Aasian matkustava ryhmä selvillä

Harjoituskiertueelle Aasiaan matkaava ryhmä on 27 pelaajan suuruinen. Ykkösjoukkueen pelaajista Ospinan ja Sanchezin lisäksi pois jäävät loukkaantumisista kärsivät Rosicky ja Welbeck sekä kesän junnukisoissa pelannut Gnabry.

Gnabryn olisi toivonut olevan mukana, sillä odotan tältä kaudelta paljon nuoren saksalaisen suhteen. Viime kausi meni täysin piloille loukkaantumisen takia, joten olisi voinut odottaa, että mies olisi ollut mukana heti harjoituskauden alusta, vaikkakin pelasi kesällä maajoukkueen mukana. Olihan Chamberskin kisoissa, vaikka ei toki pelannut ja on silti mukana heti harjoituskauden alusta asti.

Perinteisesti harjoitusturneelle matkaavasta ryhmästä tai pikemminkin siitä puuttuvista pelaajista voi vetää jo kohtalaisen pitkälle meneviä johtopäätöksiä jos poissaoloja ei selitä kesän kisat tai loukkaantumiset.

Merkittävimmät selittämättömät poissaolijat lienee Jenkinson, Campbell, Akpom ja Wellington Silva, jonka paluusta joukkueeseen huhuttiin kesän alkupuolella. Kukaan nelikosta ei ilmeisesti ole Wengerin suunnitelmissa ensi kauden suhteen ja suurin osa ei välttämättä enää ollenkaan.

Jenkinsonin tapaus pitäisi olla aika selvä eli uusi laina johonkin ja luultavasti West Hamiin on lähellä. Sen sijaan Campbeliin ja Silvan voisi myydä saman tien, sillä tulevaisuutta ei vain ole seurassa. Akpomille voisi laina olla oikea ratkaisu ja samalla viimeinen tilaisuus osoittaa taso, jotta paikka seuraavalla kaudella ykkösjoukkueessa voisi olla mahdollinen.

Toisaalta onhan se täysin nurinkurista, että muun muassa Campbell ja Akpom ollaan laittamassa pois lainalle tai jopa pysyvästi, kun samaan aikaan Sanogo matkustaa Aasiaan ja on näin ollen selkeästi managerimme suunnitelmissa mukana tämän kauden osalta.

Korjaus: Sanogo ei ole mukana kiertueelle matkaavassa ryhmässä ja Akpom sen sijaan on, joten jotain järkeä touhussa sentään näyttäisi olevan.

Huhuissa Campbellin siirto Turkkiin olisi jo lähellä, joka olisi melko loogista ottaen huomioon miehen jäämisen harjoituskiertueelle matkaavan ryhmän ulkopuolelle. Toivottavasti siirto toteutuu ja mahdollisimman pian, jotta pääsisimme eroon mahdollisen monesta turhasta pelaajasta, sillä näyttää taas vahvasti, ettei Wenger osta ketään ainakaan ennen kuin on saanut myytyä tarpeeksi monta pelaajaa pois alta.

Alehaamulistallani ollut Nzonzi näyttää siirtyvän Sevillaan seitsemän miljoonan punnan siirtokorvauksella. Ei Sevilla todellakaan ole mikään heikko joukkue ja vaikka Stoken kohta entinen peluri ei mikään sateentekijä olekaan, niin mieluummin olisin miestä katsonut meidän keskikentän pohjalla kuin jatkosopimuksen tehnyttä Artetaa tai Flaminia.

7 thoughts on “Aasian matkustava ryhmä selvillä

  1. R.I.P. Tottenham eli terveisiä Lontoosta! Ja nyt en puhu samannimisestä potkupallojoukkueesta vaan pubista, joka sijaitsi Oxford Streetin ja Tottenham Court Roadin kulmassa. Taisi olla 30 vuotta sitten ensimmäisellä futisreissulla, kun tuo paikka tuli jo tutuksi. Nimestä huolimatta oli ihan säädyllinen mesta ja mm. Tykkejä realina hanassa. Tilalle näyttäisi olevan tulossa joku uusi juottola.

    Ja nyt sitten Tuhkat kotiin Australiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s