Stamford Bridge taas kerran ylitsepääsemätön paikka?

Aloitetaan brutaalin rehellisesti. Tämän päivän ottelu on omissa papereissani kauden varmin nolla pistettä. Wenger ei ole koskaan voittanut Mourinhoa virallisessa ottelussa ja saldo on häpeällisen huono, sillä yrityskertoja on toistakymmentä.

En uskoa Chelsean katastrofaalisen alkukauden näkyvän tänään juuri missään, vaan ottelu tulee luultavasti noudattamaan samaa kaavaa kuin aikaisemminkin. Me ehkä pidämme palloa vähän enemmän, mutta peli on siirtelyä keskikentällä ja hyökkäyspäässä pääasiassa sivuttaissuuntaan ilman huippupaikkoja tai jos sellaisen satumme saamaan, niin Giroud tai Walcott ei palloa maaliin laita.

Mourinhon ryhmä puolestaan iskee vastaan ja tekee näin tarvittavat osumat. Jos vastaiskut eivät toimi, niin aina voi luottaa, että erikoistilannepuolustamisemme on heikkoa, joka mahdollistaa Ivanovicin, Terryn tai Cahillin osuvan vähintään kertaalleen.

Haluaisin nähdä meiltä hyvin pitkälle samanlaisen esityksen ja taktiikan kuin Community Shieldissä. Emme voi hyökätä liian innokkaasti muun muassa laitapakkien avulla, sillä se jättää Hazardille ja kumppaneille liian hyvät mahdollisuudet vastaiskuilla ratkaista ottelu.

Coquelinin ja Cazorlan kurinalaisuus puolustuslinjan edessä on avainasioita laitapakkien nousujen rajoittamisen lisäksi. Toki kaikkien pelaajien pitää osallistua puolustamiseen tavallistakin enemmän, mutta teemme homman liian helpoksi Chelsealle jos toistamme aiempien kausien virheet taas kerran.

Walcott olisi ehdottomasti valintani kärkeen, jolloin kentällä olisi nopeutta ja vastaiskupelotetta. Tällöin oikealla voisi jopa pelata Ramsey, vaikka ei paikalle mikään loistava valinta olekaan. Ox olisi yleensä oma valintani, mutta tämä päivä on ehkä poikkeus, sillä Hazard on todennäköisesti vasemmalla, Bellerinin on pakko saada kunnolla tukea laiturilta puolustettaessa. Tietysti voi miettiä tarjoaako Ramsey yhtään enempää tukea, vaikka on parempi puolustussuuntaan kuin Ox, koska yleensä walesilainen pelaa aivan muualla kuin oikealla laidalla ja pallon menetyksen jälkeen ei näin ehdi tarpeeksi nopeasti omalle paikalleen.

Pistekin olisi enemmän kuin oletan meidän perinteiseen tyyliin tänään saavan. Silti en ottaisi pistettä etukäteen jos sitä tarjottaisiin. Ehkä vähän ristiriitaista tai enemmänkin, mutta tänään olisi täydellinen paikka lopettaa Chelsean mestaruustoiveet lopullisesti, vaikka ollaan vasta syyskuussa. Lisäksi voittomme sysäisi siniset entistä suurempaan kriisiin, jossa Mourinhon työpaikkakaan ei olisi enää mikään selviö.

COME ON YOU GUNNERS!!!

107 thoughts on “Stamford Bridge taas kerran ylitsepääsemätön paikka?

 1. Chelsea: Begovic; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Oscar, Hazard; Diego Costa.

  Subs: Blackman, Terry, Mikel, Ramires, Loftus-Cheek, Falcao, Remy

  Arsenal: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Walcott

  Subs: Ospina, Chambers, Debuchy, Gibbs, Arteta, Giroud, Oxlade-Chamberlain

 2. Tää on niin maikkaria: ennakkoon nauhoitettu ennakkostudio, jossa puhutaan Pedron olevan pois… No ei ole.

 3. Helvetin Wenger, on se kättely niin vaikeaa. Ei sentään kokonaan kieltäytynyt mutta ei paljon muutakaan.

 4. Hyvä alku. Sopivan kankealta näyttää Chelsean vastahyökkäyksiin lähtö.

  Mikäs Mertesackerilla muuten on, kun ei ole edes penkillä?

