Wengerin ylimielisyys hämmästyttää kerta toisensa jälkeen

Tappio Olympiakosille ei todellakaan ollut mikään yksittäinen tapaturma, vaan suoraa jatkumoa kahdelle edelliselle Mestareiden liigan kotipelille, joissa päästimme myös kummassakin kolme maalia Monacoa ja Anderlechtia vastaan.

Olympiakos ei ollut voittanut 12 edellisellä visiitillään Englantiin kertaakaan ja tehnyt noissa tusinassa otteluita vain kolme maalia. Meitä vastaan se kuitenkin onnistui kolmesti ja nappasi näin ollen ensimmäisen voittonsa englantilaisjoukkueesta.

Ihan rehellisesti näitä tuloksia ja ”ennätyksiä” katsoessa voi sanoa, että emme ansaitse päästä jatkoon tai periaatteessa ylipäätään olla Mestareiden liigassa mukana Wengerin johdolla. Siitä ei ole mitään hyötyä ja Eurooppa-liiga on varmasti lähempänä tasoamme, mutta senkään voittamiseen eivät rahkeemme riitä.

Wenger ei ole voittanut urallaan yhden ainutta europokaalia ja ei tule koskaan voittamaankaan. Edes 2000 vuoden UEFA Cupin finaalissa emme voittaneet 10 miehellä pelaavaa Galatasarayta ja tuolloin kuitenkin Wenger oli vielä parhaimmillaan ja joukkueessa oli hiukan eri luokan pelaajia kuin nykyään.

Mestareiden liigassa alkulohkoon jääminen ja todennäköinen tippuminen Eurooppa-liigaan olisi suuri kolaus ja vaikuttaisi tuloihinkin. Samoin olisi mielenkiintoista nähdä, mikä on kausikortin haltijoiden tunnelma, kun kausikortin hintaan kuuluu kuitenkin kuusi vai seitsemän cup-ottelua ja tässä tapauksessa osa niistä olisi jotain Eurooppa-liigan otteluita. Samoin yleisömäärä ei varmasti olisi täysi tupa, kuten nykyään oikeastaan kaikissa otteluissa, vaan paljon vähemmän ja tämä olisi erittäin haitallista julkisuutta seuralle. Tämä puolestaan saattaisi nopeuttaa muutosta eli managerinvaihtoa tai ainakin näin voi toivoa.

Wengerin ylimielisyys tuli kaikille selväksi taas tappion jälkeen tiistaina, vaikka viimeisen 10 vuoden meriiteillä siihen ei olisi aihetta pätkän vertaa. Ensin managerimme ei vaivautunut kättelemään Olympiakosin valmentajaa, vaan paineli suoraan pelaajatunneliin. Toisekseen managerimme kieltäytyi vastaamasta toimittajien kysymyksiin ja sanoi, että ei hänen tarvitse perustella ratkaisujaan. Kuinka tämä voi olla mahdollista?

Ymmärrän, että toimittajille Wenger ei ole vastuussa, mutta toimittajat ovat henkilöitä, jotka kysyvät ja hankkivat kannattajille tietoa ja vastauksia, kun kannattajilla ei ole mahdollisuutta kysyä asioista peliä ennen, sen jälkeen tai milloin muulloinkaan.

Wenger tietää tämän aivan hyvin, mutta on silti niin ylimielinen ja kuvittelee tietävänsä kaiken paremmin kuin kukaan muu, että ei vaivaudu vastaamaan kysymyksiin jos ne ovat hankalia tai edes hitusen kyseenalaistavat managerimme tekemisiä. Ylimielinen k***pää kuvittelee olevansa seura tai jopa seuraa suurempi. Täytyy sanoa, että se päivä, kun Wenger lähtee tavalla tai toisella seurasta on suuren juhlan paikka.

12 thoughts on “Wengerin ylimielisyys hämmästyttää kerta toisensa jälkeen

 1. Eipä siitä herrasmiehestä, joka wenger aikanaan oli, ole kuin rippeet jäljellä.
  Vaikka miten tulisi turpaan ja korpeaisi, vastustajan koutsi pitäisi kätellä Aina matsin jälkeen, jopa jose.
  Lehdistölle kiukuttelu ja ylimielinen suhtautuminen heihin ei tuolla palkalla ja tuossa asemassa myöskään käy laatuun.
  Se nyt vaan kuuluu managerin toimenkuvaan hoitaa ne asiat.

  Kaikista näistä pelin ulkopuolisista asioistakin näkee et parasta ennen päiväys on menny aikoja sitten managerimme kohdalla.

