Wengerin ja Mourinhon mediapeli jatkuu

Mourinho ja Wenger ovat jatkaneet sanasotaansa viikonlopun aikana. Paljon on uutisoitu ja varmasti ihan aiheestakin kuinka Mourinho piikittelee Wengeriä milloin mistäkin, vaikka aiheesta ei olisi edes sen kummemmin kysytty toimittajien puolesta.

Ymmärtääkseni kuitenkin tämän viikonlopun tapahtumat saivat alkunsa Wengerin toiminnasta, kun managerimme ennen Leicester ottelua tarpeettomasti kommentoi kuinka Mourinhon ensimmäisen Chelsea visiitin menestys oli paljolti Ranierin luoman pohjatyön ansiota. Siihen sitten Chelsea manageri vastasi kuinka liigassa on vain yksi manageri, jonka paikka on turvattu oli tulokset mitä tahansa kaudesta toiseen.

Chelsean konttaaminen on nautinnollista katsottavaa ja Mourinho on todellisessa puntarissa tällä hetkellä, mutta siitä huolimatta kommentit Wengeristä osuivat aivan naulan kantaan. Tottahan se on, että Wengerillä ei ole ehkä nelospaikkaa lukuun ottamatta mitään tulospaineita ja oikeiden pokaalien voittaminen ei ole tärkeää, eikä myöskään niiden voittamattomuus maksa managerillemme työpaikkaa, kuten kaikissa muissa huippuseuroissa olisi jo kauan sitten tapahtunut.

Mourinho on m*lkku ja kaikkea muutakin siihen suuntaan, mutta tässä kommentissaan mies osui täysin oikeaan ja olen tyytyväinen, että joku vaikutusvaltainen henkilö sanoi suoraan, kuten asiat ovat. Toimittajat ja useat muutkin, kuten kommentaattorit, ovat liian peloissaan sanoakseen totuutta, koska menettäisivät silloin paikkansa Wengerin lehdistötilaisuuksissa ja eivätkä pääsisi todennäköisesti edes Grovelle kotiotteluihimme.

Sama koskee ainakin suurimmaksi osaksi entisiä pelaajia, jotka eivät uskalla kritisoida manageriamme koskaan suoraan ja aina löytävät jonkun muun syyn, vaikka ilmiselvää on missä suurin ongelma menestymättömyytemme suhteen piilee.

Huomenna on jälleen pelipäivä Mestareiden liigan palatessa vuoroon lohkovaiheen toisella ottelukierroksella. Avauskierroksen yllätystappio tarkoittaa sitä, että enää ei ole varaa todennäköisesti yhteenkään pistemenetykseen Olympiakosia tai Dinamo Zagrebia vastaan, koska oletusarvo on kuitenkin, että häviämme kahdesti Bayern Munchenille.

Huominen on kuitenkin lähes pomminvarma kotivoitto, mutta valitettavasti pelaajien kierrätyksestä on turha edes uneksia. Paras avaus pelaa ja samalla se ei lupaa hyvää sunnuntaita ajatellen, kun silloin on vastassa ManU, jonka kaataminen ilman viikkopeliäkin on lähes aina ylitsepääsemätön tehtävä. Onneksi kuitenkin pelaamme jo huomenna Mestareiden liigan ottelun ja liigapeli on vasta sunnuntaina, joten palautumisaikaa pitäisi olla riittävästi, vaikka molemmissa otteluissa tulee olemaan hyvin pitkälle sama avauskokoonpano.

10 thoughts on “Wengerin ja Mourinhon mediapeli jatkuu

 1. tännekin vielä tämä.
  Viaplayllä näkyy myös FA-cup ja Liig cup.Suosittelen.Pleikalla itte kattelen…

 2. oli miten oli… pelaajilla on tällä kaudella suuri vastuu siitä, että voitetaanko valioliiga mestaruutta vai ei. Siihen on nyt kaikki mahdollisuudet ja toiveunissani näkisin motivoituneen poppoon kentällä.