 5. Hittoku muuten jännittää! Ei ole jännittänyt peli aikoihin näin paljon. Se varmasti ihan hyvä asia.

 6. Coqin polvi. Virkkunen tässä oikeassa, Artetan hölkkänäytöt Kroatiassa eivät paljon naurata, jos Coq esim. hajottaa ristisiteensä.

  • Oikeasti wengerin pitäisi kokeilla jtn muuta kuin Artetaa, mutta siihen on jämähtänyt. Mieluummin vaikka rambo-cazorla pohjalle tai chambers coqin paikalle.

 7. Ja Costako ei saanut punaista? Mutta Gabriel sai. Se tästä matsista. Hyvä Mike Dean. Ja toki Gabrielkin on totaalinen urpo.

  • On toi dean kyllä paska,ja costa pahin kyrpä maan päällä,miten nää menee aina näin päin?!?vittu ton costa se ois pitäny lentää ulos

 8. Wengerin syytä matsien valmistamisessa, kaksi aivan tyhmää PERÄKKÄISTÄ joulukorttia hermojen pettämisen takia. Jos provosoidaan, ei pidä provosoitua ja antaa tuomarille mahdollisuutta.

   • Tuomarin ei tarvitse ymmärtää, hän näkee jotain, jonka hyvällä tahdolla voi tulkita epäurheilijamaiseksi käytökseksi. Se Englannissa onkin outoa, jaloille saa potkia reippaasti, mutta jos on epäilyä kunnioituksen puutteesta ja epäurheilijamaisuudesta, lappua tulee helposti.

 9. Virkkunen nyt sösöttää gabrielin vipuun menemisestä, mutta koko episodia ei olisi syntynyt, jos Dean olisi oikea dumari. Costa ensin huitoi käsillään Kosin naamalle ja lopulta tuuppasi rintakehällään – jälkimmäisestä ois voinut jo antaa suoran punaisen ja ainakin molemmista keltaisen, mikä myös ois tuonut punaisen ja näin gabriel-episodia ei ois tullut ollenkaan.

   • jokainen saatanan puusilmä näkee, että costapaskan olis pitänyt lentää heti ulos!

 10. Keltaiset molemmille oli ok, mutta aivan älytön urpoilu Gabrielilta. Monreal sitten painimaan costan kanssa?

 11. Veikkaan, että Gabriel saa nyt muutaman viikon ellei kuukauden tutustua Wengerin koirankoppiin, pelaa Merte tai Kos miten tahansa.

 12. Vaikka Wenger on ollut jo jonkin aikaa mielestäni kypsä eläkkeelle, niin soisi kyllä erittäin mielellään hänelle sen mitä Jose antaiseekin eli nöyryytyksen Wengeriltä. Vaan ei, ei ole taaskaan tulossa. Taitaa olla yhtä saavuttamaton kuin UCL-pokaalikin managerillemme.

 13. Issen kommentti eilisestä blogista:
  ”Lisää hauskaa lauantaille. Tuomarina mike dean. Aito puusilmä”.

 14. Voi helvetti sentään. Tuomari oli urpo ja sokea ja Gabriel myös urpo. Nyt ollaa kusessa seuraavat 45 min. Ramseyllä oli kyllä jo paikka yrittää aiemmin ja hyväs lykys johdettais maalilla. Nyt o sitte puolustustaistelua 45 min

 15. Yllättävä muuten tämä, että Chambers saa täyttää topparin paikan. Eikä esim. Monreal tai Debuchy. Ilmeisesti Wenger elättelee edelleen toiveita siitä, että Chambers pystyisi etenemään jonkinlaista fast trackia kohti eliittiä, kun vastuun myötä itseluottamus tulisi kohdilleen.

