Katsotaan vierestä mitä muut tekevät niin kentällä kuin sen ulkopuolella

Emme tosiaan pelaa viikonlopun aikana vaan vasta maanantaina, joten saamme seurata kentänkin puolella kuinka muut pärjäävät omissa otteluissaan. Tämähän on äärimmäisen tuttua meille goonereille siirtoikkunoiden ja erityisesti kesän ajalta vuosi toisensa jälkeen. Muut vahvistavat joukkueitaan ja hankkivat tarvitsemiaan pelaajiaan. Tietysti kaikki kilpailijoiden hankinnat eivät ole onnistuneita, mutta muualla muissa seuroissa on ainakin aitoa yritystä kehittyä ja parantaa pelaajistoa, kun taas meillä managerimme tyytyy nykytilanteeseen ja neljän joukkoon sijoittumiseen.

Kilpailijoissa tapahtuu ja vahvistuksia tulee koko ajan. Mourinho reagoi heikkoon alkukauteen ostamalla Pedron B*rcasta. Hinta oli maltillinen noin 20 miljoonaa puntaa, joka nykymarkkinoilla Pedron tasoisesta pelaajasta on todella vähän. En ymmärrä miksi emme olleet kisassa mukana, kun koko kesän on ollut melko selvää, että Pedro on saatavilla. Pedro on selkeästi parempi kuin Walcott ja lisäksi olisimme tienanneet myymällä Walcottin ja ostamalla tilalle Pedron puhumattakaan siitä tilanteesta, että Pedro olisi ostettu, vaikka Walcott jäi seuraan.

Totuus taitaa olla, että ei Wenger vain edes halua joukkueeseen enää yhtään huipputason laituria, koska silloin Ramsey ja Cazorla eivät enää mahdu samaan aikaan avaukseen ja avauksessa olisi vähemmän kuin neljä keskimmäistä keskikenttää, eikä tämä sovi millään muotoa managerimme ajatusmaailmaan oikeasta tavasta pelata jalkapalloa.

Manchester City loistavasta alkukaudestaan huolimatta on hankkinut Otamendin vahvistamaan keskuspuolustustaan Valenciasta ja on myös ilmeisen lähellä saada De Bruynen Wolsburgista. Molemmat pelaajat olivat ehdotonta eliittiä viime kaudella pelaamissaan joukkueissa ja myös sarjoissa. No mutta emme me tarvitse vahvistuksia ja joukkue on varmasti tarpeeksi hyvä taistelemaan kirkkaimmista pokaaleista niin Englannin sisäisissä kilpailuissa kuin Euroopassakin. Tätähän managerimme joka vuosi väittää tähän aikaan väittää, mutta jostain ihmeellisestä syystä totuus on kuitenkin toinen aina keväällä.

Evertonkin on huhujen mukaan muuten lähellä ostaa noin 15 miljoonalla laituri Yarmolenkon ja vielä lisäksi jonkun argentiinalaisen puolustajan, joten kohta olemme vähiten liigassa rahaa uusiin hankintoihin käyttänyt joukkue, kun tällä hetkellä olemme ainoastaan toiseksi viimeisenä kyseisessä listassa. Evertonin kannattajat muuten protestoivat edellisessä pelissään seuran toimintaa vastaan ja vaativat muutoksia, koska eivät ole tyytyväisiä joukkueeseen tehtyihin panostuksiin. Toista se on meillä, jossa Wenger saa tehdä ihan mitä lystää ilma, että mitään tapahtuu.

8 thoughts on “Katsotaan vierestä mitä muut tekevät niin kentällä kuin sen ulkopuolella

 1. Aika jäätävää väittää Pedron olevan selvästi Walcottia parempi. Ottaisin Theon anyday ennen Pedroa.

  Vaikuttaa Murilta enemmän paniikkihankinnalta entä harkitulta ratkaisulta.

  Uutta verta olisi kuitenkin hyvä saada, penkki on liian kapea pitkään kauteen.

 2. Nyt pyörii huhun poikasta, et tehtäis tuplaostos Psg:stä. Cavani kärkeen ja Adrian Rabiot dm-mieheksi keskikentälle. Kyllä sieltä jotain on tulossa…

 3. Jäi näkemättä Munan peli, kun samaan aikaan olin katsomassa Koillis-Helsingin paikallisderbyä MPS-PuiU – kolmosdivaria, sarjakärki MPS voitti 4-0, mikä täällä tietty suuresti kiinnostaa… Anyway, Muna ei ole Valkussa vielä tehnyt yhtään sellaista maalia, jossa palloon olisi viimeisenä koskenut Muna-peluri.

 4. Ville lataa kovaa. Ja aiheesta. On aika käsittämätöntä, että rakentamisen jatko hyvän viime kauden puolikkaan jälkeen jätettiin sikseen. Tai korjattiin Monaco-häviön tärkein syy ja hankittiin parempi maalivahti, mutta muuten. Erikoista myös siksi, ettei omista junnuista ole ihan tällä kaudella odotettavissa suuria läpimurtoja. Parhaat lahjakkuudet lienevä liian nuoria vielä. Pikemminkin on suuri kysymysmerkki, onko esim. Chambersista koskaan avaustason puolustajaksi huippuseurassa? Ja sama oikeastaan Gabrielista, onko hänestä laatutoppariksi, kukaan ei oikein tiedä. Haasto avauspaikasta on jäänyt aivan olemattomaksi. Tätä menoa odottaa maitojuna Espanjaan, mutta onhan melkein kaikki kauden pelit vielä jäljellä.

  Hyökkäyksessä voisi vielä ymmärtää antaa aikaa Sanchezin johtaman kolmikon yhteisen magiikan kehittymiselle. Tosin Girolla on puutteensa ja Welbeck on aika luokaton, Campbell myynnissä. Mutta luultavasti sekä Walcott että Ox pystyvät merkittävästi kehittymään. Ox ja Sanchez voisi olla superlaituripari, joskus.

  Mutta se keskikenttä? Mitä ihmettä Flamini ja Arteta ovat tehneet vakuuttaakseen Wengerin? Keskikentällä on hirveä määrä hyökkääviä pelaajia, eikä tarpeeksi laatua alemmille tonteille. Puolustuspeli taitaa murentua täysin, jos Coq ottaa pelikieltoa tai luokkaantuu. Kaikki ilmeisesti perustuu siihen, että valmennus olettaa lasijalkaisen Wilsheren kiinnostuvan siitä, että hänestä kehittyy keskikentän pohjan kontrolloiva pelaaja, Arsu-Pirlo. Aika paljon olisi oletettu,

 5. Jaaha, sky sportin mukaan victor wanyama haluaa pois southamptonista, kyllä ottaisin miehen mieluusti myös meille. uusin huhu on se että arsun scoutit olis ollu seuraamas leverkusenin ja lazio karsintaottelua viikolla ja nimenomaan bender kiikarissa, joka myös kelpaisi, aika samantyylinen pelimies kuin esim schneiderling tai ainakin sellanen muistikuva on niistä vähistä matseista mitä mieheltä nähnyt.sekä myös benzema lennätetään maanantaina yksityiskoneella lontooseen,ainakin jos näitä telegrapheja ja muita roskalehtiä on uskominen.eli ei hätää;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s