Tuomariasiaa ennen Manun huomista visiittiä Grovella

Mike Deanin toiminnasta meidän peleissä on ollut jo kauan puhetta. Tiedossa on ollut kuinka tuloksemme ovat selkeästi keskiarvoa huonompia miehen viheltäessä. Monet kuittaavat kuitenkin asian sanomalla, että tuomarivirheet menevät lopulta tasan kauden aikana. Tämä on todellinen vale ja kannattaa lukea tämä artikkeli samoin kuin jutussa olevat linkit, sillä niiden takaa löytyy hyvää tekstiä.

Mike Dean selvästi vihaa Arsenalia ja tietoisesti tai vähintäänkin tiedostamatta viheltää kerta toisensa jälkeen meitä vastaan. Pahinta asiassa on, että FA ja tuomareiden pomo Mike Riley ei puutu asiaan mitenkään, koska on myös tunnettu antipatioistaan meitä vastaan. Näin ollen Dean saa ottelusta ja kaudesta toiseen jatkaa meidän rankaisemista. Jos joku FA:ssa todella haluaisi toimia oikeudenmukaisesti, kuten tietysti kuuluisi, tutkittaisiin yllä mainitsemieni artikkelien pohjala Deanin toimintaa meidän otteluissa. Tätä FA ei kuitenkaan ole tehnyt ja tuskin tulee koskaan tekemäänkään.

Onneksi Dean ei vihellä sentään huomisen ManU ottelua, sillä se olisi aivan varmasti viimeinen niitti jo muutenkin lähes varmalle tappiolle. Tästä huolimatta tuomarivalinta ei todellakaan ollut meidän kannalta hyvä, vaikka Dean sentään vältettiin.

Anthony Taylorin historia meidän otteluissa on onneksi paljon lyhyempi kuin Deanin, mutta siitä huolimatta se on liian samankaltainen. Meitä vastaan mies on viheltänyt rankkareita, antanut punaisia ja ylipäätään tuloksemme ovat pääsääntöisesti olleet heikompia miehen tuomaroidessa.

Sen sijaan Manun otteluita Taylor on tuominnut yhdeksän kertaa saldolla seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä huomisen vastustajamme eduksi. Manu ei siis koskaan ole hävinnyt liigassa Taylorin viheltäessä, eikä sitä vastaan ole myöskään vihelletty yhtään rankkaria tai ulosajoa. Kaikin puolin siis tyypillinen valinta FA:lta huomisen tuomariksi. Esim. Clattenburg olisi ollut aivan liian hyvä ja saattanut jopa tuomita suhteellisen tasapuolisesti tai ei ainakaan selvästi Manua suosivasti. Kaiken kruunaa, että Taylor on kotoisin Manchesteristä. Ei tätä FA:n tuomaritouhuakaan uskoisi ellei sitä joutuisi ottelusta ja kaudesta toiseen todistamaan.

Tällä kaudella ei ole oikeastaan liioiteltua sanoa, että emme ole palanneet ainuttakaan sellaista ottelua, jossa esityksemme olisi ollut loistava. Stoke voitto kotona oli hyvä, mutta ei silti loistava ainakaan hyökkäyssuuntaan. Leicesteriä vastaan hyökkäyssuuntaan olimme loistavia, mutta kokonaisuutena kaksi päästettyä maalia vetää arvosanaa jonkin verran alaspäin, kun maalit eivät suinkaan olleet kettujen ainoat vaaralliset tilanteet.

Pelattuja otteluita eri cupit mukaan lukien on kuitenkin jo yli 10, joten esitystemme tason voisi sanoa olevan selkeä huolenaihe, joka on tietysti sitten suoraan näkynyt myös tuloksissa. Huomenna olisi loistava paikka pelata kauden paras peli ja se saattaisi jopa riittää kolmeen pisteeseen, mutta kuka tähän jaksaa uskoa vastustajan ollessa ManU? En ainakaan itse, vaan ainakin viime vuosien perusteella tämä on kotiotteluista se varmin tappio vähän samaan tapaan kuin vierasotteluiden puolella Chelsea.

22 thoughts on “Tuomariasiaa ennen Manun huomista visiittiä Grovella

 1. 1-3 eli tappio alkaa olla selviö. Näin Chelsea jättää käyttämättä Cityn antaman runsaan siiman palata mestaruustaisteluun. 10 pinnaan kärkeen on kohtuullisesti, varsinkin kun kärjessä on huippujoukkue eikä sortuva yllättäjä.

