Mikä muutoksia viikonlopun Crystal Palace otteluun?

Muutoksia on tapahduttava ja paljon sunnuntaihin mennessä, jotta tulos olisi jotain muuta kuin sarja-avauksen kaltainen. Lähtökohtaisesti Crystal Palace vieraskentällä on pahempi kuin West Ham kotona. Tähänkin peilaten esityksen on oltava aivan toisenlainen kuin viime sunnuntaina.

Asenteen puolesta joukkue tuskin toista kertaa peräkkäin syyllistyy lepsuiluun, mutta pelkästään tämä ei vielä riitä kolmeen pisteeseen, vaikka onkin ehdoton lähtökohta, josta vasta taktiikkaa ja muita pelillisiä asioita pystyy alkaa rakentamaan.

Hankintoja tuskin on tulossa ylipäätään, eikä missään tapauksessa ainakaan viikonloppuun mennessä, joten samalla ryhmällä mennään lähes täysin. Ehkä Bellerin on toipunut ja ottaa paikan avauksesta, mutta muuten vaikea nähdä kokoonpanossa muita muutoksia.

Tietysti merkittävä muutos on, että shokkitappion jälkeen voimme olla varmoja Sanchezin järkevän ja hitaamman paluun pelikentille olevan vain enää kaukainen ajatus. Chileläinen tulee lähes varmasti olemaan omalla paikallaan hyökkäyksen vasemmalla laidalla viikonloppuna.

Ehkä vajaakuntoinen Sanchez jo parantaa meidän peliä niin paljon, että esitys on erinäköinen. Paha sanoa, mutta varmaa on, ettei tilanteen pitäisi olla tämä. Meidän alkuohjelman olisi pitänyt ehdottomasti antaa tilaisuuden Sanchezille harjoitella rauhassa pari viikkoa ennen paluuta tositoimiin. Tietysti jos West Hamiakaan vastaan meidän suurin piitein ainut vaarallinen tilanne oli Sanchezin viimeisellä lisäaikaminuutilla laukoma viimeistely-yritys on tilanne vähintäänkin heikko.

Henkilökohtaisesti melkein toivoisin Walcottin paluuta piikkiin, sillä viime aikoina meidän otteet ovat pääasiassa olleet paljon parempia englantilaisen ollessa hyökkääjän tontilla. Ongelmaksi vain muodostuu, että joukkueessa ei tässä tapauksessa ole Oxin lisäksi ainuttakaan laituria jos Sanchezia ei lasketa mukaan vielä mukaan.

Edellä mainittu ei suinkaan tarkoita, että Walcott on riittävä vaihtoehto piikkiin. Tarkoitan sillä ainoastaan, että Walcottin vahvuudet ovat kuitenkin parempia joukkueen kannalta kuin Giroudin. Tämä erityisesti, kun Wenger lähes joka pelissä peluuttaa toisella laidalla yhtä keskikentän keskustan pelaajaa ja näin ollen tekee vastustajan puolustamisen huomattavasti helpommaksi, kun ainoastaan toisella laidalla on suoraviivaisuutta.

Giroud kelpaa piikkiin, mutta sitten se vaatii molemmille laidoille nopeat ja pystyjuoksuihin kykenevät vaihtoehdot eli nykyisillä vaihtoehdoilla Sanchez, Walcott ja Ox kolmikosta kaksi. Tämä vain tarkoittaisi, että Wenger joutuisi jättämään Cazorlan, Ramseyn tai jopa Özilin penkille ja sehän ei sovi millään muotoa managerimme ajatusmaailmaan. Mieluummin siis kaikki suosikit kentällä, vaikka se tarkoittaa sitten joukkueen olevan pahasti epätasapainoinen ja kaukana parhaasta mahdollisesta.

Tiivistettynä haluaisin seuraavia muutoksia viime viikonlopusta. Bellerin takaisin avaukseen jos espanjalainen on kuntoutunut. Sanchezia en vielä laittaisi avaukseen, enkä välttämättä ottaisi edes vielä kokoonpanoon. Sen sijaan Ramsey vaihtoon ja Cazorla oikealle paikalleen keskustaan Coquelinin ja Özilin väliin. Näin myös Walcott saataisiin toiselle laidalle, jolloin hyökkäyksessä olisi tarpeeksi nopeutta ja suoraviivaisuutta Giroudista huolimatta. Toinen vaihtoehto olisi tietenkin pelata puhtaasti kahdella kärjellä eli Walcottilla ja Giroudilla, mutta tämä nyt on aivan turhaa sanahelinää niin kauan kuin managerinamme on Wenger.

Mainokset

4 thoughts on “Mikä muutoksia viikonlopun Crystal Palace otteluun?

 1. Muutoksia on todella tehtävä tulevaan Palace otteluun. Hyviä pointteja Villeltä.
  Nyt on uutisoitu, että Flamini haluaisi lähteä seurastamme, koska ei ole ollut tyytyväinen saamaansa peliaikaan. Avauksessa viimeksi 2014 joulukuussa.
  Sopimusta on jäljellä ilmeisesti vain tämä kausi.
  Suosittelisin ilmaista siirtoa (myyntiä eniten tarjoavalle) pikaisesti ja uutta matoa koukkuun vaan. Jos nyt elokuun aikana olisi mahdollista joku pätevä/systeemiimme sopiva dm-mies jostain tilalle saada.
  Hiljaista näyttää olevan nyt siirtomarkkinoilla ylipäätään.

 2. Another potential injury blow for Arsenal as reports in the Czech Republic suggest midfielder Tomas Rosicky could miss the next two months after undergoing knee surgery.

 3. Oi voi. Ei Tomaksen varaan pysty enää laskemaan yhtään mitn. Tosin ei oo pystyny laskee muutamaan viime vuoteenkaan. Sääli sinänsä, kunnossa ollessaan jopa erinomainen yksilö sekä joukkuepelaaja. Sääli on sairautta.Piste

 4. Joo. Rosicky saatuaan uuden sopimuksen ei pelaa puoleen vuoteen. Hyvinhän se meni. Saa nähdä, miten Artetan takareidet kestää, kun kohta pääsee käväisemään kentällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s