FA tekee taas itsestään pellen

Vaikka kuinka yrittäisi ymmärtää, niin ei FA:n ja tuomarien pomon Mike Rileyn tekemisessä ole mitään järkeä. Dean oli surkea ja osaltaan auttoi Chelseaa ottamaan pisteet, mutta tästä huolimatta mies saa tuomita tulevanakin viikonloppuna Valioliigassa. Useasti tuomarit ovat joutuneet paljon pienemmistäkin virheistä viikoksi tai pariksi hyllylle tai hakemaan jopa vauhtia sarjatasoa tai paria alempaa, mutta ilmeisesti ei silloin, kun vääryyttä kärsinyt seura olemme me.

Costa tulee saamaan aivan oikein rangaistuksen jälkikäteen, mutta Gabrielin ja Cazorlan syytteet ovat naurettavia. Eikö jo riittänyt, että Gabriel sai todella kyseenalaisesti punaisen ja sitä myötä kolme ottelua pelikieltoa, josta toki olemme valittaneet, mutta perinteisesti se on aivan yhtä tyhjän kanssa ja pelikielto lähes varmasti pysyy alkuperäisessä laajuudessaan. Lisäksi vielä syytteen FA:lta saivat molemmat seurat, koska pelaajat käyttäytyivät huonosti. Mistähän johtui ja eikö Deanilla tosiaan ollut mitään osuutta asiaan? Ei ilmeisesti, koska miestä ei ollut syytä rangaista mitenkään. FA on täysi vitsi, mutta tässähän nyt ei ole mitään uutta enää kenellekään.

Rakas omistajamme Kroenke jatkaa viime vuoden linjalla ja ottaa taas kolme miljoonaa konsultointipalkkiota omistamansa yhtiön kautta. Hienoa ja eihän tuotakaan rahaa olisi voinut käyttää vaikka lippujen hinnan alentamiseen tai johonkin muuhun kannattajia hyödyttävään, kun nykyään joukkuetta ei edes yritetä vahvistaa. Täytyy sanoa, että seuramme touhu on monelta osin nykyään äärimmäisen kuvottavaa ja kannattajien kohtelu suorastaan ala-arvoista.

Huomenna on suuri peli kyseessä ja samalla kauden ensimmäinen Pohjois-Lontoon paikalliskamppailu. Kyseessä on myös cup eli kerrasta poikki tilanne, kun kilpailu on Liigacupia, jossa ei ole FA Cupin tapaan tasapelillä tiedossa uusintaottelua.

Sanoisin ratkaisevan tai ainakin todella merkittävän asian olevan Tottenhamin suhtautuminen otteluun. Jos se lähtee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla olemme suurissa ongelmissa, koska Wenger varmasti tulee taas kierrättämään ja tätä hommaahan managerimme ei osaa alkuunkaan. Se on kerralla vähintään puoli joukkuetta sen sijaan, että vaihtaisi useammin vaikka kaksi pelaajaa, jolloin se ei näkyisi negatiivisesti joukkueen esityksissä.

Toki kaiken mennessä nappiin voimme jopa voittaa kakkosmiehistöllä Tottenhamin parhaan avauksen, mutta kovin todennäköistä se ei ole. Sen sijaan jos molemmat pelaisivat jonkin asteisella kakkosmiehistöllä täytyy meidän ehdottomasti hakea jatkopaikka. Valitettavasti vain en usko Tottenhamin valitseva kakkosmiehistöä, vaan parhaat kunnossa olevat pelaajat löytyvät suurella todennäköisyydellä avauksesta huomenna.

Mainokset

13 thoughts on “FA tekee taas itsestään pellen

 1. Allekirjoitin tuon eilen ja kun sekään ei auttanut laitoin vaimonkin vielä allekirjoittamaan.
  Pitäisi ostaa Kroenken peli paita ja polttaa se, niin kuin tehtiin Cescin paidoille reilu vuosi sitten.
  Ainiin, mutta sehän olisi suoraan rahaa Silent Stanin kukkaroon. Tehköön kukin paidoillaan mitä haluaa.
  Toki tämän hetkisten suoritusten kannalta, ei ne päällä ainakaan julkisesti kehtaa näyttäytyä..

  Huomenna veetään!

 2. Ei muuta kuin nimeä adressiin ja linkkiä ”kummin kaimoille”.
  Fa:n touhu on totutusti sirkusta, mut aina se korpeaa yhtä vihlovasti kun oma jengi saa osumaa Fa:n toimesta.
  Mielenkiinnolla odotellaan kokoonpano uutisia cup-matsiin.

