Huhukatsaus

Aloitetaan sillä eniten pinnalla olevalla asialla eli tietysti Cechin mahdollisella siirrolla. Tietojen tai pikemminkin huhujen mukaan siirtosummasta olisi päästy sopuun sen ollessa noin 11 miljoonaa puntaa, joka on ihan maltillinen. Sen sijaan vielä puuttuisi lääkärintarkistus ja se olisi vuorossa vasta ensi viikolla jossain vaiheessa. Ehkä Cech on lomalla tai sitten Mourinho on vain saanut jollain konstilla kapuloita rattaisiin. Paha sanoa, mutta ennen kuin Arsenal.com kertoo siirron varmaksi, niin ei uskalla juhlia. Liian hyvin ovat muistissa aiemmat kaupanteot Mourinhon kanssa.

Schneiderlinin tilannetta on vatkattu kohta pari vuotta ja nyt uusimpien huhujen mukaan ratkaisu olisi enää päivistä kiinni. Uskoo ken tahtoo. Ranskalainen olisi edelleen oma ykkösvalintani keskikentän pohjalle ainakin Valioliigan sisältä saatavilla olevista pelaajista. Valitettavasti vain Manun huhutaan myös olevan kisassa vahvasti mukana ja yleensä tämä ei lupaa hyvää.

Skysportsin mainitsema 24 miljoonaa puntaa ei olisi mitenkään ylihintaa nykymarkkinoilla, vaan jopa päinvastoin. Schneiderlin on kokenut ja tasonsa osoittanut Valioliigapelaaja ja voisi sanoa, että parhaita omalla paikallaan parin viimeisen kauden ajan koko liigassa. Lisäksi mies on vasta kuitenkin 25-vuotias eli pelaaja lähes parhaassa iässä ja kaiken kruunaa HG-status, joka on melko arvokas asia, kuten englantilaispelaajien hinnoista näkee. Kaiken huomioon ottaen en kerta kaikkiaan ymmärrä miksi emme vain maksa Southamptonin haluamaa hintaa ja hanki tarvitsemaamme pelaajaa. Täytyy sanoa, että olen äärimmäisen pettynyt jos ja todennäköisesti kun Schneiderlin menee Manuun tai johonkin muuhun kilpailevaan seuraan.

Real Madridin huhutaan olevan Koscielnyn perässä reilulla 20 miljoonan punnan arvoisella tarjouksella. Aivan naurettava summa ja myyntiä ei pitäisi edes harkita tuolla. Todennäköisesti tässä on kuitenkin kyse mediapelistä, jolla yritetään vaikuttaa Ramosiin, joka ei ole suostunut jatkosopimukseen. Tietysti jos Ramos todella olisi lähdössä, niin siinä vaiheessa tilanne voisi olla toinen.

Meidän ei kuitenkaan missään nimessä pidä myydä Koscielnya nykytilanteessa, eikä ainakaan noin pienellä summalla. Wenger ei varmasti ostaisi tilalle yhtä hyvää pelaajaa, vaan tyytyisi johonkin halvempaan, kuten aina puolustuspään pelaajien kanssa ja näin ollen vain joukkue heikkenisi. Olisihan myös joukkueen avauksen topparin myyminen sama kuin heittäisi hanskat tiskiin jo ennen kauden alkua menestyksen suhteen. Taloudellisesti myyntiin ei ole mitään perusteita, vaan päinvastoin rahaa hankkia vahvistuksia on muutenkin todella paljon.

Tällä hetkellä kuitenkin näyttää vahvasti, että harjoituskausi ehtii alkaa ennen kuin saamme ensimmäistäkään vahvistusta hankittua. Toisin sanoen ei siis mitään uutta siirtorintamalta.

One thought on “Huhukatsaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s