Hyökkääjävaihtoehdot vähenevät koko ajan ja ensimmäiset televisioitavat ottelut valittu

Tänään mennään jo muutaman kerran tutuksi tulleella kaavalla näin kesäaikaan eli tämä päivitys on kirjoitettu ennakkoon eilisen päivän aikana. Näin ollen jos jotain mullistavaa on tapahtunut eilisen iltapäivän jälkeen, niin se ei ole mukana tässä päivityksessä.

Eilen vihdoin Sky ja BT Sport saivat päätettyä kauden ensimmäisen jakson televisioitavat ottelut. Tämä tarkoittaa siis ensimmäistä kahden kuukauden jaksoa aina syyskuun loppuun saakka. Meidän kohdalla muutoksia tuli heti useampia niin pelipäivien kuin kellonaikojenkin suhteen. Kokonaisuudessaan muutokset näkee meidän otteluiden osalta täältä.

Harmittavan myöhään nämä tulevat joka vuosi, kun kauden alkuun on enää kuukauden verran. Erityisesti niille, jotka suunnittelevat matkaa paikan päälle olisi hyödyllistä jos pystyisi varamaan reissun lentoja ja majoituksia aikaisemmin. Toki alustavankin ohjelman perusteella pystyy jo jollain tasolla varauksia tekemään, mutta useimmissa tapauksissa tämä pakottaa ottamaan vähintään päivän tai kaksi pituutta enemmän reissulle, jotta mahdolliset ottelusiirrot eivät sotke suunnitelmia.

Hyökkääjävalikoima pienenee päivä päivältä. Falcaota huhuttiin jo aiemmin vahvasti Chelsean riveihin vuoden lainalla, johon sisältyy osto-optio. Nyt tämä kauppa varmistui ja Chelsea sai huippuhyökkääjän riskittömällä tavalla. Lisäksi veikkaan palkan ja osto-optiossa olevan siirtosumman olevan huomattavasti maltillisempia kuin vuosi sitten Manun kanssa. Täytyy sanoa, että Falcao olisi ollut melkeinpä ykkösvaihtoehto saatavilla olevista hyökkääjistä ja olen erittäin pettynyt miehen mennessä vahvistamaan Mourinhon ryhmää.

Muista hyökkääjistä AC Milan on hankkinut Sevillan Baccan ja Shakhtar Donetskin Adrianon. En sano, että kumpikaan olisi ollut mikään automaattinen ykköshyökkääjä meillä, mutta molemmat olisivat vahvistaneet meidän hyökkäystä selkeästi. Molemmat ovat vähintään parempia kuin vaihtoehdot Giroudin jälkeen ja olisivat tuoneet erilaisen vaihtoehdon kärkeen ranskalaiseen verrattuna.

Paljon tunnutaan laskevan sen varaan, että Walcott on hyökkääjä ensi kaudella. Asiassa on vain kolme ongelmaa. Sopimus on katkolla, mies ei ole urallaan pelannut juuri ollenkaan piikissä ja suurin ongelma on, että kunnossa pysyminen tuottaa kausi toisensa jälkeen ylitsepääsemättömiä ongelmia.

Jos kuitenkin ajatellaan, että Walcott jatkaa sopimustaan ja siirtyy hyökkääjäksi, niin se tarkoittaa vähintäänkin yhden laiturin ostamisen olevan pakollista. Valioliigaankin huhuttu ja kehuttu Konoplyanka siirtyi Sevillaan. En taaskaan väitä ukrainalaisen olevan mikään sateentekijä, mutta toisaalta taas olisin katsonut miestä paljon mieluummin laiturin tontilla kuin Öziliä, Cazorlaa, Ramseya ja Wilsherea, jotka siellä tulevat pelaamaan ilman laiturihankintaa.

Luu on jäämässä tälläkin kertaa kouraan hyökkääjähankinnan kanssa, mutta se ei toisaalta yllätä yhtään. Täytyy toivoa, että jos ja kun todennäköisesti sitä selkeää ykköshyökkääjää ei tule, niin tulisi edes suurin piirtein Giroudin tasoinen pelaaja, jolloin tilanne paranisi silti nykyisestä. Nimiä kun haluttiin eilisissä kommenteissa, niin aiemmin kirjoittamani mukaan Falcao menetettiin jo, mutta esim. Benteke olisi vielä saatavilla.

3 thoughts on “Hyökkääjävaihtoehdot vähenevät koko ajan ja ensimmäiset televisioitavat ottelut valittu

  1. Podolski on tehny 3-vuoden pahvin galatasareyhin, siirto ilm. 3 milj. puntaa.Hyvä näin.
    Meillä 3-vuotta, ei wenkun luottoa missään vaiheessa…82 peliä, 55 avauksessa, 31 maalia/13 syöttöä.On meillä ollu vuosikausia ukkoja huonommillakin tehoilla..järkevällä peluutuksella/roolituksella Poldista olis saatu irti enemmänkin.

    Barcan kärki Pedro on huhujen mukaan kiikarissa, pool kiinnostunut myös miehestä? Mene ja tiedä. Ajatuksena mies voisi systeemiimme sopiakin.Ei muuta kun Sanogo lankulle ja Pedro sisään, kiitos.

  2. Mahtavaa jatkoa Cechille, hölkkä-Poldista eroon. Hyvää duunia tähän asti, vaikka tähän ei sovi toki lopettaa. Vähemmän kova lähde eli Evening Standard huhuilee 5-6 pelaajan lähtöä vielä ja jopa sieltä turhimmasta päästä. Lisäksi Rosickyn kasvattiseura houkuttelee paluuta kotiin, hyvä huhu sekin. Wilsherelle huhutaan sopimuksen pidennystä.

    Kumpa vain asiat rullaisivat nopeammin ja diilit pakettiin ennen Community Shieldia.

  3. Ei pedroa missään nimessä, yks pahimpia kaatuilijoita mitä maa päällään kantaa, tälläset omat muistikuvat siis kun vielä max sportilta la liigaa muutama vuosi sitte tuli.mieluummin se keskushyökkääjä eikä laitureita enempää.lacazette kelpais.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s