Uutiset huomiselle selvillä

Nyt on tiedossa loukkaantumisuutiset ja kokoonpanoon liittyvät seikat huomista varten. Sanchez on mukana, kuten olettaa saattoi ja luultavasti suoraan avauksessa. Myös Bellerin on toipunut ja toivottavasti ottaa Debuchyn paikan, vaikka rehellisyyden nimissä tuskin homma ratkeaa siihen kumpi oikeana pakkina pelaa.

Huonompia uutisia sen sijaan kuultiin Welbeckin suhteen ja myös Rosickyn. Welbeck on nyt viidettä kuukautta sivussa sen kuuluisan parin viikon ajan ja Wengerin uusin arvio oli kolme viikkoa. Uskoo ken tahtoo ja itse en todellakaan usko.

En pidä Welbeckia hyvänä tai riittävänä vaihtoehtona meille, mutta tästä huolimatta miehen poissaolo on nykytilanteessa ongelma. Jos Walcott ja Giroud ovat samaan aikaan avauksessa, niin penkille ei jää enää yhtään hyökkääjää puhumattakaan siitä tilanteesta, että toinen tai pahimmassa tapauksessa molemmat loukkaantuisivat. Erityisesti tietäen Walcottin lasisuuden tuskin kestää edes kauan ennen kuin ollaan tässä tilanteessa.

Rosickyn kohdalla pelaajan agentti puhui kuukauden tai kahden poissaolosta polvileikkauksen takia, mutta Wengerin puheiden mukaan kyseessä on huomattavasti pidempi poissaolo. Todennäköisesti Rosickyn kausi on siis suurimmaksi osaksi pelattu taas kerran ennen kuin se ehti alkaakaan. Toki jos viime keväänäkään ei peliaikaa juuri tullut, vaikka tsekki oli harvinaisesti kunnossa, niin tuskinpa käyttöä olisi nytkään. Kaikki tämä vain ihmetyttää entistä enemmän miksi Wengerin oli pakko antaa Rosickylle jatkosopimus? Luulisi 80 000 viikkopalkan voivan käyttää jonkin verran paremminkin joukkueen kasaamisessa.

Siirtohuhujen puolella Wenger ampui kaiken alas tuttuun tyyliin. Viime päivinä huhuttu Sevillan puolustava keskikenttämies Krychowiak ei managerimme mukaanole hankintalistalla. Tähän on helppo uskoa ja valitettavasti managerimme puheiden mukaan Flamini on jäämässä joukkueeseen, vaikka ei meinaa edes vaihtopenkille mahtua.

Kausi on jo käynnissä ja emme ole hankkineet ketään Cechin lisäksi, joten onhan tämä melkoinen farssi. Vähän vaihtuvuuden piti managerimme mukaan olla tärkeä asia ja myös etu, jotta aloitamme kauden hyvin, mutta miten kävikään. Samat vanhat ongelmat nostavat päätään, ainoastaan vuodet kalenterissa vaihtuvat, mutta muuten oravanpyörä jatkaa tuttua matkaansa, joka tässä tapauksessa tarkoittaa taistelua paikasta neljän joukkoon.

Tietysti edelleen siirtoikkuna on auki, mutta voisihan ne asiat edes joskus tehdä helpomman kautta ja järkevästi, jotta emme olisi taas siinä pisteessä, että jo kauden toisen sarjapelin kohdalla on todella paljon kysymysmerkkejä ilmassa.

4 thoughts on “Uutiset huomiselle selvillä

 1. Hävisimme kyllä avauskierroksella todella hyvälle ja jo hyvän ottelutuntuman saaneelle joukkueelle… Hammers pelasi tänäänkin hienosti ja hävisi niukasti aina kovalle vierasjoukkueelle.

  Spuds sentään sössi ansiokkaasti.

 2. Huomenna muuten voi myös hävitä pelin, vaikka liki jokainen uskoo taas, että tämä pieni Wengerin ”blip” pyyhitään pois näytösmäisellä voitolla. Ja jos häviö tulisi, sellainen on faktaa, että viimeisellä 10 kaudella mestari on hävinnyt vain 3-6 peliä. Yhtään paineita lisäämättä, ote mestaruudesta alkaa jo kirvota elokuussa, jos hävitään toinenkin peli, koska kaikki top6-vieraspelit sekä Stoke vieraissa on edessä. Näissähän oletusarvoisesti ei voittoja yleensä ole tullut.

  Itse uskon tai veikkaan, että alakerta Cech mukaan lukien haparoi uudestisyntyneen hermostuneena viime viikon fiaskosta, mutta niukka 1-2 voitto raavitaan. Sanchez lienee se voittomaalien alustaja/tekijä.

 3. Lienee selvää kaikille, että huomenna on pienimuotoisen pakkovoiton paikka. Jos huomenna ei tule kolmea pinnaa, niin painetila Wengerin ympärillä nousee todella suureksi. Itse uskon että tuskainen voitto raavitaan pienellä maalierolla.

 4. Voitosta lähdetään, niukasta sellaisesta. Toivoa sopii, että Cech on tasollaan ja et puolustuspeli toimii kollektiivisesti. Hyökkäykseen tehoja toivotaan muiltakin kun Sanchez’ilta.
  Paine Wenger’in suuntaan on suotavaa, mut ei tappion ansiosta ainakaan huomenna.
  Coyg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s