Pelipäivä, Liverpool saapuu Grovelle

Siirtojen suhteen ei ole mitään uutta kerrottavaa, mutta se tuskin yllättää enää kovin montaa meistä goonereista. Benzemasta huhutaan edelleen tasaiseen tahtiin, mutta pitkään aikaan esille ei ole tullut mitään uutta. Toisten lähteiden mukaan kauppa on selvä ja toisten taas mitään tarjoustakaan ei ole tehty.

Onneksi tänään on pelipäivä, niin ei tarvitse keskittyä sen enempää Wengerin onnettomaan toimintaan siirtomarkkinoilla. Kyseessä ei myöskään ole mikä tahansa liigapeli, vaan kauden ensimmäinen huippuottelu, vaikka ei Liverpoolia viime kausina ole voinut laskea yhtä poikkeuskautta lukuun ottamatta edes neljän kärkeen ja sitä kautta huippujoukkueeksi.

Meidän kokoonpanossa ja erityisesti avauksessa tuskin on kovin montaa kysymysmerkkiä. Lähinnä kumpi pelaa kärjessä ja onko laiturina Ramsey vai Cazorla ovat ne jonkin asteiset epäselvät asiat. Toki laitapakitkin voivat mennä vaihtoon, mutta veikkaisin kuitenkin Monrealin ja Bellerinin jatkavan viime ottelun tapaan. Loukkaantuneet tiedetään, joten sen suhteen ei pitäisi olla mitään yllätyksiä tiedossa.

Edelleen haluaisin nähdä Oxin tai Walcottin oikealla, jolloin laidoilla olisi nopeutta ja suoraviivaisuutta, mutta tämä on lähes joka ottelussa turha toive Wengerin valitessa keskustan pelaajan vähintään toiseen laitaan. Näin ollen täytyy toivoa, että edes Walcott on piikissä tai muuten Liverpool pääsee liian helpolla puolustaessa, sillä hyökkääminen menee luultavasti taas liian hitaaksi sivuttaissiirtelyksi jos kentällä on vain yksi nopea pelaaja.

Liverpoolin kokoonpanosta ei ole ihan tarkkaa tietoa, mutta pitkäaikaisloukkaantunut Sturridge on edelleen sivussa. Tämä on positiivista, mutta valitettavasti Benteke on aloittanut kauden pirteästi uuden työnantajansa riveissä ja on todellinen uhka. Keskikentältä saattaa puuttua vierailijoiden kapteeni Henderson, mutta pelaaminenkin on kai mahdollisuuksien rajoissa. Muita ainakaan kovin merkittäviä poissaoloja vastustajallamme ei pitäisi olla.

Benteken lisäksi Liverpoolin vaarallisin pelaaja lienee Coutinho suhteellisen vapaassa roolissa keskikentällä. Viime kauden loppu oli vahvaa tekemistä brassilta ja myös avauskierroksen maali Stokea vastaan oli loistava laukaus. Erikoistilanteissa taas erityisesti Benteke sekä Skrtel on syytä vartioida tarkasti, sillä varsinkin jälkimmäinen on kunnostautunut ennenkin meitä vastaan kulmista ja sivuvapareista maalintekijänä.

Kotiavaus West Hamia vastaan oli murheellinen ja voitosta huolimatta Crystal Palacea vastaan esitys jätti paljon toivomisen varaa. Toivottavasti tänään nähdään kauden paras esitys ja puolustuspeliä on saatu reilun viikon aikana huomattavasti parempaan kuosiin. Jos nämä molemmat toetutuvat edes jossain määrin, niin en epäile pisteiden jäämistä Grovelle.

COME ON YOU GUNNERS!!!

55 thoughts on “Pelipäivä, Liverpool saapuu Grovelle

 1. Mulla on luottavainen olo, viime kaudella Liverpoolia vastaan pelattiin 1 kauden parhaista peleistä ellei peräti paras.
  Liverpoop on myös aloittanut kauden heikosti.

  Lisäksi ammennan uskoa Palace pelin ensimmäisestä 30 minsasta, joka oli viimeistelyä lukuunottamatta huikeaa futista meiltä.
  Tänään vaan laitetaan palloa maaliin paremmalla prosentilla niin kaiken maailman Skrtelit sun muut saa rouhia ihan rauhassa. Voitto sieltä tulee kuitenkin.

  Toki punaisten linja on vahva, mutta hidas, niin laittaisin Theon ehdottomasti kärkeen kirmaamaan tai vähintään laidalle.
  Ox ei vaan tuo sitä maalinteko pelotetta vieläkään samalla tavalla.

