Sanchez Copan American voittaja ja todella loman tarpeessa

Sanchez päätti Copa American voittoon upottamalla ratkaisevan rankkarin pilkkukisassa. Hyvä näin, sillä jos Chile kerran loppuun asti pelasi niin voiton todella suo kauden parhaalle pelaajallemme. Tehojen valossa turnaus ei ollut Sanchezille loistokas, mutta voitto on aina voitto ja ei Sanchezin arvoa pelkästään tehoissa mitata, vaikka ne hyökkäävälle pelaajalle todella tärkeitä ovatkin.

Täytyy toivoa vain, että Sanchez ei kärsi ensi kaudella samantyylisestä voittokrapulasta kuin Mertesacker ja Özil viime kesän MM-kisojen jälkeen. On myös kohtalaisen ironista, että Sanhezin saatua kautensa vasta päätökseen, niin tänään osa ja varmaan suurin osa joukkueesta aloittaa harjoittelun uuteen kauteen. Ei muuta kuin lento suoraan Lontooseen ja siitä Colneyn harjoituskeskukseen.

Vakavasti puhuen jossain oli tilasto, jonka mukaan Sanchez olisi aloittanut viimeisen 15 kuukauden aikana huimat 76 ottelua, joka on todella paljon. Kuten olen aikaisemminkin sanonut toivottavasti Wenger antaa kuukauden loman parhaalle pelaajallemme, vaikka se sitten tarkoittaisi lähes kaikkien elokuun otteluiden jäävän väliin. Tämän luulisi kuitenkin olevan parempi ratkaisu pitemmän päälle kuin se, että loma sekä harjoituskausi molemmat jäävät vajaiksi jo toista kesää peräkkäin.

Huhuissa on tuttuja nimiä, mutta mitään uutta ei tunnu olevan tekeillä. Nimet Pedro ja Schneiderlin vilahtelevat useissakin paikoissa, mutta tuskin mikään on muuttunut aiemmasta. Pedro teki jatkosopimuksen kesän alussa B*rcan kanssa, mutta saattaisi olla siitä huolimatta myynnissä. Mies kelpaisi loistavasti vahvistamaan meidän laituriosastoa ja toisi samalla mukavasti tehoja hyökkäykseen. Valitettavasti tämä siirto tuskin tulee tapahtumaan, eikä toki olisikaan tärkeysjärjestyksessä kuin vasta kolmas hyökkääjän ja puolustavan keskikentän jälkeen.

Schneiderlin puolestaan olisi sanonut huhujen mukaan haluavansa siirtyä meille Manun sijasta. Ota näistä sitten selvää, mutta saattaisi asiassa olla totuuttakin mukana ottaen huomioon miehen olevan ranskalainen. Halu siirtyä ei kuitenkaan auta mitään ja olen sitä mieltä, että Wenger ei maksa missään nimessä Southamptonille heidän pyytämää noin 25 miljoonan punnan summaa, joten siirtoa ei koskaan tapahdu. Ylipäätään Schneiderlinia on huhuttu meille niin kauan, että siirto olisi jo tapahtunut jos Wenger haluaisi todella hankkia miehen.

Valitettavasti vain totuus taitaa olla, että tänäkään kesänä ei hankita kunnollista puolustavaa keskikenttäpelaajaa ja se tulee olemaan todella suuri virhe.

7 thoughts on “Sanchez Copan American voittaja ja todella loman tarpeessa

 1. Jyrkkä ei kaatuilija-Pedrolle.

  Viimeiseen argumenttiin eli huhujen kestoon. Myös Mertesackeria tarjottiin vuosikausia Arsenaliin ja lopulta tuli. Ehkä Schneiderlinille käy samoin?

 2. Wenger ei tule ikinä maksamaan lähtökohtaisesti penkkimiehestä 25 miljoonaa. Mourinholla ne.

  Sitte kun miettii niin Saintsista on kupattu vuoden sisään varmaan yli puolikentällistä pelaajia. Kaikki niistä, jos ei ihan täysfloppeja olleet, niin yksikään ei ole ollut lähellekkään hintansa väärti.

  Minusta Morganissa haisoo kallis floppi.

 3. Njuu… Saintsista kupataan nimenomaan ylikalliita HG pelaajia, kuten Chambers.
  Itsekään en rotaatio pelaajasta maksaisi 25 milliä.
  Toki en olisi kyllä keskikentän keskustan papoille kirjoittanut jatkoa.
  Flaminin voisi laittaa vuokralle Kupsiin.

 4. Jos Arsenal on ollut kiinnostunut Khedirasta ja Vidalista, se kertoo kyllä oikeasta suunnasta. Eli puolustavampaa mutta pallollisesti tehokasta ja voimakasta pelaajaa, joka osaa Artetaa, Ramseyta, Wilshereä ym. paremmin oikeaoppisen ja kovan puolustusduunin. Kyllähän nykyrosterissa ueampikin pelaaja osaa pelata yksittäisiä pelejä hyvin, mutta hyökkäävyys on kuitenkin verissä ja lepsuja hölkkäpelejä tulee aika paljon kauden mittaan. Keskikenttä toisin sanoen vuotaa, kun se pannaan paineeseen. Parannusta kaivataan, jopa sellaista joka voisi pelata tarvittaessa myös alinta tonttia moitteetta, jota taas ei Arsenalissa tällä hetkellä pysty kuin Coq.

 5. Nyt puhutaan jo, että Benzema olis liikahtamassa realista…wengerin maanmies ja suht tehokaskin.Kyl mä liputtaisin Benzeman meille ja jättäisin Pedron barcaan, jos valita sais.

 6. No ilman muuta. Mutta realin pitäis hommata joku uus mies kärkeen ennenku luopuvat. Eikä taida olla nyt markkinoilla realin tyylisiä isoja kaloja.

 7. Aikamoista ketjureaktiota saattaa olla tulossa. Myös Ronaldoa huhutaan nyt PSG:hen. Real tarvitsee kohta kovia naamoja tilalle ja useita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s