Kaksi vahvistusta tarvitaan edelleen, mutta huhut eivät tällä hetkellä vakuuta

Olen edelleen hyvällä tuulella Cechin hankinnasta johtuen, vaikka toki tiedän vasta yhden osa-alueen kolmesta vahvistusta tarvitsevasta nyt olevan kunnossa. Onlinegoonerin artikkeli kertoo lyhyesti tiivistäen maalivahtiongelmamme viimeiseltä noin 10 vuodelta ja kun jutun lukee, niin ainakin itse ihmettelen jos joku on edelleen sitä mieltä, että Cech ei ollut hyvä hankinta.

Cechin siirron varmistuttua tilanne on palannut huhuasteelle muiden vahvistusten suhteen ja tällä hetkellä ei tunnu oikein olevan edes mitään kovin vakavasti otettavaa huhua liikkeellä. Carvalho on todennäköisesti nostettu uudestaan esille vain, kun parempaankaan ei ole keksitty ja ajankohta on sopiva miehen oltua esillä 21-vuotiaiden EM-kisoissa.

Samoin Chilen hyökkääjä Vargas on todennäköisesti puhdasta median keksintö vailla minkäänlaista totuuspohjaa. Chilen menestys ja miehen pari maalia Copassa lienevät selitys asialle. Toki noin 10 miljoonan huhuttu hinta olisi juuri Wengerille tyypillinen, mutta tuskin nyt sentään hankkisimme QPR:n rotaatiomiestä. QPR:stä ei pitäisi tulla kysymykseen kukaan muu kuin Charlie Austin jos hänkään.

Schneiderlinin siirtyminen Manuun näytti alkuviikosta jo todennäköiseltä, mutta nyt onneksi viimeiset huhut ovat toisensuuntaisia. Pieni toivo olisi siis edelleen olemassa ranskalaisen suhteen, vaikkakaan en usko miehen meille päätyvän. Vidal huhut ovat täyttä huuhaata jos miehen agenttia on uskominen. Mitään yhteydenottoa ei olisi ollut seuramme puolelta Sanchezin maajoukkuekaveriin, vaan huhut ovat pelkkää median keksintöä.

Pahoin pelkään kesän saaliin jäävän Cechiin ja enää tulevan jotain junnuja tai pelaajia, jotka hankitaan halvalla todennäköisesti Ranskan liigasta. Näin ei missään nimessä pitäisi toimia, vaan nyt pitäisi jatkaa pelkän laadun metsästystä määrän sijaan. Joukkueessa on lukumäärällisesti jo ennestäänkin liikaa pelaajia ainakin joillekin pelipaikoille ja nyt tarvitaan vain todellista laatua ennen kaikkea hyökkäykseen ja Coquelinin seuraksi keskikentän pohjalle. Toki laituri kelpaisi myös, mutta tämä vasta viimeisenä jos aika ja rahat riittävät. No rahat riittäisivät, mutta Wengerin tietäen aika ei jos yhteen siirtoon menee puolitoista kuukautta.

Vielä pari kovaa hankintaa ja olisimme pelaajiston puolesta paremmassa asemassa kuin vuosikausiin. Samoin muutama hyvä vahvistus olisi myös erinomaista jatkumoa viime vuosien hankinnoille, jotka ovat olleet laadukkaita. Özil, Sanchez ja nyt Cech. Tähän vielä sanotaanko kaksi samansuuntaista nimeä ja koko seuran profiilin voisi sanoa nousseen ainakin jonkin verran aiemmasta, jolloin ositimme maksimissaan kymppimillillä pelaajan ja samaan aikaan myimme joukkueen avainpelaajia pahimmille kilpailijoille.

6 thoughts on “Kaksi vahvistusta tarvitaan edelleen, mutta huhut eivät tällä hetkellä vakuuta

 1. Hyvää spekulaatiota ja erittäin tervetullut uutinen tämä Cechin saapuminen, mutta parempaakin on tarjolla!

  Nyt varmistui, että Diaby lähtee seurasta!!
  Surullinen kaveri ja sinällään harmittaa jannun puolesta, mutta kyllä me olemme ihan riittävän monta mahdollisuutta fransmannille jo antaneet.
  Syököön popcornia, jatkossa jonkin toisen kustannuksella.

 2. Ruotsalaishyökkääjät pystyivät pelottavan hyvin pitämään Carvalhon pois pallosta eilisessä finaalissa.Äijä oli umpijäässä 120 minuuttia ja tyri vielä ratkaisevan rankun.Välierä oli kyllä parempi !

 3. Viittaus aiempaan: Fifa 15 voi aina luottaa 🙂 .Cech 85, Cortuis 86 ja joku Ospina 77.Konsonantti myös 77.
  Eli Saatiin Mesutin ja Alexsisin lisäksi 3.maailman luokan pelaaja!
  Mahtavaa! viime kevään draivilla mennään nykyjätkilläkin.Coggelin täytyy toki pysyä terveenä.

 4. Abuu ”jättää” arsenalin…??? NOUUUU. Kai se nyt on tunnustettava, ettei maestro sittenkään pääse dominoimaan arsenalissa ….voihan **************tana 😂. Nyt tekee wenkku elämänsä virheen!

 5. Abulle hyviä ”eläkepäiviä” allasjuoksuun..paljon miestä on dissattu, mut hyvä molempien osapuolten kannalta näin.
  Jackson Martinez meni sitten atleticoon, 1 hyvä kärkimies vähemmän markkinoilla.Toivotaan nyt et wenkku olis hereillä tarvittavien vahvistusten suhteen, ennenkun pajatsot on tyhjänä.
  Eiköhän oteta illalla paukut diabyn muistolle!

  • Otettu on.
   Mutta surkeampi uutinen on tuo martinezin meno Madridiin..
   Toki hyvin suolaisella hinnalla..
   Näytöt olisivat kyllä mielestä riittäneet valjuunkin. 3 kertaa putkeen Portugalin maalikunkku.
   Keitäs muita on vielä piikkiin tarjolla?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s