 16. Voi jumalauta. Oon samaa mieltä Timon kans että wenkku olis pitäny saada museoon jo vuosia sitte mutta voitto josesta olis kyllä tehny terää. Olimme mielestäni jopa suht hyvin pelissä mukana materiaalimme huomioonottaen. Vituttaa jos tää matsi kaatuu tuomarin sokeuteen ja Gabrielin hölmöilyyn

 17. Yhtä maalia loppupeli. No Sanchez sai puolittaisen paikan Chelsean topparien arsenalmaisesta jäätymisestä.

 18. Ai niin, wengerin mukaan erikoistilanteiden harjoitteleminen on helpointa jalkapallossa. Koskahan treenit alkavat?

  • ei kyllä heikommin voinut tuota tehdä.. noh kohta Giroud tulee pelastamaan komeudellaan.

 19. Matsin ohjaajan mielestäkin ilmeisesti Costaa ja Oscaria olisi voinut vähän enemmän rangaista. Sepä lohduttaa. Tämä joukkue ei alivoimalla nouse, mikä tietysti aika kova vaatimus olisikin.

 20. Kuvittelin, etten tulisi enää vanhemmiten rikkoneeksi irtaimistoa Arsenalin tiimellyksessä. Olin väärässä. Ja ajatella, jollain kornilla tavalla temperamentin paluu tuntuu varsin virkistävältä. Ainakin tovin tunnelma on kuin legendaarisina ’vanhoina hyvinä aikoina’. Äärimmäisen v*tutuksen paluu – kiitos Diego.

 21. wengerillä sinänsä pelisilmää: Özil ja Sanchez olivat surkeita ja ilmeisen puhki, kun juoksentelivat keskiviikkona pitkin Zagrebin kenttää.

 22. No niin, toinen joulukortti. Cazorla näyttää kapteeninnauhalla esimerkkiä.

  Pakko tietysti miettiä, onko kiinalaiset maksaneet Deanille.

 23. Alkaa olla suarezkin pientä ton apinacostan rinnalla. Täysi apina jota ei kentälle pitäis päästää. Ja sitten toinen punikki. Taitaa deanilla olla tulosveto päällä.

 24. Ja näin: Costa pois ja säästyy ulosajolta. Tosin Dean ei sitä olisi mistään antanutkaan.

  Näin: Dean ja Arsenal takasivat, että chelsea pääsee mukaan valkkumittelöihin.

 25. Maaliero ei huonontunut ratkaisevasti. Hyvä ja tärkeä asia.

  Nautinto katsoa Arsenalia huippupelissä? No ei, tuskin koskaan nykyään.

  • Ei tämmöisen tuomaroinnin aikana ainakaan. Et voi kieltää sitä tosiasiaa, että tuomarit tekivät ihan järkyttävän virheen, josta koko sotku sai alkunsa. Tottakai hermonsa pitäisi pitää ja toisaalta myös omiansa puolustaa. Gabrielilla kuitenkin vielä opittavaa.

   • Mun mielestä lyöntiä pienemmistä nokkapokista ei pidä ajaa ulos, mutta on tullut selväksi jo, että Englannissa nykyään kaikki lasketaan.

    Tuomarivirheet kuuluvat peliin ja tavallaan entistä ironisempaa, että nyt sitten Costa voi ehkä saada pelikieltoa, jolla on hyvin vähän merkitystä tähän voittoon nähden. Videotuomiot pelin aikana on ainoa, joka voi tätä muuttaa ja yksittäisen tuomarin ”huonon päivän” pelastaa jonkinlaisen paneelin avulla.

 26. Joo. Vaikka wenkku ei näille korteille mitään voi niin kyllä tilanne on se että jokaine valmentaja muokkaa joukkueestaan näköisensä ja sellaisia ovat sitte esityksetki. Vaikka tän matsin mokas omalta osaltaan tuomari gabrielin hölmöllä avustuksella nii kyllä pitkäs juaksussa syy on on wenkun. Miähellä on ollu vuositolokulla aikaa rakentaa joukkueesta voittava joukkue. On annettu aikaa ja on infottu että rahaa on käytettävissä ja mitä tämä meidän ”oraakkeli” on tehnyt. Ei vittu yhtää mitää ainakaan voittavan joukkueen aikaansaamiseksi. Ihan ensiksi pitää olla palava halu tehdä kaikkensa jos haluaa olla ykkönen. Kenen mielestä wenkku on tehny kaikkensa? Wenkku saa just sitä mitä on joukkueen eteen tehnyt. Keskinkertaista paskaa

  • Kaksi FA Cupia kahdella viime kaudella ei ole kovin huonosti! Mutta silti keskinkertaista paskaa! Kritiikin ymmärtää mutta jokin tolkku siinäin sentään pitäisi olla!

