Wengerin ratkaisu hyökkääjäongelmaan näyttää olevan Giroudin jatkosopimus järkyttävällä palkalla

Lähde ei ole niitä luotettavimpia, mutta koska Wenger jakelee ja on jaellut jatkosopimuksia palkankorotuksilla jo vuosia ilman selkeitä näyttöjä, on tähän viimeisimpäänkin uutiseen helppo uskoa.

Giroud teki vasta viime syksynä uuden sopimuksen, mutta ilmeisesti taas on pakko nostaa miehen palkkaa, vaikka edellistä sopimusta olisi kaiken järjen mukaan se kolme vuotta ainakin jäljellä. Ja sitten jotkut jaksavat vielä väittää tai ennemminkin väittivät, että rahaa ei ollut käytettävissä muutamia vuosia sitten.

Rahaa oli, mutta se käytettiin äärimmäisen huonosti jatkosopimuksiin Denilsonin, Diabyn, Ebouen, Almnunian, Fabianskin, Djouroun, Senderosin, Bendtnerin, Songin ja kumppaneiden kaltaisiin pelaajiin. Maksoimme ja maksamme edelleen aivan älyttömiä palkkoja keskinkertaisille pelaajille ja mikä pahinta tarjoamme uutta sopimusta entistä kovemmalla palkalla, vaikka nykyistä sopimusta olisi monta vuotta jäljellä ja näytöt kentällä eivät anna mitään syytä nostaa palkkaa tai ylipäätään uusia koko sopimusta.

Bellerinin kohdalla ymmärrän jatkosopimuksen, sillä se oli ansaittu ja osittain myös Coquelinin, vaikkakin ranskalaisen kohdalla sopimuksen pituus näyttöihin nähden oli aika kyseenalainen. Viimeisimpänä tämä Giroudin mahdollinen 130 000 viikkopalkka on aivan järjetön juttu. Ranskalainen ei ole riittävän hyvä ykköshyökkääjäksi ja tuo on jo ykköshyökkääjän palkka tai ainakin hyvin lähellä Özilin ja Sanchezin tienaamia summia.

On myös hyvin tyypillistä, että tarvitsemme uuden kunnon hyökkääjän varmaan kolmatta vai jopa neljättä vuotta putkeen, mutta hankinnan sijaan managerimme palkitsee nykyisen hyökkääjän uudella sopimuksella käyttäen rahat mieluummin näin. Vielä perään Walcottille samanlainen sopimus ja siinähän se meidän hyökkäys onkin täynnä tusinaa verrattuna muihin huippujoukkueisiin ja kaikkien palkka on vähintään 100 000, kun myös hyvin keskinkertainen Welbeck tienaa kuusinumeroisen summan viikossa.

Hyökkääjistä puheen ollen ManU vaikuttaa ainakin Van Gaalin puheiden perusteella olevan hankkimassa uutta hyökkääjää vielä tämän siirtoikkunan aikana. Ilmeisesti hyökkääjän hankkiminen ei siis olekaan täysin mahdotonta, kuten se näyttää Wengerille olevan.

On tämä vain äärimmäisen masentavaa. Oli aivan selvää, että tarvitsimme ja tietysti tarvitsemme edelleen sen hyökkääjän ja puolustavan keskikentän. Sen sijaan ManU ostaa parikin loistavaa pelaajaa keskikentälle ja todennäköisesti myös hyökkääjän jo ostamansa Depayn lisäksi. Sitten Chelsea ja Liverpool vievät Valioliigan sisältä ne kaksi nimeä, jotka olisivat olleet saatavilla.

No onhan tässä vielä kaksi ja puoli viikkoa sarja-avaukseen, joten varmasti managerillamme on vähintään pari ässää hihassaan. Eihän yli 30 vuoden managerikokemuksella voi lähteä kauteen joukkueella, jossa on näin ilmiselviä ongelmakohtia. Sitähän ei ole tapahtunut koskaan aiemman ja tuskin tapahtuu tälläkään kertaa..

Mainokset

3 thoughts on “Wengerin ratkaisu hyökkääjäongelmaan näyttää olevan Giroudin jatkosopimus järkyttävällä palkalla

 1. Niinkuin Ville ansiokkaasti toteaa. Lähde on harvinaisen ripulia. Jätän tuon omaan arvoonsa samoin kuin siitä kehkeytyneen muiden toiminnan ylistämisen.
  Toivotaan jälleen kerran, että rakas blogistimme on väärässä.
  Tosin mielestäni wallcott on vaihtoehto kärkeen ja hänen tilalleen pitäisi etsiä laituria enemmän kuin huippu maalinsylkijää. Niitä on myös enemmän tarjolla.

 2. Samoilla fiiliksillä.
  Jos ei Benzema irtoa, niin chittyn Dzeko olisi seuraavaksi tähtäimessä..mene ja tiedä.Joku vaihtoehto Giroud’ille olisi jaka taåauksessa kaivettava… muna on ilmoittautunut mukaan kisaan zlatanista?
  Naurettavaltahan tämä tuntuu, kun me emme edes yritä hakea isoa kalaa.Ja pahimmat kilpailijat vahvistuvat kaiken aikaa. No, tähän on onneksi totuttu.

 3. Jos italialaismedian huhut pitävät paikkansa, Arsenal on vaihteeksi auttamassa Munaa: Konsonantti lainalle AS Romaan ja näin Romero voi siirtyä Munaan. Toisaalta, jos tällainen mahis avautuu, vois olla ihan ok veto – Ospina menettelee kakkosena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s