  Vaikka esim. Özil on huippukunnossa ja jakelee tuon tuosta loistavia paikkoja toisille niin en siltikään jaksa koskaan katsella sitä huonoa asennetta mikä kaverilla välillä on epäonnistumisen jälkeen. Samaa pätee Giroudin touhuun. Tämä kun tarttuu myös muihin tavalla tai toisella.

  Kun Alexis menettää pallon niin mitä se tekee, juoksee vittu munaravia ottamaan palloa pois…

  • Juuri tuosta on kysymys. Joukkueemme pahin ongelma on asennetasolla. Alexisin asenne pitäisi levitä laajemmin porukkaan. Esim. ylhäällä karvatessaan Giroudin liikkuminen on yhtä rivakkaa kuin lordi Nelsonin patsaalla.

 3. Eikös tuo Wengerin ”tarpeeton kommentointi” tapahtunut itse asiassa kuusi ja puoli vuotta sitten? Ja nyt media sitten päätti vain nostaa jutun uudelleen esiin.

  ”Chelsea are a little bit of an exception, but only recently. Claudio Ranieri stayed five years and he has been the foundation of today’s team.” So Jose Mourinho, Ranieri’s successor, received too much praise? ”It is Ranieri who built this team, not anybody else,” Wenger stressed. ”Mourinho certainly deserves credit but maybe Ranieri didn’t get enough.”

  http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/arsenal/5173548/Arsene-Wenger-back-in-credit-after-Arsenals-renaissance.html

 4. Joo ja pitkin nettiähän noita kommentteja tosiaan oli. Mutta tuossakin Wengerin kommentti on aikalailla viaton / ei ainakaan suurempi tikari Mourinholle: ”When Claudio left Chelsea he had built the team that was so successful at the start,” said Wenger. “I remember them finishing second in the league with Ranieri and the team was upcoming with young players like John Terry and Frank Lampard, who were the players that contributed to the success of Chelsea.”

  Itse käsitin asian niin, että media sitten haki kommentteihin lisäväriä sekoittamalla useamman vuoden takaiset jutu tuohon. Mutta hyvinhän sekin on näyttänyt toimivan.

 5. Ox on eittämättä suustaan hauskin nykyisistä Arsenalin pelaajista. Häneltä tulee analyysiä ja vastapainoksi aivan hervottomia juttuja.
  Tänään Ox ”varasti” shown huomisen ottelun lehdistötilaisuudessa, mistä kaikki antiwengeristit kiittävät, kun ei kuultukaan arsene-jargonia niin paljon….

  COYG

 6. Alkupään kommentteihin yhdyn täysin. Öz on huipputaitava ja älykäs mutta asenne välillä ihan perseestä. Mulla on tunne että Öziä raivostuttaa ku joukkuetta ei vahvisteta eikä voida tapella valkun eikä sieniliigan voitosta mutta se ei tarkoita sitä että kaveri saa perkele himmailla mite huvittaa ja sillo ku huvittaa. Jos ei duunit kiinnosta nii pyytää päästä siirtolistalle ja lähtee helevettii jengistä. Asennevamma nimenomaan tarttuu. Just samoin Ollin tekemiset. Joskus todella hyvässä vireessä ja joskus näyttää siltä että nukahtaako tuo mies perkele kentälle. Joskus tuntuu siltä että maalinkuivuminen on mielenkiintoisempaa ja tapahtumarikkaampaa seurattavaa ku ollin ”kirmaaminen” viheriöllä

 7. Wengerillä mielenkiintoinen ongelma: Flamster ja Arteta loukkaantuneina, ja Coq taas treeneissä mukana. Pistääkö Coq yhden treenipvän jälkeen kentälle (riskillä) vai kokeilla jtn muuta. Toiv. jälkimmäinen, sillä Coqia tarvitaan sunnuntaina – vaikka em. kaksikko olisikin käytettävissä jo tuolloin. Glen Kamara hoitaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s