  Mut mikään ei silti tule muuttumaan.
  ..

 2. Eikös tuo Eurooppa-liigan jatkopeleihin tippuminen/pääseminen vaadi sen lohkon kolmossijan. Tällä hetkellä näyttää siltä todennäköisin sijoitus on neljäs ja europelit on pelattu ennen kevättä.

 3. Jep jep, nelossijalla Europelit loppuu lyhyeen. Toisaalta se on juuri sitä mitä ansaitsemme tällä hetkellä.
  Kyllä Wengerin on ymmärrettävä, että hän edustaa seuraamme.On todella moukkamaista, että huru-ukko ei kättele vastustajia, käyttäytyy epäkorrektisti median edessä jne jne.
  Ukko ruotuun asap ja vaihtoon.
  Muutos on MAHDOLLISUUS.

 4. Kylläpä tuli puolustelijoille hyvä mieli tuolla toisaalla, kun City kuitenkin romahti ja ero kärkeen on nyt taas hetken pieni. Kumma, ettei liki varma UCL-karsiutuminen tunnu Wenger-symppaajissa missään, ihan okei-homma kun kyse on vaan pelaajien yksittäisistä virheistä.

 5. Se on muuten tänään Wengerin ”19-vuotissyntymäpäivä” seuramme ruorissa…Toivoa sopii, ettei mittariin kerry ikinä täyttä 20:ntä.
  Kynttilät palamaan ja otetaan maljat Wenkun muistolle. Uutta manageria kehiin, mitä nopeammin, sen parempi

 6. Niin, siinähän ei ole mtn uutta, että wengerin arsenal konttaa euro-otteluissa. Toki kaksi finaaliakin on ollut, mutta nekin sössitty oikein antaumuksella. Eli wengeristit eivät hirveästi näitä noteeraa.

 7. Nyt varmistui, että pääsemme kaikki seuraamaan tulevaan selkäsaunaa telkkarista. Bayern – Arsun tarjoaa Yle.

  • No voi helkkarin helkkari 😀 Pitäisi kai olla iloinen, mutta hitto kun ottelu nousee Suomessa otsikoihin ja saa taas viikon olla lukematta minkäänlaisia uutisia tappion jälkeen.

 8. En usko että kovinkaan moni Arsenalin kannattaja kuvittelee että Wenger on maailman paras valmentaja tai sitten ei ole asioista kovin hyvin perillä! Mutta ei ole niinkään että Wenger on täysin jälkeen jäänyt huru-ukko kuka ei ymmärrä mistään mitään. On varmasti niin että on jääräpäinen ja muutoksia omaan käyttäytymiseen ei tule kovin nopeasti. Parin viime vuoden aikana niitä on kuitenkin tullut ja jos ei niitä ole huomennut niin, ei silloinkaan ole asioista perillä kovin hyvin.

  Aina joku muistuttaa että Wenger on valovuoden jäljessä ties ketä manageria mutta silti nämä taktiset nerot ovat jääneet sarjataulukossa Arsenalin taakse, eivätkä ole voittaneet yhtään pokaalia vaikka FA Cuppikin on kuulemma niin helppo nykyään voittaa (kun Arsenalikin on sen voittanut peräkkäin).

  Myös tämä että pelaajat eivät pelaisi Wengerille tai että he pitäisivät manageriaan täytenä vitsini on kanssa täysin tuulesta temmattu tai ainakaan en ole kuullut kenenkään sanovan vastaavaa. Pikemminkin päinvastoin, esim. viime aikojen suurimmat hankinnat ovat sanoneet että iso syy seuraan siirtymiseen oli nimenomaan Wenger.

  Joka tapauksessa Wenger tulee mitä ilmeisemmin olemaan managerinamme ainakin tämän ja seuraavan kauden ja monien toivomaa romahdusta ei tule tapahtumaan. ihmettelenkin miksi toivoa tuollaista romahdusta kannattamalleen seuralle varsinkaan kun ei ole mitään takuita että joukkue pärjäisi sen paremmin lähitulevaisuudessa.

  • Tuosta kättelystä vielä sen verran että eipä se Mourinhokaan kovin innokkaasti kättään tarjoa. Olympiakos pelissä turhautuminen ja pettymys oli varmaan meni varmasti niin yli että kättelyt jäi väliin.

   Ei se Kloppikaan niin kunnioittavasti aina käyttäydy niin kuin moni on varmasti nähnyt kun mies huutaa neljännelle erotuomarille naama kiinni toisessa ja kuola valuen suusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s