Maaottelut ohi ja pelipäivä on täällä

Pari viikkoa on menty nihkeän Newcastle voiton jälkeen enemmän tai vähemmän maaotteluiden ehdoilla. Tänään asiaan tulee kuitenkin muutos oikean jalkapallon tehdessä paluun. Stoke saapuu Grovelle klo 17.00 alkavassa ottelussa. MTV ei televisioi ottelua, joten streamien varassa mennään ja ilmaisia vaihtoehtoja löytyy esim. täältä.

Meidän kokoonpanossa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä eli lähes ainoa kysymysmerkki on kärkipelaajan tontti. Giroud lienee todennäköinen aloittaja, mutta ei Walcottinkaan avauspaikka aivan kauhean suuri yllätys olisi. Laitapakkien suhteen voisi olla kierrätystä tiedossa, mutta tämäkin on epätodennäköistä Wengerin tavat tuntien. Varmaa sen sijaan on Ramseyn jatkaminen avauksessa ja paluu laidalla Özilin ottaessa oman kymppipaikkansa. Joukkueen edun kannalta parempi vaihtoehto olisi Walcott tai Ox, mutta silti walesilainen on Wengerin valinta kerta toisensa jälkeen laituriksi.

Neljässä viimeisestä viidestä kotipelistä on jääty nollille, joten tänään paineet maalinteon suhteen ovat kovat. Perinteisesti Stoke on ollut meille suotuisa vastustaja kotikentällä, mutta toisaalta tämä tilasto on vähän erikoinen, sillä Hughesin ryhmä on ollut suhteellisen hyvä vierasjoukkue ainakin viime kaudella.

Shaqirin lisäksi en lähtisi kovin montaa Stoken pelaajaa nostamaan esille. Ehkä kärjessä Diouf on se vaarallisin ja Arnautovic pelipäälle sattuessaan myös vaarallinen. Jokerikortti vierasjoukkueella on Ireland, joka on tullut vaihdosta sisään erittäin pirteästi parissa pelissä ja muun muassa lähes yksin nosti joukkueen lopussa tasoihin ja melkeinpä ohikin Tottenhamin vieraana.

Pelipäivä parin viikon jälkeen on mukava asia, vaikka tunnelmat rehellisyyden nimissä ovat kaukana mistään hyvistä. Toivottavasti hyvä tulosputki Stokea vastaan Grovella pelatuissa otteluissa saa jatkoa ja maalihanat viimeinen aukeavat myös tämän kauden kotipeleissä.

Toiveissa olisi myös ottelu ilman loukkaantumisia, mutta se on paljon vaadittu erityisesti vastustaja huomioon ottaen. Voisiko salama iskeä niin sanotusti kahdesti samaan paikkaan ja selviäisimme myös tänään maaottelutauon tapaan ilman uusia loukkaantumisia. Toivottavasti ja laitetaan loppuun vielä tulosveikkaus. 2-1 meille Sanchezin vastatessa molemmista osumista.

COME ON YOU GUNNERS!!!

17 thoughts on “Maaottelut ohi ja pelipäivä on täällä

 1. Pääseekö Jose pian selittelyissä Wengerin tasolle?? Sekasin on chelskin paletti ja pahasti.
  Tänään stokelta pinnat ja chittyn imuun.

 2. Vähän epäilytti Theo kärjessä bussijoukkuessa vastaan, mutta löytyihän sieltä linjan takaa juoksutilaa. Tähän ei Giruud pysty.

 3. Jep, erittäin hieno maali: Coq riisti pallon, Özil laittoi juoksupallon ja Theo niittasi veskarin längistä, Todellakin, jos Giroud olisi ollut piikissä, ei ois maalia tullut.

 4. Toisaalla pääsarjatasolla yks mies teki yhdessä matsissa 5 häkkiä, luulen, ettei tarvinnut ihan yhtä montaa yritystä kuin meijän porukka..

 5. Laitanpa vielä tänne syvään hiljaisuuteen: Saas nähdä, onko syvällä uiva Moun Chelski yhä Wengerille ylitsepääsemätön rasti ensi lauantaina.

 6. Saletti voitto ens la ja napataan samalla Eva hieromaan meidän äijiä.
  Ps. hiljaisuus on yleensä merkki tyytyväisyydestä?

 7. Jos sattuisi lauantaina käymään huonosti, selitys olisi ainakin valmiina: meillä ke vieraspeli Kroatiassa, Chelskillä kotimatsi. Heavy legs…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s