Flaminille pysyvä siirto ja Gnabry lainalle?

Emirates Cup sujui tuloksellisesti hyvin ja varsinkin lauantain esitys oli huikea. Lisäksi useat pelaajat onnistuivat hyvin tai jopa loistavasti. Aiemmin unohtui mainita Gabriel onnistujien joukosta. Brassitopparimme on lähtökohtaisesti kolmosvaihtoehto, eikä saanut viime kaudella peliaikaa kovinkaan monessa ottelussa.

Potentiaalia on kuitenkin, kuten muutamat esitykset viime kaudella osoittivat ja sunnuntaina mies pelasi erittäin hyvin. Tietysti Wolsburgin hyökkääjä ei nyt aivan mitään maailman eliittiä ollut, mutta joka tapauksessa Gabrielilta erittäin hyvä esitys.

Kommenteissa joku taisikin jo mainita, että Flamini ja Gnabry puuttuivat kokonaan viikonlopun kokoonpanoista. Näinkö ranskalainen olisi todella siirtymässä Turkkiin Galatasarayn riveihin, kuten viime viikolla huhuttiin enemmänkin. Toivottavasti, sillä käyttöä ei juuri ole ja katsomossa tai korkeintaan penkillä istumisesta on turha maksaa miljoonia.

Gnabryn puuttumisen saattoi selittää pidennetty kesäloma, kun aiemmin Wenger kertoi nuoren saksalaisen olevan junnukisojen jälkeen lomalla aina 20.7 asti. Näin ollen Gnabry ei olisi ehtinyt harjoitella kuin vajaan viikon verran ennen Emirates Cupia ja tuo oli ehkä liian vähän. Tämä ei tietysti välttämättä ole todellinen tai ainakaan ainut syy, vaan on hyvin mahdollista, että loukkaantumisen takia pilalle menneen viime kauden jälkeen miehelle haetaan lainasiirtoa, jotta peliaikaa tulisi tällä kaudella kunnolla.

Nykyisessä hyökkääjä- ja laituritilanteessa en vain ole täysin vakuuttunut, että meillä on varaa lainata Gnabry koko kaudeksi muualle. Walcottille on tiedossa suuri rooli nykyisillä vaihtoehdoilla kärjessä jos englantilainen viimein pysyisi pelikuntoisena suurimman osan kaudesta. Ox on perinteisesti ollut hajalla paljon ja muita todellisia laitureita ei sitten olekaan automaattisen ykkösvalinnan Sanchezin lisäksi. Welbeck toki pystyy pelaamaan laidalla, mutta miehen tehot eivät saisi riittää muuta kuin rotaatioon ja lisäksi viime kauden loppupuolella tullut loukkaantuminen vaivaa edelleen ja koko harjoituskausi on mennyt pilalle.

Tietysti totuus on, että Gnabry varmaan lainataan jonnekin, koska Ramsey, Wilshere ja jopa Özil tulevat pelaamaan paljon laidalla tällä kaudella, koska muuten managerimme ei saa heitä samaan aikaan kentälle. Lisäksi vielä Rosickyn harvat esiintymiset saattavat hyvinkin tapahtua juuri laiturin tontilla. Joissain otteluissa tämä toimii, mutta pääasiassa parempi vaihtoehto olisi peluuttaa pelaajia ihan oikeilla pelipaikoille, vaikka se sitten tarkoittaisi osan joutuvan välillä istumaan vaihtopenkillä.

14 thoughts on “Flaminille pysyvä siirto ja Gnabry lainalle?

 1. Hah, Metro vetää sellaisen kk-huhun että naurattaa melkein vedet silmissä. Busquets. Iso Kaatuilija ja kurkkija. Arsenal nousisi kerralla takaisin sekä suuren yleisön että tuomarien ykkösvihatummaksi joukkueeks. Eikä se niin hyvä pelaajakaan ole. Eikä siis ole tulossa, mutta mainitsemisen arvoinen DMC-nimi.

   • Juu näinhän se on, että kilpaa kopioidaan roskaa maasta toiseen. Itse en enää jaksa innostua silly seasonin lähteistä muutein kuin jos yritetään kertoa, että kyseessä on jonkun autenttinen sanatarkka lainaus. Tässähän sellaista ei ole.

 2. Mites ois Drexler saksanmaalta? Ei kaatuilis ainakaan yhtä helposti…tosin joku juventus vienee miehen kuitenkin, ennen kun meillä edes asiaa keretään miettimään

 3. Mirror väittää, että Wenger puhui muunneltua totuutta ja konsonantin lainasopimuksessa on niinkin huokea osto-optio kuin 5m. Aika käsittämätöntä, jos totta. Reilu alehinta maalivahdille, joka todennäköisesti onnistuu erittäin hyvin Romassa.

  Cech jaksaa 3-4 vuotta ykkösenä ja sitten pannaan taas koko maalivahtipaletti uusiksi. Ospina ei jaksa noin pitkään istua penkillä eikä muutenkaan ole ykköspaidan arvoinen. Eli lähtevät lyhyen ajan sisällä kai sitten molemmat.

  Olen edelleen sitä mieltä, että konsonantilla on kyky olla pitkäaikainen ykkönen. Kellään muulla tiedossa olevalla seuran maalivahdilla ei ole. Cech toki lyhytaikainen ykkönen. Joku tietysti arvelee, että Cech pelaa huipulla 40-vuotiaaksi eli n. 7 vuotta, mutta itse en siihen jaksa uskoa.

  • Noo, nykyfutis on mennyt semmoiseksi, että kolme vuottakin on pitkä aika. Pahin esimerkki taitaa vähitellen olla Muna, jota LvG rakentaa vain oman aikansa joukkueeksi eli vielä pariksi kaudeksi. Seuraajalle jää jokseenkin loppuun kaluttu ryhmä.

 4. Benzema tosiaan matkalla yksityiskoneella jonnekin josta laittoi kuvan insgramiin ja heti lähti huhut liikkeelle.
  Todennäköisesti istuu realin jetissä matkalla jonnekin palloilee….

  Itse näen kyllä Martinezissa potentiaalia jopa astua sitten aikanaan Cechin saappaisiin. Tosin tsekki saattaa pelata vaikka nelikymppiseksi.

 5. Real jo ilmoittanut benzeman olevan muun joukkueen vahvuudessa, ja että tuo kuva on joku vanha minkä karimi on tweetannu, eli se siitä.

 6. Diaby on viimeisen päälle pelimies: pääsi valitsemaan, liittyäkö Pulisin jengiin vai Marseilles’hin. Päätyi jälkimmäiseen – toki pay-as-you-play-diilillä, mutta kuienkin. Veikkaan, että pelaa hienon kauden.

 7. Kyllä oli jo joku facen puolella kuvan laittanu jossa oli joukkuekaverin vieressä, voi olla toki vanhakin kuva mutta mistä näistä tietää.

 8. Llorentea siis huhutaan ja täysin turha siirto. Ottaisin mieluummin jopa Dzekon, jos valmentaja jostain ihmeen syystä haluaa mahdollisimman paljon Giroa muistuttavan toisen hyökkääjän.

 9. Joo toivottavasti llorentea koskevat huhut on tuulesta temmattuja, mieluummin mennää nykyisillä eli annetaan sit welbeckille tsäänssi jos giruu loukkaantuu mut llorente ei olis mikää vahvistus enää yli 30-vuotiaana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s