Lauantai lähestyy

Maaottelut ovat ohi ja hiljalleen katseet voi alkaa kääntämään viikonloppuun ja erityisesti lauantaihin. Taitaa olla tämän kauden ensimmäinen kerta, kun pelaamme perinteiseen klo 17 aikaan. Peliaika on hyvä, mutta siinä on myös haittapuolensa. MTV oli jo aiemmin valinnut meidän ottelun televisioitavaksi peliksi, kun näyttävät vain yhden viiden matsin oman säätelynsä ja säästöbudjettinsa takia. Valitettavasti valinta muuttui alkuviikosta ja meidän ottelun tilalla tuleekin Crystal Palace – Manhester City. Kiitos tästäkin ja kannattaa alkaa virittelemään streamejä jos nyt ylipäätään enää satutte kausi kaudelta heikkenevää ja kallistuvaa Maikkarin kanavapakettia tilaamaan.

Stoke on ollut hyvin ristiriitainen vastustaja meille viimeiset vuodet. Vieraskentällä tuloksena on ollut lähes poikkeuksetta tappio, on kyse ollut sitten liigaotteluista tai FA Cupista. Sen sijaan kotikentällä saldomme taitaa olla koko Groven historian ajan pelkkiä voittoja tai ainakin hyvin lähelle, ehkä joku tasapeli saattaa olla mukana. Lauantain suhteen positiivinen asia on, että kyseessä on kotiottelu, joten mahdollisuudet kolmeen pisteeseen ovat erinomaiset toisin kuin jos pelipaikka olisi Britannia stadium.

Tänään saatetaan jo kuulla loukkaantumistilanteesta virallista infoa maaotteluiden jäljiltä. Mitään pahoja yllätyksiä ei pitäisi olla tiedossa ja myös Koscielnyn on alustavien huhujen mukaan kunnossa, vaikka ei pelannutkaan Ranskan viimeisimmässä ottelussa selkävaivojen takia. Odotellaan kuitenkin tämän päivän mahdollinen uutisointi ja myös Wengerin lehdistötilaisuus, sillä aivan liian usein on kuitenkin erityisesti maaotteluiden jälkeen ilmennyt täysin odottamattomia loukkaantumisia.

Stoken pelityyli on muuttunut paljon Pulisin ajoista ja nykyään joukkueessa pelaa muutamia pelaajia, joita huhuttiin meillekin siirtyväksi ihan tosissaan parin viime kauden aikana. Etupäässä Shaqiri, mutta myös Afellay oli muutama vuosi sitten huhujen kohteena. Ja edelleen katsoessa meidän laiturivaihtoehtoja ei välttämättä ole väärin sanoa, että ainakin ensin mainittu saattaisi vahvistaa myös meitä.

Vaikka Stoken pelityyli on muuttunut, niin silti joukkue on edelleen yksi liigan vaarallisimmista joukkueista ja tätä en tarkoita hyvällä tavalla hyökkäyspäässä. Viime kaudella tässä vastaavassa ottelussa Debuchy telottiin Arnautovicin toimesta täysin turhassa tilanteessa kuukausiksi sairaslomalle. Ja uudempana esimerkkinä viime kierroksella Stoke otti kotikentällään kaksi punaista, joten vaikka joukkue on teknisempi ja pallolliseen peliin kykenevä nykyään on se edelleen sama Stoke, joka ei paljoa kunnioita vastapelaajien terveyttä. Vähän auttaa, että pahin sikailija Shawcross on loukkaantunut ja Adam pelikiellossa, mutta tuskin se kaikkea pelastaa.

7 thoughts on “Lauantai lähestyy

  1. Voi vitsi wenger nyt menee. rahat sitten syyria hyväntekeväisyyteen 2012 jälkeen arsenal laittanut. Melkein puoli miljoona rahaa palamaan. Siihen että niin en vastusta syyrian apu mutta olemme Aino seura joka taas on tekemässä kaikki. Muuta. Puhaa fuck wenger out

  2. Mistä netissä saa Arsenalin matsin katsottua lauantaina?. Maksullinen tai ilmainen, molemmat käy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s