  Valioliigan hyytyminen UCL:ssä on merkillistä, niin kova materiaali niillä (kärkijoukkueilla) on. Tosin lievää epäsuhtaa on havaittavissa alakerran ja hyökkäyksen kanssa. Fysiikassa valio ei jää jälkeen kuin korkeintaan keväällä pitkän kauden puuduttaessa. Mielenkiintoinen ilmiö. Ehkä syy on edelleen heikohkoissa lädipelaajissa,

 2. Jose laski väärin ainakin selvästi Caneiro-casen ja varmaan muutakin sotkua aiheuttanut Chelsean kulisseissa. Jos pelaajia ei huvita noin selvästi, eipä siinä Abralle jää vaihtoehtoja. Hyvä valmentaja, mutta psykologinen johtaminen pettää aina siinä kolmannen vuoden kohdalla. Arvelin että ura Madridissa katkesi suurseuran sisäiseen vilkkaaseen politikointiin ja galacticojen egoiluun Perezin suuntaan. Mutta taisi sielläkin Jose ihan itse sotkea ilmapiirin.

 3. Tämähän sataa suoraan #wengerout laariin, koska Wenger onnistui vieläkin häviämään lyödylle Mourinholle. Harvinaisen syvällä Mourinhon taskussa Wenger on. Älköön kukaan nyt satuilko siitä, miten kaikki on aina Chelseaa suosivan tuomarin syytä. Tilasto on kerrassaan murskaava.

 4. Joo-o, niin hävis Gabriel, mut hyvä on muistaa, et Wenkku on hävinnyt Moulle aina, lukuunottamatta yhtä community matsia. Kikkelis kokkelis.

 5. Wenger on muuten voittanuut 2 edellistä inglannissa jaettua pokkaalia. Chelsea taitaa olla sijalla ynnämuut.

 6. Kuinkas ne Moun sanat menikään.. Jos homma ei kulje niin tajuaa itse lähteä. Saas nähdä..

 7. Moun mukaan nousevat top4-sijoille. Mestaruudesta ei enää puhu. Mutta lähteä ei aio. Abrana antasin kolme viikkoa aikaa alkaa jotenkin näkyvä korjausliike. Mutta voi olla, että potlut tulee aiemmin, jos pelaajia ramppaa itkemässä seurajohdolle paljonkin.

 8. Isse ei luutavasti ole edes syntynyt silloinkuin Arsenalin edellinen liigamestaruus tullut. Me jäärät jaksetaan odottaaa,

 9. Joo. Me jäärät jaksetaan odottaa mutta kenenkä alaisuudes, niin se onki jo toinen juttu. Fakta on se että ollaa oltu mestareita v 2004 ja jos ens keväänä oltais mestareita(mitä me emme tuu wenkun alaisuudes enää olemaan) niin se olis v 2016. Jos jollekin riittää että mestaruus ”kahmaistaan” aina 12 vuoden väliajoin tai käytännössä vielä harvemmin varsinkin kun joukkueen taloudelliset resurssit tiedetään niin eihän siinä mitää ja jokaisellahan on oikeus liputtaa istuvan managerin puolesta tai olla sitä mieltä että wenkku saa luvan lähteä. Oon ollu wenkun kannattaja aikoinaa ku mies tuli seuraan ja alkoi puhaltaa uudet tuulet valmennuksessa ja tehtiin määrätietoisia hankintoja (vieira, bergkamp) voittamisen eteen. Mies oli täynnä voitontahtoa ja se tarttui joukkueeseen. Viimeiset 5 vuotta wenkulla on ollu AIKAA JA RAHAA nostaa meidät takaisin englannin huipulle ja myös haastamaan sieniliigan voittoa. EN KANNATA miestä joka ei enää osaa reagoida yhä nopeammin muuttuviin tilanteisiin siinä tahdissa mitä mestaruuksien voittamiseen tarvitaan. AIKAA wenkulla on ollut aina joten se siitä. Emiratesin rakentaminen söi rahaa mutta VIIMEISET 5 VUOTTA MYÖS RAHAA ON OLLU. Wenkku tekee liian vähän liian myöhään ja se ei riitä voittamiseen. Oon pia 50v äijä joten täys jäärä oon. Jaksan odottaa ja annan aikaa seuraavalle managerille. Wenkku saa puolestani poistua takavasemmalle samantien. Aika aikaansa kutakin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s