Lisää loukkaantumisia Rosickyn muodossa – tuskin tuli yllätyksenä muille kuin Wengerille

Wengerin kuningasajatus pitää kolmikko Arteta, Flamini ja Rosicky alkaa näyttää entistä heikommalta idealta. Coquelinin kauden ensimmäinen esiintyminen, toki samoin koko joukkueen, oli surkea ja vahvistusta olisi kaivattu ja tietysti kaivataan edelleen keskikentän pohjalle.

Managerimme mieluummin maksaa kuitenkin yllä mainitulle kolmikolle noin 200 000 puntaa viikossa penkillä ja katsomossa istumisesta. Rosicky on ollut hajalla koko harjoituskauden ja nyt lisäksi mies on käynyt polvileikkauksessa, joten vähintään seuraavat kaksi kuukautta ja luultavasti huomattavasti pidempäänkin menee Wilsheren seurana vaihteeksi vesijuoksuosastolla.

Kukapa olisi arvannut, että Wilsheren, Rosickyn, Artetan ja Flaminin varaan laskeminen tulee kalliiksi tälläkin kaudella? Kaksi on jo perinteisellä kuukausien sairaslomalla, kapteeni Arteta ei mahdu avaukseen ja todennäköisesti loukkaa jos vastuuta tulee useampi peli putkeen ja kaiken kruunaa Flamini, johon managerillamme ei selvästi ole mitään luottoa, mutta silti mies on pakko pitää joukkueessa nostamassa palkkaa.

Martinez on viimeisin pelaaja, joka liittyy laina-armeijaamme menemällä kauden mittaiselle pestille sarjatasoa alemmaksi Wolwerhamptonin riveihin. Oikea ratkaisu, sillä nykyisessä maalivahtitilanteessa peliaikaa tuskin olisi ollut luvassa edes liigacupissa. Toivottavasti peliaikaa tulee Wolvesissa, sillä penkillä istuminen ei kehitä varmasti yhtään sen enempää muuallakaan.

Benzema huhut tuntuvat laantuneen ainakin muutaman päivän tai viikon takaisesta, mutta tämä nyt tuskin yllättää monia. Ranskalaishyökkääjä on ollut jo ties monenko kesän ajan vakiokohde huhuille samoin kuin joku Higuain. Huhuosastolla eilisen Super Cupin ottelu B*rca – Sevilla jälkeen esille on noussut Sevillan 25-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja Grzegorz Krychowiak.

Henkilökohtaisesti en tiedä paljoa Puolan maajoukkuemiehistä, mutta ei Sevilla mikään huono joukkue ole vaan päinvastoin ja jos vastuuta siellä tulee, niin mahdollisuuksia olisi varmasti myös haastaa Coquelin avauksen paikasta. No turhaahan tämä spekulointi on, sillä en edelläänkään usko Wengerin ostavan puolustavaa keskikenttäpelaajaa, vaan luottavan mieluummin Coquelinin ja Artetan olevan tarpeeksi niin laadullisesti kuin määrällisesti koko kaudeksi.

Huomenna kuullaan jo todennäköisesti uutisia sunnuntain Crystal Palace otteluun liittyen. Onko uusia loukkaantumisia tullut Rosickyn lisäksi, mikä on Bellerinin tilanne ja palaako Sanchez avaukseen pikavauhtia avaustappion jälkeen.

Mainokset

6 thoughts on “Lisää loukkaantumisia Rosickyn muodossa – tuskin tuli yllätyksenä muille kuin Wengerille

 1. Niin paljon vituttanu, ettei ole kiinnostanut lukea mitään futis uutisia.

  Onko muuten totta?

  Että suomen seuraava päävalmentaja on soccervalmentaja.?

  Arsenal ei tällä hetkellä ansaitse kommentointia.

 2. Jossain ollaan sentään ykkösenä:

  They haven’t won a title since 2004, but Arsenal can claim to be champions of the Premier League when it comes to Twitter. The Gunners have more Twitter followers, 6.1 million, than any other club in England. Chelsea are second with 5.94 million and Manchester United third on 5.78 million. (Sky Sports)

 3. voitetaan ne tärkeät tilastot, keltaiset ja paitsiot! Aika usein myös kulmat ja tietty pallonhallinta prosentti!

 4. Ja Shaqiri Stokeen.
  Olisi kelvannut Theon vanhalle paikalle laitaan. Varsinkin sitten, kun Ox loukkaantuu ensi kuussa.

 5. Wenger jo totesikin, että Rotsin agentin (joka on Paska – siis nimeltään) arvio 1-2 kuukaudesta on ylioptimistinen. Helposti voi arvata, että Rotsi ei pelaa tämän vuoden puolella.

 6. Ainoa hyvä puoli tässä onnettomassa asiassa on se, ettei edes Wenger voi enää harkita vielä yhtä vuoden jatkoa Rosickylle. Kauden toinen puoli menee kuntoutellessa ja kalenteriin mahtuu varmaan kaksi tosipeliä. Sitten kesällä Tsekkeihin jäähdyttelemään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s