 3. Gabrielin punakortti on kumottu. Ihme, ettei Dean saa jotain penaltia, koska munaus tehtiin näin näkyväksi.

 4. Kyllä tää raskasta on kun täs vaihees kautta pitää alkaa keskittymään siihen että joskohan me voitettais liigacup ku ei muissa kisoissa pärjätä. No Facup on toinen ja tietysti arvostetumpi mutta valkun tai sieniliigan voittaminen wenkun alaisuudes on yksinkertaisesti mahdoton yhtälö. Tietysti siis nämä 2 kisaa hävittii sillä samalla sekunnilla ku siirtoikkuna sulkeutui ja tulijoita oli tasan 0. Kun muut joukkueet kärkijoukkueet vahvistivat rivejään tuntuvasti useilla pelaajilla ja me ei hankittu ketää niin ei tarvi olla mikää meedio ku tietää mitä tuleman pitää. Ny ku vielä kokkeli loukkas (kauankohan on pois rivistä) niin pitkä ja raskas syksy on edessä. Ja ku wenkulla on tämä diplomaattinen koskemattomuus nii suruun saa kitata viinaa sankokaupalla. En tiedä perkele pitääkö meidän olla pahnanpohjimmaisena ennenku ylin johto herää ruususen unestaan. Cityn kompuroinnin takia piste-eroa on vasta 5 pinnaa mutta ku koko joukkueen tekemisestä puuttuu ”tappamisen meininki”. Ei auta jos kosielny, gabriel, kokkeli,sanches ja bellerin taistelee täysillä( ramsey varauksin ja ox jos pääsee kentälle) ja muut enempi vähempi vetää lonkkaa. Suurta tasonnostoa kaipaisin ainaki cazorlalta ja özililtä. Kumpikin on mielestäni todella hyviä parhaimmillaan mutta
  taso tai pikemminkin itsensä likoon laittaminen on puolittaista. Samoin olli. Mies tekee joskus upeita maaleja hieman vaikeammastakin paikasta ja sitte ryssii ns helppoja paikkoja ja ennenkaikkea yrityksenpuute joskus vituttaa aiva raivona

  • Edellisen blogin otsikossa kiteytyy nykyinen ongelma eli johtajuuden ja voitontahdon puute, mikä ilmenee joukkueen pahana alisuorittamisena. Joukkueen saaminen iskukuntoon on managerin homma. Vaikka niitä vahvistuksia olisi hankittukin ei menestys välttämättä olisi lähihistoriaa kummempaa kun tästäkään poppoosta ei saada koko potentiaalia irti. Tällä hetkellä ei Wengerille taida olla saatavissa riittävän tasokasta korvaajaa. Olen aiemmin ollut ”Wengerin miehiä” mutta alkukauden munattomat peliesitykset ovat aiheuttaneet mielenmuutoksen.

   • Jostai bongasin uutisen että Ancelottia oltais viemäs liverpooliin tai siis ilmeisesti vielä iha arvuuttelua mutta oon sitä mieltä että Ancelotti jos saatais meille nii jengi nostais tasoaan välittömästi mutta eihän kukaa taikuri oo. Tarkotan sitä että huippukärki ja puolustava kkmies pitäis ostaa kuitenki heti ensitöikseen. Myös Klopp olis tervetullut

 5. Sen verran otan kantaa kokoonpanoon huomista ajatellen että sanchesin pitäis antaa levätä. Potentiaalia miehellä on vaikka hurumykke mutta mies o väsyny. Se vielä puuttuis ku sanches loukkaantuis

 6. Eva lähtee chelskistä !?
  Nyt ”kaikki munat” samaan koriin ja Eva meille.Saatais vesijuoksu osasto pian kondikseen!

 7. ”ei niin laadukas Lewandowski” on tuurilla tehdä näpänny Bayernille 5 häkkiä 8 minuutin aikana. wolfsburgia vastaan. Tarkottaa käytännös sitä että Theo tai Olli paukuttaa huamenna vähintää 6 maalia 8 minuutis tai jos kumpiki kentällä 2 kärjen taktiikalla nii teemme vähintää 12 maalia. Näinhän se menee

 8. Costa-case meni oikeastaan siten kuin sen olisi pitänyt mennä ottelussakin. Puusilmä-Deanin suurimpia ongelmia on se, että hän ei juurikaan huomaa välikohtauksen aloittamista vaan vain jälkiseuraukset. Ja kun sille aloittajille pitäisi lätkäistä kovin tuomio. Suurin kärsijä on tässä tapauksessa tietty Arsenal. Ja hyötyjä Chelski.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s