 27. Noloahan tässä on se, että chelski teki ottelun ratkaisseen avausmaalinsa erikoistilanteesta eikä miesylivoimasta johtuneesta hyökkäyksestä.

  • ja noloa, että celssi voitti vain kahdella maalilla, vaikka sai pelata kahden ylivoimalla.

 28. Mike Dean 2 – Arsenal 0.
  Mutta oikea totuus saadaan huomenna / tänä iltana.
  ”Mourinhomo on kuningas ja Jumalasta seuraava (ylöspäin).
  Täysin ansaittu tappio, Wenger on idiootti, …”
  I’ll get my coat!

 29. Tokihan ulosajo muutti ja ratkaisi tämän ottelun, mutta kyllähän ekalla puoliajallakin chelski oli hallitsevampi ja loi jonkinlaisia tilanteita. Sanchez ja Özil olivat ihan pihalla kokoajan. Missä lie vika, mutta ei kyl näillä yhtään irtoa.

 30. Sanchez ei ole immuuni väsymykselle, vaikka juttujen mukaan itse tuntuukin ajattelevan niin. Nopeutta on hävinnyt jonnekin, ensimmäinen kosketus tökkii ja vedot osoitteettomia tai helposti blokattavissa. Epäreilua varmaan, mutta pieni 2-3 viikon loukkaantuminen ja hyvä kuntoutus Sanchezille voisi palvella kokonaisuutta parhaiten. Ei ne taidot tai nopeus minnekään ole kadonneet, mutta Copa taisi olla kropalle viimeinen niitti pitkässä melko yhtenäisessä putkessä (pari liigakautta, MM-kisat, Copa).

 31. Isse on oikeassa että jälleen tuli erikoistilannemaali. Eri asia on sitte oltaisko se pystytty torpata jos gabriel olis ollu kentällä. Meinaan että kuka olis pitäny ja ketä mutta tämä on tiätty turhaa jossittelua. Mutta ei kyllä chelskinkää pelaamine viälä vakuuttanu ja hyvä niin. Manc on kyllä tällä hetkellä iha omassa luokassaa pelillisesti ja nii myös tuloksellisesti

 32. Meinaakko Hudson että me oltais se joukkue joka olis vieny Fa-cupin jos se olis ollu esim viime vuonna ykkösprioriteetti chelskillä tai mancityllä? me voitettii se siksi että se oli näille joukkueille vasta tavoite nro 3. Roy Keane sanoi jo reilu 10 v sitte ettei manu välitä enää jostai facupista hevonvittua. Huippujoukkueella katseet on kyllä jossai ihan muualla

  • Silti ne lähtee ykkösjoukkueella niihin matseihin! Jos Arsenal voittaisi mestareiden liigan tai valioliigan vielä Wengerin komennuksessa niin joidenkin kannattajien kommentit olisivat tyyliin ”onnittelut mutta olihan muut aivan surkeita, ei kuvaa todellista tasoa”!

 33. Normipäivä. Korteista ei valmentajaa voi suoranaisesti syyttää, mutta kolme punaista lappua kahdessa pelissä kielii kurittomuudesta joukkueessa.
  Özil-aivan näkymätön, Ramsey-ei lähälläkään omaa tasoa, Sanchez- epätoivoisia yrityksiä ja pallonmenetyksiä. Jos tämä kolmikko ei nosta pikimmiten tasoa, on maalinteko jatkossakin yhtä vaikea.

 34. Tulee tässä mieleen Özilin (oletetun agentin) höpinöistä mieleen se aiemmin ennustajaeukkoilemani, että josko Wengerin kyvyttömyys rakentaa voittajajoukkue alkaa ajaa parhaita pelaajia ulos? Tuskin Özil nyt Turkkiin lähtee, mutta jotenkin ei-kiinnostuneen oloisesti on alkanut pelaamaan. Vähän niin kuin Henry ja Fabregas viimeisellä kaudellaan punaisissa.

