalmentaja. Tämä toki kelpaisi ja maalivahtivalmennustamme saisi uudistaa, sillä ei tulokset tälläkään saralla ole olleet mitään loistavia. Erityisesti Szczesnyn kehityksen pysähtymisestä ehkä voi osan laittaa valmennuksen piikkiin.

Tänään näin todella lyhyesti, sillä keskitytään Juhannuksen viettoon ja ovathan todelliset uutiset melkeinpä nollassa. Loppuun kuitenkin vielä linkki artikkeliin, joka palaa ajassa 20 vuotta taaksepäin ja kertoo seuramme yhden kaikkien aikojen parhaan pelaajan tarinan lyhyesti. Kyseessä on hollantilaislegenda Dennis Bergkamp, jonka kohdalla sana legenda ei kärsi inflaatiota vaan päinvastoin.

Mainokset

4 thoughts on “Huhuja huhujen perään ja artikkeli todellisesta legendasta

 1. Berkgamp on kyllä jumala,ainaki itelle varmaa se suurin syy miksi tänä päivänä arsenalia kannatan,siitä kun Dennis saapui arsenaliin,taisi myös minun fanitus seuraa kohtaan alkaa pikkupoikana.mies ei osannu tehdä kuin hienoja maaleja.

 2. Juuri näin.Vaikka teki Litille tilaa Ajaxissa aikoinaan ,niin Agressiivisen hollantilaisen perään lähdin…diggailin Arsua jo aiemminkin ,mut Dennis oli viimeinen liima mun tarraan.Jos Dennis ois hyytynyt ni Litilille ois ollut paikka, mut Dennis oli koko uransa Arsussa huikea,The Denice the menice.

 3. Ihmeeltä tuntuu, että jääräpäinen Wenger olisi herännyt maalivahtipelin kriittisyyteen ja hankkisi Cechin. Ja ilmeisesti lisäksi tämän luottomaalivahtivalmentajan. Sinänsä erittäin tervetullut signaalihan tämä on. Kaikki ne halpismaalivahdit pikkuseuroista, joita on riittänyt, toki lähinnä varamiehen roolissa, mutta olihan Almunian ”valtakausi” lähinä käsittämätön. Lisäksi miellyttää se, että tavoitetaso naulataan mennyttä kautta korkeammalle, jos ja kun Ospina saa mennä. Liekö tässä asenne- vai terveyskysymyksiä mausteena?

  Cech ei ole maailman paras maalivahti, mutta erittäin hyvä kuitenkin ja luotettava. Ennen kaikkea luotettava siinä, että joskus väistämättä tulevan virheen jälkeen ei murene, kuten viimeaikaisilla maalivahdeilla on ollut tapana. Voi ja kannattaa tietenkin kysyä, miksi Mourinho myy tai ylipäätään valitsi belgin ennen Cechiä. Veikkaan, että kallonurtuman jälkeen tullut lievä varovaisuus tai jopa pelko on hieman syönyt luottamusta Cechiin. Tuskin mitään isompia fyysisiä ongelmia on ja harjoittelijana mies on tunnustettu ammattilainen.

  Tämän siirron toteutuminen ja realismi ratkennee jo ensi viikon aikana. Mourinho on tunnettu äkkikäännöksistään, joten ei nyt sen kummemmin mehustella.

 4. Täytyy todella toivoa että tsekin siirto tosiaan toteutuu. Nyt on ollu niin paljon jo huhua ja juttua että pakkohan siinä on totuuden siementäkin oltava jopa nykyisen roskapaskalehdistön aikana.
  Olisiko jopa semmoinen ihme tapahtumassa että wenkku uudistuisi ?
  Timo edellä mainitst almunian valtakauden jolloin todellakin menetettiin kannujakin wenkun jääräpäisyyden takia kun ei suostunut hommaamaan oikeaa maalivahtia ähmäräpylän tilalle.

  Kahtena edellisenä vuotena on hommattu todellinen maailmanluokan pelimies ja kas , kaksi pyttyä palkintokaappiin pitkästä aikaa.
  Tsekin lisäksi vielä se dm ja huippukärki ni valkun valloitus on lähellä…….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s