 2. Niin, pool on aloittanut heikosti voittamalla molemmat ottelunsa päästämättä maaliakaan… Mutta joo, poolin esitykset sinänsä eivät ole olleet järisyttäviä.

 3. Kyllä tänään voitto niistetään.
  Onko avauksesta tietoa?
  Toivotaan et saadaan tänään laidoille/hyökkäykseen liikettä.
  2-0!!

 4. Kyllä tänään voitto niistetään.
  Onko avauksesta tietoa?
  Toivotaan et saadaan tänään laidoille/hyökkäykseen liikettä.
  2-0!!

 5. Eiköhän tämä Benzema-saaga ollut tässä, sen verran on kieltoja tullut jo. Lisäksi ei ole mitään merkkejä, että Real Madrid ostaisi enää korvaajaa. Benitezillä odotetusti suuria vaikeuksia saada staroja noudattamaan taktiikoitaan, joten mies saa minun mielestäni potkut viimeistään ensi kesänä. Ei ole heidän näköisensä valmentaja. Ensi kesänä uutta Benzema-saagaa.

  Huolimatta vahvistusten puuttumisesta, Arsenalin materiaali on Poolin vastaavaa parempi ja Wenger ainakin vielä Rodgersia parempi valmentaja. Tänään siis selvä voitto, mutta se ei muuta hieman pessimistisiä ennustuksia tälle kaudelle.

 6. Klubikin on selkeästi parempi kuin ifk, mutta jälleen ifk nousi 1-1:een ainoasta paikastaan. Joo, derbyt ovat asia erikseen eikä kuulu tänne, mutta sopiva esiottelu kuitenkin…

 7. Mitäs ihmettä. Eilen katselin, että peli alkaa yhdeksältä ja nyt täällä mökillä ihmettelen suu pyöreenä, että vasta tunnin päästä. Noh… pentele sentään.

 8. Missäs hitossa Kos ja Merte on? Gabriel – Chambers toppariparilla mennään. Miten oiva hetki onkaan kokeiluille!!!

 9. Olen alkanut epäillä Gabrielia flopiksi, mutta nyt hän toivottavasti todistaa vääräksi.

  No, menestyihän Manukin viime kaudella Arsenalia vastaan tusinapuolustajilla. Nyt sentään Arsenalilla heittää kaksi huippulupausta sisään.

 10. Hyvin pääsee Pool iskemään nyt Arsenalin keskikenttänousuihin. Toki punaisten heikko syöttöpeli auttaa asiaa. Joka tapauksessa pahoja pelinrakentelun vaikeuksia.

 11. Poolin keskikenttä ryhmittyy koko ajan 1-4 ryhmitykseen, vaan eipä onnistu pelata väleihin. Neljän linja blokkaa lujaa ja tekee töitä, Ei ehkä jaksa loppuun asti kuitenkaan. Maalijuhlaa ei näytä tulevan sittenkään hurjan alun jälkeen.

 12. Aivan hirveätä paskaa taas kerran tämä jakso. Ei mitään järkeä syöttöpelissä. Cech ollu hyvä ja Monreal ok… mutta muuten aika ruskeeta. Giroud jälleen täysin totaalisen turha.

 13. Gabriel pärjäsi, toisaalta Benteke ei pääpalloissa vielä päässyt lujemmin haastamaan. Myös Coq jo aika lailla parantanut. Giro on eristetty, Cazorla syöttöepävarma, samoin erityisesti Özil. Ramsey on aika lupaava ratkaisujen kannalta. Laitapakit ovat myös parantaneet reilusti.

  Paras pelaaja Sanchez ei ole vireessä. Olisi mielenkiintoista tietää, miten paljon tekee vielä peruskuntoa? Jotenkin tuntuu, että Wenger on mitannut chileläisen tehneet omaehtoista peruskuntoa ja nyt vetää vaan normitreeniä muiden kanssa. Seurauksena tietysti katkeaminen talvella.

 14. Maalitilanteet 3-11 ekalla puoliajalla. Aika murheellista kotiottelussa, mutta kun pool ei kerran tehnyt, tehdään me sit tokalla puoliajalla.

 15. Walcott kärkeen Ox laitaan ja Ramsey alas. Giroud ja Kokkula hevon vittuun. Debuchy toppariksi ja Chambers pariksi vuodeksi QPRään lainalle ja odottelemaan myyntiä.