  No, muutama matsi takana, ehtivät Özil ja Sanchez parantaa ja reilusti kauden mittaan.

 35. Laitetaanpa jotain myönteistä: Bellerin oli hyvä, samoin pienin varauksin Monreal ja Kos. Lisäksi walcott haki paikkoja, mutta sai paskoja syöttöjä tai ei palloja ollenkaan.

 36. Managerien ensi kommenteissa ei ainakaan mitään erikoista. Wenger aivan aiheesta yrittää kiinnittää huomiota Deanin toimintaan. Vahinkojen minimointi on osa työtä, nostaa taakkaa pelaajien harteilta ja koittaa vaikuttaa FA:han, että Deania nähtäisiin Arsenalin matseissa mahdollisimman pitkän ajan päästä. Kortteja ei luonnollisestikaan kumota, se ei ole FA:n politiikka tämänkaltaisissa tilanteissa.

 37. Ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että paskat puusilmät antavat mahdollisuuden tällaisiin otteluihin, toki touhu on ollut erittäin viihdyttävää paikanpäällä celssi kannattajien keskuudessa. Ilman virheitä ei väriä olisi otteluissa.

  Jokainen voittoa janoava pelaaja haluaa ottaa kaiken mahdollisen hyödyn tuomarista.

  On erittäin sääli, että tuomari ratkaisee nämä tiukat pelit.

 38. Täytyy kyllä sanoa et korpeaa dean ja costan runkkarit pahasti.
  Costa nosti itsensä just inhokkilistani kärkeen, toivottavasti joku teloo sen vielä tällä kaudella.
  Tod.näk.saa jälkikäteen rangaistuksen mut eipä se paljon lohduta. Dean se vaan saa viheltää vuodesta toiseen ja ratkoa pelejä.

  Jos Cogin vamma on vakavampi, wenkulan uhkapeli kusi jo alkukaudesta, anteeksiantamatonta ja typerää toimintaa siirtomarkkinoilla

 39. Mou totesi, että Costa pelasi niin kuin hänen kuuluukin pelata ja siksi stadionit täyttävät ja miljoonat katsovat otteluita tv:stä. Ja pyysi enemmän kiinnittämään huomiota Gabrieliin.

  Niin, Gabriel sai punaisen omaa hölmöyttään. Ja costa osaa toimia niin, että puusilmä ei tajua.

  Tässä oikeastaan mietin, miten suhtautuisi tilanteeseen, jos costan tyyppinen pelaaja olisi Arsenalissa. Helpointa on todeta, että ei ikinä tuollaista meille. Mutta… tietty värittömyys vaivaa kyllä nyky-Arsenalia ja suoraan sanottuna munattomuus. Kukaan ei todellakaan aiheuta hämminkiä. Mutta pitäisikö?

 40. Helpompihan olisi hyväksyä (nuoren) Vieiran kaltainen äijä, jolla keitti välillä, mutta joka kuumensi kovalla pelillä ja kenties sanailulla vastustajia. Samaa teki vielä pitempään Keown, ei niitä vastaan tykätty pelata. Nyky-Arsenalin pelaajat on lähes aina näitä vähän reppanoita uhreja, kun vastustajan ärsyttäjä vetää maton alta. Eivät saa edes vastustajalta ketään mukaan koppiin, mikä on hippaleikeistä vähimmäisvaatimus.

  • Gabriel pelaa mun mielestä tällä hetkellä erittäin hyvin ja jatkuvasti sääntöjen rajamailla, pikkusen kokemusta vain näihin ympyröihin niin kelpo pelimies. Kosi oli myös hyvä..

 41. Kyllä se on Hudson niin että jos sattuisimme wenkun alaisuudessa valkun tai sieniliigan voittamaan niin satun olemaan sitä lajia mies että myönnän samantien olleeni vääräs. Mutta ku sitä ei ikinä tuu enää wenkun alaisuudes tapahtumaan. Mutta mitä täs turhia jorinoimaan. Konjakkipullo vetoa että emme voita ikinä valkkua tai sieniliigaa niin kauan ku wenkku valmentaa ja juuri siksi hänet museoon haluanki. Ja konjakkipullo vetoa että emme TÄLLÄ MIEHISTÖLLÄ tule tällä kaudella sijoittumaan sijoille 1-4 vaan sijoille 5-8. Wengeristit voivat ilmoittautua ja ekan kans veto voimassa

 42. Nimivalmentajista Hughes ja McClaren potkupörssin kärjessä, mikä jotenkin lämmittää mieltä. Advocaat nyt tietysti lähtee ensimmäisenä, koska potkut on edulliset lyhyen sopparin takia.

