Uutisia riittäisi, mutta aikaa ei

Useasti tässä bloggaajan roolissa ongelma on, että punavalkoisia uutisia on niukasti ja tämän seurauksena päivityksen kasaan saaminen muodostuu ongelmaksi. Näin on tietysti etunenässä kesällä sarjatauon aikaan, mutta myös useasti maaottelutaukojen aikaan. Viime päivien osalta uutisten puutetta ei voi syyttää ja tänään ongelmaksi on enemmänkin muodostunut ajan puute.

Nyt edessä on kuitenkin puolitoistaviikkoa maaotteluita, joten on vain positiivista jos ja kun niin sanotusti pankissa on uutisia, joita voi tulevina päivinä käydä läpi. Osa toki saattaa olla jo pari päivää vanhoja, mutta silti tulen todennäköisesti nostamaan jotain esille menneeltä viikonlopulta.

Valioliigan televisioinnin suhteen kuultiin uutta ja ensi kaudesta lähtien Suomessa oikeudet vaihtavat omistajaa. MTV menettää oikeudet Viasatille, joka on ainakin etukäteen ajateltuna erittäin positiivinen asia. Maikkari pilasi Canalin lähes täydellisen jalkapallopaketin muutamassa vuodessa lähes täydellisesti, joten se saa ansionsa mukaan.

Toivottavasti Viasat panostaa enemmän kuin MTV ja lähes varmasti tuleekin näin tekemään. Toiveissa on tietysti, että lauantain viiden peleistä useampi kuin yksi näkyisi jatkossa ja Ruotsin esimerkin mukaisesti sen pitäisi olla täysin mahdollista. Tämä siis puhuttaessa televisiolähetyksistä, kun taas netissä Viaplayn puolella voisi kuvitella, että kaikki ottelut tulevat ohjelmistoon. Lisää tietoa tulee Viasatilta myöhemmin, kun ensi kausi alkaa olla ajankohtaisempi.

Viasat oli vain yksi uutinen viikonlopulta, joka jäi mainitsematta, kun ManU ottelussa oli tarpeeksi pureskeltavaa sekä ennen että erityisesti jälkeen ottelun.

Nyt täytyy kuitenkin vielä palata loistavaan sunnuntain voittoon. Voitto ja esitys olivat loistavia, mutta rehellisyyden nimissä tästä on turha odottaa mitään uutta alkua Wengerin alaisuudessa. Sellaista ei tule nyt, ei tullut FA Cupin voittojen jälkeen tai enää koskaan muulloinkaan. Onhan se hienoa voittaa yksi pahimmista kilpailijoista selkeästi, mutta tämä on todella harvinaista herkkua ja ei muuta suuressa kuvassa mitään tai poista niitä samoja ongelmia, jotka ovat vaivanneet jo ties monenko vuoden ajan.

Tasaisuus puuttuu esityksistämme ja yhden tai parin hyvän pelin jälkeen tulee aina uusi mahalasku ja näitä tulee aivan liian usein, että pärjäisimme liigassa tai Mestareiden liigassa. Hyvänä päivänä voimme voittaa lähes kenet tahansa, mutta kun ManU voiton tapaisia hyviä päiviä tulee kerran kaudessa tai jopa vielä paljon harvemmin, niin ne eivät kuitenkaan ole tarpeeksi, vaikka mahtavia voittoja ovatkin.

Maaottelutauko on menossa, mutta jatketaan huomenna joka tapauksessa. Aihetta en osaa sanoa varmasti, mutta mahdollisesti se liittyy Rodgersin potkuihin ja ennen kaikkea Kloppiin. Tämä toki vain yksi vaihtoehto, mutta ehdottomasti sellainen jos Liverpool valitettavasti onnistuu loistavan saksalaisvalmentajan hankkimaan uudeksi managerikseen.

3 thoughts on “Uutisia riittäisi, mutta aikaa ei

  1. Klopp saattaa hyvinkin tarttua poolin syöttiin. Tarjoaa mukavasti haastetta. Ongelmana on tietty se, että menee aika kauan, että Klopp saa Poolista näköisensä joukkueen. Rodgers kun hankki vähän sitä sun tätä.

    Niin, tasaisuus peliesityksissä. Sitähän ei tosiaan ole. Yhä vaikea käsittää, miksi Olympiakos-otteluun lähdettiin surffailemaan.

  2. Kyllä näyttää nyt siltä, että Pool haluaa kipeästi korkean profiilin valmentajan ja tarjoaa sen, mitä Klopp ikinä keksii pyytää. Käytännössä Klopp on jo Poolin mies, harmi.

  3. jos ei metsurien pelejä lasketa(kakkosmiehistö) niin kyllä mä oon nähnyt meidän peleissä tietynlaista vahvuutta nykypäivänä. Parempia ollaan kuin viime kaudella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s