Maaotteluita, maaotteluita ja tulevaa sarjaohjelmaa

Maaottelut ovat jo paremmalla puolella eli yli puolet on pelattu. Vielä ei ole kuulunut yhtään loukkaantumisuutista, mutta se ei tarkoita vielä mitään. Useasti tieto saattaa tulla vasta vähän viiveellä ja useampi pelaajamme on vielä kentällä tänään ja huomenna. Muun muassa Englanti, Ranska, Espanja ja Saksa pelaavat vielä toiset ottelut.

Sen sijaan Ramsey, Cech, Sanchez, Gabriel ja Campbell ovat saaneet oman urakkansa jo päätökseen. Ramseylle perinteisesti kaksi täyttä 90 minuuttista, joka ei ole hyvä asia, sillä lepoa pitäisi tulla johonkin väliin ja Wenger ei sitä suosikkipelaajalleen anna milloinkaan. Sanchez pelasi myös perinteiseen tapaan täydet minuutit, mutta onneksi vain yhdessä ottelussa, ja onnistui maalinteossa, joten kauden ensimmäinen osuma miehelle toivottavasti myös avaa maalihanat meidän paidassa. Gabriel jäi kokonaan ilman minuutteja ja uusi kolmoshyökkääjämme Campbell sai parikymmentä minuuttia peliaikaa vaihdosta sisään tullessaan.

Tähän mennessä näyttää hämmästyttävän hyvältä tilanne loukkaantumisten suhteen, mutta paljon voi vielä tapahtua tämän ja huomisen aikana. Edelleen olisi todella harvinaista jos yksikään pelaajistamme ei palaisi loukkaantuneena takaisin. Se kuitenkin näyttää mahdolliselta, sillä Debuchy ja Giroud tuskin pelaavat kovin paljoa Ranskan paidassa ja myös Cazorlan minuutit Espanjan mukana ovat todennäköisesti tiukassa. Sanoisin suurimmassa vaarassa olevan Özil jos ja kun miehellä on ollut polven kanssa ongelmia sekä tietysti Walcott ja Ox ovat aina missä tahansa pelissä hyvin potentiaalisia sairastuvalle joutujia.

Keskiviikosta lähtien maaotteluiden loputtua tiedetään tilanne paremmin ja viimeistään perjantaina tarkalleen. Viikonlopun Stoke pelistä alkaa muutenkin kova pelitahti ja vaikeat ottelut, sillä Mestareiden liiga astuu kuvaan seuraavalla viikolla ja heti sen perään kohtaamme sekä Chelsean että Tottenhamin vieraissa. Jälkimmäinen ottelu on Liigacupia, muta siitä huolimatta ottelun panos on kova, kun kyseessä on paikallispeli loskanvalkoisia vastaan. Lisäksi homma on kerrasta poikki ja mitään uusintaottelua ei ole luvassa, joten mikään muu kuin voitto ei kelpaa.

Loukkaantumisilla ei olisi Wengerin pitänyt enää selitellä vuosikausiin mitään, koska tilanne on ollut selvillä niin kauan. Managerimme olisi pitänyt vahvistaa joukkuetta ja muuttaa lääkintäosastoa, peluuttamista ja jopa harjoittelua radikaalisti jo kauan sitten, koska ei ole mitään huonoa tuuria, että olemme olleet lähes joka kausi eniten loukkaantumisista kärsinyt joukkue ties kuinka pitkään.

Nyt kuitenkin tämän kesän surkean siirtoikkunan jälkeen Wengerillä ei pitäisi olla mahdollisuutta selitellä tulevilla loukkaantumisilla yhtään mitään. Managerimme mielestä joukkue on tarpeeksi hyvä ja laadukas voittamaan, koska yhtään hankintaa ei tehty Cechin lisäksi. Tätähän sen pitäisi tarkoittaa, mutta valitettavasti totuus on toinen. Nyt on taas perinteinen selitys valmiina jos ja kun tulos on sama liigassa ja eurokentillä kuin viimeisen reilun 10 vuoden ajan on lähes poikkeuksetta ollut.

4 thoughts on “Maaotteluita, maaotteluita ja tulevaa sarjaohjelmaa

  1. Kiitos MTV Sport:

    MTV Sport 1 -kanavan ohjelmisto muuttuu lauantain osalta, kun Englannin Valioliigan kärkikoitos Crystal Palace–Manchester City korvaa Arsenalin ja Stoken välisen ottelun.

  2. Maikkari sucks.
    Studiot on todella surkeita. Paska mikä paska.
    Mut kaikesta huolimatta lauantaina niistetään pisteet stoke 3-muna!

  3. No maikkari se vaan jaksaa yllättää negatiivisesti kerta toisensa jälkeen. Onko kenelläkään mitään ulkomaan kanava virityksiä esim. Ruotsin puolelta viaplay? Ja maikkarille vaan lokapostia kaikilta, muu ei taida auttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s