  Stoke saisi pudota, tietenkin. Pulisin luoma thug-kulttuuri ei hevin lähde sieltä pois.

 43. piresgun412
  En nyt itseäni pidä wengeristinä, mutta voisin lähteä tuohon vetoon. korotan vielä rommipullolla. =)

 44. Kyllä se tosiaan taitaa olla tosiasia et täl kaudella se wenkun pokaalikin eli neljäs sija jää haaveeksi.
  Mut jos se on hinta muutokseen niin sen kyl kestää. Remontti valmennukseen ja joukkueeseen. Vastinetta euroopan kalleimmille pääsylipuille.

  Tämän päivän tappio menee kyl deanin piikkiin mut joukkueessa on tosiaan huolestuttavia piirteitä.
  Sanchez ja Özil kaukana parhaasta, rambosta puhumattakaan. Ei kunnon hyökkääjää, erikoistilannepelaaminen ihan perseestä.
  Omat hyökkäyspään kulmat aiheuttavat lähinnä vastustajalle vastahyökkäyspaikkoja..

 45. Juuri tätä oon hakemas. Jokaine täälä on varmasti henkeen ja vereen arsun mies. Sitä en epäile mutta mua itteä vituttaa se tosiseikka että me ollaan 1 maailman suurimmista seuroista ja meillä on upea stadion ja rahaa käytössä joten meidän pitäis aina tapella tosossaan valkun voitosta ja myös tosissaa alkaa haastaa myös sieniliigassa. Mutta ku emme ole lähelläkään. Jos olisimme keskitason seura taloudellisesti niin en olisi näin kriittinen. Mutta ku manageri itseki keuhkoaa mite huippumiehistö meillä on ja lähes aina oomme 4 ja turisti sieniliigassa niin voi vittu sentään. Itse vaan näen että meidän pitää kokea sama ku sen fenix-linnun vai mikä se oli joka palo poroksi ja nousi tuhkasta. (lue wenkku museoon) ja uus manageri ja uus alku. Tämä tie on kuljettu

 46. Jos tässä puhuttaisiin Evertonista, joka ihmeen kaupalla menee joka kausi karsinnan kautta mestarien liigaan edullisilla hankinnoilla ja hyvällä valmennuksella, niin olisihan se ihan toinen juttu, vaikka kaikki pitäisikin vaan mestarien liigan täytejoukkueena, 0% mahdollisuudella voittaa kisa.

  Nythän tämä tilanne rassaa, koska liikevaihdolla ja muilla fasiliteeteilla mitaten Arsenal on aika lähellä ehdotonta kärkeä, mutta ei tee juuri mitään saadakseen kärjen kiinni. Taloudellinen kasvukin on aivan mahdotonta ilman suurta menestystä, ei kukaan sponsori tai fanit maksa juuri enempää, ellei tule tunnetta ”paras maailmassa” edes pieneksi hetkeksi. Arsenal on pattitilanteessa ja koska kesä oil tapahtumiltaan peräti vaisu, on tosiaan suuri vaara että tasaisesta keskijoukosta jollain natsaa ja nappikaudella menevät ohi. Manu, City ja Chelsea lienevät joka tapauksessa edellä, kriisi-Chelseakin enää 3 pinnan päässä.

 47. Tietty Cityhän on edelleen häviöllä, voihan olla että ensimmäiset häviöt (mukaanlukien UCL) panevat koneen pahastikin yskimään. Ei ole edelleenkään suurta luottoa Pellen kykyihin.

