Pari uutista perjantaille

Hienostihan se on taas mennyt Wengerin lupausten osalta. Ensinnäkin managerimme puhui vahvasta kauden aloituksesta ja siitä kuinka mitään selityksiä huonolle startille ei tänä vuonna ole. Kuinka onkaan tapahtunut ja selityksien lista on taas kerran pitkä kuin nälkävuosi.

Viimeisempi lupaus oli ennen Chelsea ottelua, että selityksiä huonolle tulokselle ei ole. Kuinka kävikään? Totta kai Chelsea pelin tuomaritoiminta vaikeutti meidän urakkaa huomattavasti, mutta siitä huolimatta oma esityksemme ei edes ennen ulosajoa ollut tarpeeksi hyvä, että olisimme pystyneet voittamaan ottelun.

Lyhyesti sanottuna managerimme lupailee milloin mitäkin, mutta harvoin pitää mistään lupauksistaan kiinni. Lupasihan Wenger lopettaa jo yli viisi vuotta sitten jos ei voita mestaruutta parin vuoden sisään. Eipä tullut mestaruutta, mutta niin mies on edelleen managerin paikalla. Tämä lienee se kaikkein radikaalein esimerkki, vaikka muitakin tapauksia on lukuisia. Vermaelen korvataan varmasti uudella topparilla, Fabregasia ja Nasria ei myydä missään nimessä saman kesänä ja lukuisia muita.

Managerimme on ilmeisesti eroamassa vaimostaan. Tämä on yksityisasia, mutta annanpa silti neuvon. Lopeta managerihommat tähän paikkaan ja pelasta avioliittosi hyvä mies, kun olet näin jo vuosia sitten luvannut vaimollesi.

Eroamisaiheeseen liittyen vapailla markkinoilla olisi kaksi huippuvaihtoehtoa uudeksi manageriksemme. Ancelotti ja Klopp, joista viimeisin on jo ilmeisen kyllästynyt lomailemaan ja haluaisi päästä valmentamaan Valioliigaan. Aina valitetaan, että vaihtoehtoja ei ole, mutta nyt saatavilla olisi kaksi aivan maailman parhaista valmentajista, mutta ei varmasti kovin kauaa, kun muut seurat laittavat uusiksi valmennustiimejään.

Talouslukuja seuramme julkaisi jo tässä muutamia päiviä sitten ja kassavarat olivat nousseet entisestään. The Swiss Ramble on jo useiden vuosien ajan julkaissut kattavan raportin seuramme taloudellisesta tilasta ja ei pettänyt tänäkään vuonna. Jos haluatte kattavan kuvan, niin kannattaa lukea raportti, vaikka se aikaa viekin enemmän kuin pari minuuttia.

Huomenna on vuorossa pelipäivä ja vastassa on kovassa vireessä oleva Leicester. On helppo väittää, että huominen on vaikeampi ottelu kuin keskiviikon kamppailu lähes kakkosmiehistöllä pelannutta Tottenhamia vastaan. Silti mikään muu kuin kolme pistettä on massiivinen pettymys ja lopettaa jo teoreettisetkin puheet mestaruudesta, vaikka ollaan vasta syyskuussa. Manchester City nimittäin ottaa varmat pisteet kohdatessaan Tottenhamin omassa ottelussaan.

Mainokset

6 thoughts on “Pari uutista perjantaille

 1. Vermalen korvattiin, tosin puoli vuotta myöhässä Gabrielilla viime tammikuussa. Fabregasin myyntiä saatiin viivytettyä vuodella ja Nasri nyt oli niin paljon rahan perään että lähti Man Cityyn kun tuli mahdollisuus.

  Eräässä artikkelissa oli mielenkiintoinen kohta liittyen juuri tuohon parhaiden pelaajien lähtemiseen. Kun Wenger mitä ilmeisimmin rakastaa Arsenalia kuin kannattaja niin hänelle tuli ilmeisesti järkytyksenä se kun Cesc, Nasri, Van Persie ja sun muut halusivatkin lähteä muualle eivätkä sitoutuneet joukueeseen mitä Wenger oli rakentanut monta vuotta. Joukkuehan oli juuri tulossa siihen ikään että menestystä oli syytä odottaa ja hyvällä syyllä sitä olisi tullutkin jos pelaajat olisivat sitoutuneet ja saatu vielä muutama vahvistus.

  • Wengerin maailmassa ollaan aina ”muutama vahvistus” vajaita, koska ostojen sijalle ajatellut sisäiset ratkaisut pettävät syystä tai toisesta. Esim. akatemianostot, veteraanien taso, pelaajien muuntautumiskyky toiseen rooliin jne.

 2. Muutaman oston perässä, joita ei ikinä tehdä, jotta voi ensi vuonna sanoa samaa.
  Ei vaan ole koko planeetalla riittävän hyviä pelaajia meidän jengiin.
  Tosin 3 peliä arsu paidassa pelannut Campbellkään ei ole riittävän hyvä mihinkään jengiin, jotta saataisiin kaupaksi tai edes sardiinipurkkiin vaihdettua.

 3. Haistakaa kaikki vittu.
  Wengerille pitäisi pystyttää vähintään kaksi patsasta lisää.
  Huikea mies. Huikea manageri.

 4. Gabriel myönsi syytteet punakortin jälkeisestä epäsopivasta käytöksestään ja kärsii huomenna saamansa yhden pelin pelikiellon.

 5. Positiivista, et Gabriel sai vain 1 matsin penaltin. Tänään Flam the Man avaukseen näyttämään muulle joukkueelle oikeaa asennetta ja tahtotilaa! COYG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s