Jatkosopimus Artetalle ja uusi hankinta, mutta ei pelaajistoon

Puolustavan keskikentän hankintaa on tässä toivottu sitten Flaminin loistokauden 2007-2008, mutta eipä ole tullut sisään sellaista nimeä, joka olisi ollut tarpeeksi hyvä paikallaan. Coquelin pelasi hyvin puolet kaudesta saadessaan tilaisuuden, mutta ei todellakaan ole vielä mikään maailmanluokan pelaaja paikallaan.

On vielä liian aikaista sanoa ylipäätään pysyykö ranskalaisen viime kauden taso, kun pitäisi pelata kokonainen kausi. Pysyykö mies kunnossa, sillä se ei ole kuin yksi pidempi loukkaantuminen tai useampi pienempiä ja olemme taas samassa tilanteessa kuin lähes 10 vuoden ajan eli annamme aivan liikaa tasoitusta kilpailijoille keskikentän alimman pelaajan osalta.

Täytyy sanoa, että Wenger ei näe kuitenkaan asiaa näin, vaan uskoo edelleen sokeasti kaikkien keskikenttien pystyvän pelaamaan lähes roolissa kuin roolissa. Eihän tässä tilanteessa muuten olisi mitään järkeä.

Järjen vähyydestä päästäänkin otsikon toiseen aiheeseen. Arteta on ilmeisesti nyt sitten kirjoittanut jatkosopimuksen. Sopimus olisi loppunut, mutta näin vain Wenger toimii perinteisellä tavalla ja antaa tasoltaan riittämättömälle ja nykyään myös erittäin loukkaantumisherkälle espanjalaiselle uuden sopimuksen.

Todella valitettavaa joukkueen edun kannalta, että sokea luotto ja lojaalisuus yksittäistä pelaajaa kohtaan heikentää menestysmahdollisuuksia taas kerran. Voitte olla varmoja, että tämän uutisen jälkeen uuden puolustavan keskikentän hankinta on täysin poissuljettu asia. Tästä lähin on turha enää lukea aiheeseen liittyviä uutisia. Schneiderlin on todennäköisesti Manun mies pian, joka itseäni harmittaa todella ja muutkin huhutut vaihtoehdot kannattaa unohtaa suosiolla.

Positiivisempi asia oli uusi hankinta taustajoukkoihin, kun ilmeisesti Shad Forsythe on palkannut uuden miehen tiimiinsä. Toivottavasti valinta on nimenomaan jenkin tekemä, eikä seuran vanhan koulukunnan, sillä heidän aikaan saannoksista on kärsitty loukkaantumisten muodossa aivan liian pitkään.

Artetan jatkon myötä puolustavan keskikenttäpelaajan hankinnan voi unohtaa ja samoin voi tehdä kohta hyökkääjän kanssa jos jotain ei ala tapahtua. Bentekeä huhutaan vahvasti Liverpooliin, joten jos tämäkin tapahtuu, niin vaihtoehdot vähenevät entisestään.

Toki hyökkääjänkin osalta on todennäköistä, että managerimme on tyytyväinen Giroudiin ykkösvaihtoehtona ja uskoo Welbeckin ja Walcottin olevan riittävät varavaihtoehdot, vaikka todellisuus on aivan muuta. Lisäksi tämä ajattelutapa antaa managerillemme mahdollisuuden peluuttaa myös uusinta toivotonta projektiaan eli Sanogoa.

Toivottavasti olen väärässä sekä puolustavan keskikentän että hyökkääjähankinnan suhteen tai ainakin toisen, mutta vahvasti epäilen Cechin jäävän ainoaksi hankinnaksi, joka todella korjasi joukkueen ongelmakohtia. Ehkä vielä tulee joku hankinta tai parikin, mutta ne ovat joko junnuja tai pelaajia sellaisille pelipaikoille, johon emme tarvitsisi tällä hetkellä lisää pelaajia.

8 thoughts on “Jatkosopimus Artetalle ja uusi hankinta, mutta ei pelaajistoon

 1. Odotan kovasti näkeväni Bielikin pre-seasonilla.
  Voisiko tämän kauden jälkeen jo olettaa, että tästä huippulupaavasta polakista olisi jo ottamaan roolia ykkösjoukkueessa.
  Tämä on ainoa edes hitusen järkeä omaava scenaario Artetan sopimuksen jatkamisessa.

  Onko fiksummilla parempia ajatuksia?

 2. Joopa , kyl se ny tosiaan näyttää etteipuolustavaa kk;ttää enää tule Artetan jatkon myötä….
  Helvetti sentään jos kausi sit kusee siihen.
  Pakko vain toivoa et AleCog jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi ja kestää ehjänä.

  Mutta se kärkimies ois kyllä saatava .
  Ei vaan kyllä kohta ole kovin paljon enää vaihtoehtoja . Benzema?

 3. Ilman Artetan jatkoakin pidin kk-miehen hankintaa epätodennäköisenä. En myöskään usko kärkimiehen hankintaan, mutta oikealle laidalle varmasti haetaan pelaajaa. Pedro on ollut huhuissa, mutta toivottavasti joku parempi löytyy. Sinne voi tulla vielä kovakin nimi, mutta muuta ei liene luvassa

 4. Pahalta näyttää puolustavan kk-miehen osalta.Toivo elää Cokkelin harteilla, mut ihme on wenkku ei ymmärrä, et ”ei 1 pääsky kesää tee” ts. ei Cokkeli pysty kauden joka peliä vetää alusta loppuun…toivoa sopii, et mies ei loukkaannu heti kauden alussa.
  Benzemasta pyörii nyt huhuja rajusti.Nopeat syö hitaat, eli rahaa pöytään ja mies meille…muuten sekin on pian kilpailijoiden haavissa

 5. On huhuja joo benzemasta, ja ihmettelen eritoten ”halpaa”, vaan 20 miltsiä olevaa hintalappua, joka ei nykymarkkinoilla ole paljoa, kun kaiken maailman keskinkertaisuuksistakin pulitetaan kovia summia, kyseessä kuitenki ihan ykkoskorin äijä, vaikkei omiin suosikkeihin kuulukaan.mutta hyviä tehoja vuodesta toiseen, sekä ranskan ykköspyssy.

 6. Ei sillä taida olla halua/tarvetta Madridista poistua ellei perez osta sinne uusia hyökkääjiä. Olis kyllä kova.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s