 16. Voin olla väärässä, mutta vaikutti, että Gabriel ja Chambers alkovat löytää vaikeassa paikassa jotain yhteisymmärrystä loppua kohden. Gabrielin pitäisi tietysti pystyä tukemaan ja ohjaamaan junnua, en tiedä riittääkö persoonaa? Fiaskopeli totta kai lädiltä, mutta jos täydellinen knock out, jos Wenger ottaa nyt pois. Kohtalainen lupaus kuitenkin kyseessä.

 17. Olipas vauhdikas avausjakso. Arvelen molempien vielä viimeistelevän. Liverpool pelasi kauden parasta peliään tuon 45min. Meillä hidasta rakentelua ja tuskaista sivuttaissiirtelyä. Vaihdot toivottavasti piristävät. Cech tienasi jo nyt viikkopalkkansa vaikka yhden hörppäisikin.

  • Minustakin viihdyttävää, aaltoilevaa peliä. Ox kentälle ainakin, niin pitää enemmän kiirettä Poolin puujaloillakin.

 18. Kannattaa siinä Giron tilanteessa katsoa miten poolin toppari törskäisee kahdella kädellä selkään..

 19. Tää boksin ulkopuolella pyöriminen on kyllä loputonta. Kun Sanchezin harhautukset eivät onnistu, keinot aika vähissä. Saas nähdä, mitä theo tuo tullessaan.

 20. Kiikarit. Vaikea uskoa, mutta näin kuitenkin. Maalivahdeilta kohtuupeli, Arsenalin johtavat Özil, Sanchez ja Cazorla pelasivat aika heikosti. Mutta ainoa merkittävä asia on 5 pinnaa kärkeen. Muulla ei ole merkitystä.

 21. Höh, 0-0. Virkkunen puhuu loistavista paikoista, mutta selkeät ”tuosta pitäisi tehdä” -paikat jäivät kyllä vähiin. Theo oli kyl ihan turha – Giroud oli sentään tokalla jaksolla pelissä mukana.

  • Walcott ei vieläkään kypsy, eikä monipuolistu. Joskus tulee taas se ruiskaus maaleja, mutta muuten on anonyymi ja näkymätön. Todellakaan Walcott&Giroud ei ole kuin jossain määrin paperilla hyvä ja toisiaan täydentävä kärkikaksikko. Edelleen istuttaisin Walcottia oikeaan laitaan, joka matsissa vaihto Oxin kanssa ja kuumempi aloittaa.

 22. Noh, huomattavasti parempaa kuin eka jakso, mutta ei vaan riitä mihinkään. Nelossijasta sitä pelataan taas. Özil ja Sanchez vois joskus yrittää laukoa kauempaakin. Vaihdot olisi pitänyt jälleen kerran tehdä aikaisemmin.

 23. Sen verran vielä, että Gabriel pelasi hyvin. Cech, Gabriel, Bellerin ja Monreal – siinä onnistujat.

 24. Kyllähän tämä oli ns. ”poor draw”. Vaikkakin ensi jakson perseilyn jälkeen otteet parani huomattavasti toisella puolikkaalla. Pool puolusti keskustan tiukasti. Gabriel ansaitsisi useamminkin peliaikaa, pärjäsi ihan ok tänään. Cech oli myös erittäin hyvä tänään. Nyt sitten Arsene, lompsa auki ja ostoksille….

 25. Tässä mietin, että mitähän kannattaisi ostaa. Jos pelinrakentelu on siirtelyä boksin ulkopuolella, aika vähissä on kärkipelaajat, joita voisi hyödyntää. Vikkelää liikkujaa (theo ois vikkelä, mut ei osaa liikkua boksissa) tarvittaisiin tai Zlatania, joka pelkällä olemuksellaan tekee tilaa.

 26. Jos veikata pitää ja mikäli hyökkääjää ollaan ostamassa, niin joku Berahino olisi juuri Arsenen tyylinen hankinta, siis hinnaltaan. DMC huhuja on joitain liikkeellä, mutta tiedä niistä sitten. En kuitenkaan usko että kovin montaa kymmentä miljoonaa pelaajiin kiinni laitetaan.

 27. Arsenalin kannattais anoa lupaa pelata kaikki matsit vieraissa… Kuudesta viimeisimmästä kotimatsista viidessä ollaan jääty ilman maalia.

 28. Samaa mieltä. Pelatkoon töttönnöttön pelinsä Emiratesilla…;)
  Hävettiin just kotona maksa-altaalle 0-0! En tiiä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s