Vidal sekä Isco siirtoruletin nimiä ja Wenger ei edes harkitse eläkkeelle jäämistä

Aloitetaan tänään vaikka uutisella, että yksi tänä kesänä paljon huhutuista pelaajista on taas siirtynyt muualle. Kyseessä on Vidal ja miehen uusi osoite on Bayern Munchen eli chileläinen menee paikkaamaan Schweinsteigerin jättämää aukkoa. Näin toimivat todelliset suurseurat jos jostain syystä joutuvat luopumaan huippupelaajasta. Tilalle hankitaan välittömästi vähintään samantasoinen pelaaja tilalle.

Tänä kesänä huhuissa esiintyneistä vahvistuksista ainakin Schneiderlin, Vidal, Mandzukic, Martinez, Benteke ja Falcao ovat jo siirtyneet muualle ja todennäköisesti unohdan listasta vielä muutaman nimen, jotka ovat myös olleet esillä.

Missä vaiheessa saa muuten olla pettynyt kesän toimintaan ihan virallisesti? Yleensähän aina keväällä ja alkukesästä saa kuulla kuinka aikaa on vaikka kuinka paljon ja virallisesti siirtoikkunakin aukeaa vasta heinäkuun alussa. Tällä hetkellä sarja-avaukseen on noin kaksi viikkoa eli kohtalaisen kiire tulee jos joukkueen haluaa saada kasaan ennen kauden alkua ja uusille vahvistuksille harjoituksia peleistä puhumattakaan alle ennen West Hamin kohtaamista.

Tietysti siirtoikkuna on auki vielä kolmisen viikkoa kauden alun jälkeenkin, mutta jos hankinnat jäävät tuonne, niin silloin pelataan riskipeliä ja on jälleen kerran epäonnistuttu kesän tekemisessä. Kauden alkuun mennessä joukkue täytyy olla kasassa ja sen jälkeen voi sitten kytätä yhtä mahdollista vahvistusta jos sellainen sattuisi tulemaan saataville. Tämä on kuitenkin plussaa jos on tapahtuakseen, eikä niin että ehdottomasti tarvittavia vahvistuksia etsitään jo kauden alkamisen jälkeen paniikissa hetki ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Huhuissa on esillä Isco Real Madridista. Tämä olisi erittäin typerä hankinta ja juuri sille paikalle, jolle vähiten tarvitsemme lisää pelaajia. Silti hankintana tämä olisi aivan Wengerin näköinen, pienikokoinen pelintekijä, jota sitten voi myös laidalla peluuttaa. Olisihan se sitä paitsi melkoinen temppu maksaa Iscosta 30 miljoonaa, kun viime kesänä Fabregas ei kelvannut tuohon hintaan. No täytyy vain toivoa, että tänä kesänä Wenger ei tee kuitenkaan tällaista hankintaa suosikkipaikalleen.

Managerimme on myös ”ilahduttanut” meitä kertomalla, että ei ole jäämässä eläkkeellä pitkään aikaan, koska pelkkä ajatuskin on liian pelottava. Toisin sanoen tätä samaa on luvassa todennäköisesti enemmän kuin kaksi varmasti jäljellä olevaa kautta. Oi tätä juhlan päivää ja jos näin todella käy tulee 2010-luvusta samalla ensimmäinen vuosikymmen sitten 60-luvun, jolloin emme voita liigamestaruutta kertaakaan.

11 thoughts on “Vidal sekä Isco siirtoruletin nimiä ja Wenger ei edes harkitse eläkkeelle jäämistä

 1. Tässä on jotain tahatonta komiikkaa ”Missä vaiheessa saa muuten olla pettynyt kesän toimintaan ihan virallisesti? ”. Meinas kahvit lentää nenästä…😀

 2. Kesä on aikaa, jolloin pitäisi luoda uskoa mestaruushaastamiseen. Wenger ei sitä tee. Ei Poolin ja Manun tekeminen mitenkään pakota luulemaan, että ne pyyhkäisee väistämättä ohi, mutta eipä mikään myöskään luulemaan, että Arsenal ohittaa Cityn ja Chelsean.

  Voisin jotenkin niellä hyökkäyksen nykytilan, mutta keskikenttä vaan on tasapainoton ja heikko verrattuna vaadittuun mestaruustasoon.

  • Etukäteen ollaan jo pettyneitä kaikkeen toimintaan niin kauan kun aw on peräsimessä.
   Ilman ramssyn tai jackyn myyntiä mielestäni jengiin ei mahdu uutta keskikentän keskustan pelaajaa.
   Toki sille tarvetta olisi mutta sopivalla hinnalla. Eli se 10m.

 3. en mä ole pettynyt kaikkeen toimintaan niin kauan kun aw on ruorissa…mutta…
  Jos me halutaan pelata muusta, kuin 3-4 sijasta, toisin olisi toimittava. Jo vuosia on tehty sopimuksia rikki meneville pelaajille ja aivan ylihintaan, ei näin toimi uusiutuva ja menestystä haluava seura. Kassa on rahaa pullollaan, mutta panostud on rikkimenevissä/

 4. pahoittelit…jatkuu…
  / olevissa rivimiehissä.Mikä muu meidän tasoinen jengi toimii samalla tavalla?
  Aw on ansainnut hatunnoston saavutuksistaan, mutta saldo viimeiseltä 10-vuodelta on lohduton.Toki 2 fa cuppia on syytä muistaa, mutta valkun kärki on karannut käsistä ja sieniliigasta on edes turha puhua. Ja nyky menolla kärki karkaa vuosi vuodelta kauemmas.
  Maailma muuttuu, jalkapallo kehittyy, aw on jämähtänyt nenneisyyteen. Kannattaja kärsii nahoissaan, nauttii, jos pystyy ja uskoo parempaan huomiseen (lue juomiseen).

 5. Eiliseen vielä… Fellaini kelpaisi, koska on edelleenkin laatupelaaja heikosta Manu alusta huolimatta. Sielläkin parantanut ja maajoukkueessa ollut hyvä aina. Isokokoisena ja joskus sääntöjen rajamailla pelaavana pelaajana toisi keskikentän mikkihiiriosastolle ryhtiä. Hyvä pääpelaaja ja hyvä lisä erikoistilanteisiin. Ja vielä lisäksi: olen täysin varma, että muutaman pelin totuttelulla olisi puolustavan ankkurin roolissakin parempi kuin kukaan tällä hetkellä rosterissa oleva.

 6. Sijoittumisella kuittaa ja katkomalla ajoissa… kuitenkin juoksuvoimaisempi kuin esim. Arteta tai Flamini. – – – Möhöö: Aubameyang… uskoo ken haluaa. Kelpais kyllä, mutta eiköhän tuonkin vedä joku välistä.

 7. Toivottavasti Wenger ei osta hevosta ja jää eläkkeelle.
  Uskomaton manageri Arsenalin tapaiselle bubijoukkueelle.
  Itse en ainakaan toivo mitään Brenkkuja ja Möyesejä harjoittelemaan meille valmentamista.

  Wenger= Arsenal
  Ei niitä patsaita kaikille pystytetä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s