Loukkaantumistilanne ja Wengerin selitykset siirtomarkkinoilla

Loukkaantumistilanteesta huomiselle saatiin peruspäivitys. Uusia loukkaantumisia ei ole edellisestä pelistä eli sivussa ovat pitkäaikaisloukkaantuneet Rosicky, Wilshere ja Welbeck. Wilshere ei sitten yllättäen ole toipunutkaan ennakoitua nopeammin, vaan on sivussa vielä useita viikkoja ja palaa aikaisintaan maaottelutauon jälkeen.

Rosickyn polvi on leikattu ja poissaolon pituus on kuukausia joka tapauksessa. Sen sijaan huolestuttavinta oli ehkä Welbeckin tilanne, josta managerimme ei sanonut mitään. Nykyisessä hyökkääjätilanteessa jopa Welbeck olisi käyttökelpoinen, mutta ilmeisesti paluu ei ole ajankohtainen vielä pitkään aikaan. Akpomin laina näyttää päivä päivältä entistä heikommalta ratkaisulta.

Samoin Gnabryn lainan voi jollain tavalla kyseenalaistaa, mutta silti Akpom olisi kannattanut pitää mieluummin joukkueessa, koska lupaava saksalainen oli koko viime kauden sivussa loukkaantumisen takia ja pelituntumaa on parempi hakea jostain muualta kuin meidän ykkösjoukkueesta. Toinen syy on se, että joukkueeseen on turha hankkia lisää laitureita, koska tälläkin hetkellä Wenger peluuttaa mieluummin Ramseya tai Cazorlaa laidalla kuin Oxia tai Walcottia.

Wengerin uusimmat puheet hankinnoista ovat taas aivan täyttä idiotismia ja managerimme kommentit ovat yllättäen muuttuneet aiemmista. Tässä suora lainaus:

It is simple. For any deal, when you want to buy something you go to see the owner and if he doesn’t want to sell, he doesn’t want to sell. You cannot buy. In our job it is exactly like that. When the players are not free you cannot buy them because it’s the club who decides, the person who owns the contract who decides.

Ai nyt se on sitten seura, joka päättää kun aiemmin Fabregasin, Nasrin, Van Persien ja muiden kanssa managerimme väitti, että muuta mahdollisuutta ei ollut kuin myydä, koska pelaajilla on valta. Tämä siitäkin huolimatta, että esim. Fabregasilla oli monta vuotta sopimusta jäljellä. Toisin sanoen tämä pitää tulkita niin, että me emme voi ostaa pelaajia, jotka eivät niin sanotusti ole myynnissä, mutta muiden seurojen kohdalla asia ei ole ongelma.

Wengerin selitykset ovat muuttuneet vuosien varrella. Ensin ei ollut muka rahaa hankkia pelaajia, joka jossain vaiheessa piti ehkä osittain paikkansa, mutta kumma kyllä samaan aikaan oli varaa maksaa hyvin keskinkertaisille pelaajille järkyttävän suuria palkkoja. Nyt sitten, kun rahaa on niin vahvistukseksi kelpaavia pelaajia ei muka löydy, vaikka muut seurat löytyvät kesä toisensa jälkeen tarvitsemiaan pelaajia.

Mainokset

7 thoughts on “Loukkaantumistilanne ja Wengerin selitykset siirtomarkkinoilla

  1. Olipa surkea rankkari wba:n jampalta – chelsean veskari aavisti väärään kulmaan ja silti sai jalkatorjunnan. Gnabry hakemassa penkiltä kokemusta.

  2. Nyt Virkkusen Pedro-hehkutus saisi jo riittää. Jamppa on pokannut pokaaleja vaihtopenkiltä ja teki äsken tuurimaalin (toki hyvä kuvio), joten ei nyt vielä kannattaisi lirauttaa housuun.

  3. Kolme peliä, seitsemän omiin. Mourinho on varmaan hermoromahduksen partaalla. Ei tuolla lailla puolustamalla kannuja nostella. Saa nähdä, siirretäänkö John Terry, viimeinen pukukopin lädipäällikköklikistä, penkille lopullisesti kauden mittaan.

  4. Kas, Vermaelen Barcan avauksessa. Puoliajalla vielä 0-0, vaikka tuomari teki kaikkensa, jotta barca saisi maalin: suarez kalasti todella köykäisen rankkarin (veskari torjui messin löysän sijoituksen) ja messin muuriin potkaisema vapaapotku jostain syystä uusittiin – messi laukoi uudestaan muuriin.

  5. Pelaako Karim?
    Siirtä voi vetää jotain johtopäätöksiä. Itse en jaksa alkaa striimeja selaamaan.

  6. Tän päivän pelin perusteella real ei voi myydä benzemaa. Niiden pyöritys meni hukkaan kun ei ollu boksissa kunnon kärkeä. Jos myyvät niin täytyy olla joku uus hyökkääjä tulossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s