Viimeinen päivä maaotteluita tältä erää

Olisiko mahdoton sittenkin mahdollista tällä kertaa? Tarkoitan tietenkin loukkaantumisia maaotteluissa. Yksikään pelaajamme ei ole loukkaantunut ainakaan omaan silmääni osuneiden uutisten perusteella. Tietysti tänään pelaavat vielä muutamat maat, joten vielä ollaan jonkin matkan päässä lähes historiallisesta saavutuksesta. Jos pitäisi veikata, niin joko Walcott tai Ox pilaa saldon ja palaa enemmän tai vähemmän loukkaantuneena takaisin.

Giroudilla ei sujunut sen paremmin maajoukkueen mukana kuin suurimmaksi osaksi kauden ensimmäisissä otteluissa lukuun ottamatta Crystal Palace matsia. Ykköshyökkääjämme buuattiin kentältä reilun tunnin kohdalla Ranskan eilisessä ottelussa, kun maaleja ei tullut useammasta hyvästäkään paikasta huolimatta. Tuttu tarina, mutta maailmassa ei vain valitettavasti ole parempia hyökkääjiä ja heitä ei ainakaan ole mahdollista ostaa joukkueeseemme. No onneksi Walcott onnistui San Marinoa vai jotain vastaavaa jättiläistä vastaan kahdesti, joten se varmasti todistaa hyökkääjätilanteemme olevan täysin kunnossa.

Maaottelut eivät tällä kertaa sinänsä tulleet huonoon aikaan, sillä esityksemme kahdesta vierasvoitosta huolimatta olivat melko heikkoja tai sanotaanko vähintäänkin kaukana hyvästä. Myös siirtoikkunan valtaisan pettymyksen jälkeen oli hyvä ottaa hiukan happea, vaikka valitettavasti Wenger olisi ansainnut kaiken kritiikin jos olisimme menettäneet pisteitä välittömästi siirtoikkunan sulkeuduttua.

MM- ja EM-kisat ovat ihan katsottavia ja välillä jopa mielenkiintoisia, mutta nämä ainaiset karsinnat, joissa mukana on kaiken maailman kääpiömaat pubijoukkueineen, ovat äärimmäisen tylsää seurattavaa. Tietysti olen puolueellinen sanomaan, mutta ylipäätään selvä trendi lienee seurajoukkueiden olevan huomattavasti kiinnostavampia kuin maajoukkueet nykyään. Tietysti jotain poikkeuksia varmasti on.

Lauantain Stoke ottelun erotuomari on valittu ja kerrankin tilastojen perusteella tuomioiden voisi olettaa menevän meidän eduksi. Olemme voittaneet 10 viimeisintä ottelua, jossa Jonathan Moss on ottelumme tuominnut ja vielä lisäksi Stoke on pärjännyt melko heikosti Mossin ollessa oikeudenjakajana. Tietysti tämä lähtökohta ei mitään takaa, mutta todella harvinaista, että tällaisia tilastoja ylipäätään löytyy meidän otteluista puhuttaessa tuomareista.

Ei muuta kuin toivotaan parasta illan suhteen pelaajillemme. Ei tuloksista niinkään väliä, vaan kaikki saisivat selvitä ilman loukkaantumisia. Huomisesta alkaen sitten päästään ehkä taas keskittymään enemmän oikeaan asiaan maaottelupalloilun ollessa ohi muutamaksi viikoksi.

Mainokset

4 thoughts on “Viimeinen päivä maaotteluita tältä erää

  1. Kaikkia meitä rasittavat monet asiat. Minua rasittaa tämä jatkuva oman joukkueeseen, pelaajiin ja manageriin kohdistuva iva ja negatiivisuus.

  2. Kuten eilisissä kommenteissa kävi ilmi, Maikkari on skipannut stoke-pelimme ja vaihtanut tilalle palace-shittyn.

    Facen puolella on spekuloitu, miksi vain yksi matsi aina la klo 17. Maikkari on vedonnut nykyiseen diiliinsä fa:n pykälineen. Se voi toki olla huonompi kuin esim. Ruotsissa, jossa näytetään sekä arsenal-stoke (Viasat Sport) että palace-shitty (Viasat football), mutta kyse voi olla siitäkin, että maikkari ei halua tehdä satelliittiblokkausta.

  3. No ei ehkä aivan ilman loukkaantumisia mennyt tämäkään maaottelurupeama. Arseblogin mukaan Kos ei pelannut eilen loukkantumisen takia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s