 48. Niinhän se lopulta meni miten ennakoitiin. Pieni kysymys teille jotka näitte Gabrielin punaisen aiheuttaneen tilanteen, oliko siinä tuomarin näyttämä rike? potku tms….
  Harmi kun ei nähty loppuun asti miten olisi käynyt jos tasakentin olisi jatkettu loppuun asti. Mutta kyllähän asia on kuitenkin niin ettei Wengeriä voi syyttää tuomarin tuomioista ja ratkaisuista, ei mitenkään. Gabriel ilmeisesti, rakeisen streamin perusteella, astui Costan miinaan ja that´s it, eikä siitäkään voi kauheasti Wengeriä syyttää, pelaajat tekee ratkaisuja myös tunteella ja siihen ei voi kauheasti vaikuttaa. Malttia toki olisi Gabriel siinä kohdin tarvinnut mutta muuten olen todella iloisesti yllättynyt brassin pelaamisen tasosta. Pitkästä aikaa joukkueessa on edes yksi pelaaja joka osaa pelata sääntöjen rajoilla, antaa vastustajalle takaisin eikä ota taka-askelia hässäköissä.

  Pelejä on toki vielä paljon jäljellä mutta ilmeisen pahasti näyttää siltä, että Arsenen pelisilmä kaipaa ”pientä” kohennusta.

  • Katsoin että Dean ei edes nähnyt tai kuullut Gabrielin loppumutinaa, vaan antoi punaisen siinä kohtaa kun Costa rupesi itkemään.

 49. ei tuo cityn peli hääviltä näytä.. juvea vastaan olivat aivan kuutamolla. Veikkaan silti edelleen, että ovat tarpeeksi vahvoja tänä vuonna voittamaan valioliigan. Chelssi mestarien mestari. Me ollaan valioliigassa kolmantena kauden päätteeksi ja metsurista ei mennä edes alkulohkosta jatkoon.

 50. Näin dramaattisesti. Toisin päin mennen Chelsea olisi ollut 14 pinnaa kärjessä ja mestaruustaistelussa aika pahasti jo köysissä. Nyt vain 8 pinnaa ja paljon valoisampaa. Toinen tappio pian Citylle ja tilanne on taas aika avoin.

  Arsenalin iskukyky on pettymys eikä mestaruusjunasta enää viitsi paljon puhua. Tietenkin jos kaikki pelaavat hyvin huonon kauden eli mestaruus tulee alle 80 pinnalla, kuka vaan voi voittaa. Todennäköiseltä tämä vaihtoehto ei tunnu. Arsenal ei pelaa yli 80 pinnan kautta ainakaan.

 51. kertokaa mulle mitä sellaista Gab teki mitä Costa ei? Jopa celssifanit ovat sitä mieltä, että Costa ulos.

 52. Missä vaiheessa 🙂 ovatkaan shelskin fanit sitä mieltä, että costa ulos?
  Sehän on niitten sankari tällä hetkellä, kuulemma.

 53. Selssi fanit saa olla mitä tykkäävät, minun mielestäni. Olen edelleen sitä mieltä, että Gabriel on pelannut todella äijäkkäästi pelaamissaan peleissä.

 54. en oikein ymmärrä miksi chelssiä povataan metsureiden voittoon?
  Sen takia kun mou on valmentajana? Mun mielestä englannin porukat aika kaukana huipuista ollu jo pari vuotta.

  • Kyllä, parin espanjalaisen ja Bayernin tulivoima on sitä luokkaa, että ampuvat Chelsean seulaksi, jos tulee vastaan. Omasta mielestänikään englantilaisilla ei ole jakoa UCL-pokaalin suhteen. City aloittikin jo perinteisesti ja Unitedilla rakennustyö on siinä määrin kesken, että putoavat nopeasti.

 55. Tulihan ne wengerin kommentit, erittäin lyhyet, lopulta. Aika hyvin summasi välikohtauksen – ei voi ymmärtää, miksi costaa ei ajettu ulos. Ja gabrielin kilahtaminen on ihan omaa syytä.

  Nyt sit wenger murehtii, miten toivutaan keskiviikon liigacupiin. Helppoa: Kentälle puhdas kakkosjengi, esim. Kamara vois debytoida. Ainakaan öziliä ja sanchezia ei pidä laittaa edes penkille. Ja onkos niin, että cazorlan punainen kuittaantuu jo tuossa. Gabriel saa varmaan 2-3 ottelun bannin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s