Ensimmäiset maaottelut vuorossa ja Sanchezin loukkaantuminen sekä sopimustilanne esillä

Ensimmäiset maaottelut taitava olla vuorossa tänään, mutta en ole jaksanut perehtyä asiaan tarkemmin. Arsenal.comista todennäköisesti löytyy perinteiseen tapaan lista maajoukkueen mukana olevista pelaajistamme jos asia kiinnostaa.

Junnunmaajoukkueiden puolelta tuli luettua uutinen, että Bellerin ei mahtunut Espanjan 21-vuotiaiden ottelussa avaukseen, vaan istui penkillä koko 90 minuuttia. Tämä on hyvä uutinen meidän kannalta, mutta samalla täytyy ihmetellä kuinka älyttömän kova taso Espanjan junnuissa on?

Sanchezin loukkaantuminen saattaa olla sittenkin pahempi kuin kuviteltiin jos viimeisimpiä uutisia Chilen leiristä on uskominen. Käsittämätöntä kuinka päästimme ylivoimaisesti parhaan pelaajamme maajoukkueen mukaan, vaikka loukkaantuminen oli selkeä ja varmasti on olemassa riski, että vamma pahenee jos ja todennäköisesti kun Sanchez kuitenkin pelaa molemmissa Chilen otteluissa.

Sanchezista puheen ollen huhut miehen jatkosopimusneuvotteluista eivät kuulosta alkuunkaan hyviltä. Tarkoitan tällä sitä, että chileläiselle olisi tarjottu 130 000 puntaa viikossa, joka on pahasti alakanttiin nykymarkkinoilla, kun jopa Giroud tienaa tuon ja Walcott vielä enemmänkin.

Palkan pitäisi kuitenkin olla suhteessa peliesityksiin, joten Sanchezin kuuluu olla joukkueen ehdoton palkkakuningas liksan ollessa 200 000 luokkaa tai ainakin lähellä. Valitettavasti tämä ei vain todennäköisesti koskaan tapahdu, koska Wenger ei maksa kenelläkään enempää kuin itse tienaa eli noin 150 00 puntaa viikossa on ehdoton maksimi.

Sanchezilla on tämä ja ensi kausi sopimusta jäljellä, mutta uusi olisi hyvä saada aikaiseksi tämän kauden aikana tai muuten ensi kesänä ollaan todella pahassa tilanteessa, jossa parhaan pelaajamme myynti on jopa todennäköinen. Tietysti ylipäätään on hyvin kyseenalaista haluaako Sanchez jatkaa seurassa nelos- tai parhaimmillaankin kolmossijojen metsästystä ja vieläpä alipalkattuna, kun moni menestyvämpi seura on varmasti kiinnostunut ja maksaisi vielä parempaa palkkaa menestyksen ohessa.

Dinamo Zagrebin pelaaja on kärähtänyt dopingtestissä, joka tehtiin heti meitä vastaan pelatun ottelun jälkeen. Yksilöurheilusta poiketen tuomio ei kuitenkaan tule olemaan Zagrebille pistemenetys, vaan ainoastaan ehkä sakkoja ja pelaaja saa sitten vuoden tai parin pelikiellon.

Kloppin siirtyminen Liverpoolin manageriksi taitaa olla enää ajan kysymys. Valitettavasti näin, sillä ainakin itse olen pitänyt miestä jo jonkin aikaa täydellisenä managerina meille. Vaikka saksalaisen meille siirtymisen tiesi olevan lähes mahdotonta, niin se oli kuitenkin periaatteessa mahdollista niin kauan kuin Klopp oli vapailla markkinoilla. Kloppin meno muualle harmittaa jo ihan tarpeeksi ja vielä pahemmaksi asian tekee siirtyminen yhteen pahimmista kilpailijoista. Odotetaan nyt asialle varmistus vielä, mutta joudun tähän aiheeseen mitä todennäköisimmin palaamaan vielä tämän maaottelutauon aikana.

12 thoughts on “Ensimmäiset maaottelut vuorossa ja Sanchezin loukkaantuminen sekä sopimustilanne esillä

 1. Ei Alexis välttämättä halua lähteä. On saanut Arsenalissa hyvin vastuuta ja elämä luistaa.

 2. Pistetään tähän avoin kirje Villelle.

  Me ollaan, jos lasketaan viimeiset 38 kierrosta, niin eniten pisteitä kerännyt joukkue.

  Kalenterivuonna 2013 oltiin myös eniten pisteitä kerännyt joukkue valioliigassa.

  Mihin se voitontahto on hävinnyt?

  Kaikki viimekaudet ollaan hävitty loukkaantumisiin. Piste.

  Nytkin on loukkaantumislista pitkä kuin nälkävuosi.

  Onneksi ei ole avainpelaajia.

  ELi.

  Kos
  Wel.
  Fla.
  Art
  Wil
  Ros,

  Toki Alex on lisäksi loukkaantunut.

  Vittuko me saadaan Evan kanssa noi loukkaantumiset kuriin, niin Arsenalia ei pysäytä kukaan.

  P.s.

  Wenger on prohvessori, niin pitäisikö sen vielä olla lääkäri ja fysioterapeuttikin? Oletsä niin pahvi, että luulet, että miljardiyrityksessä yksi mies hoitaa vessan siivouksesta taktiikoihin?

  Pahvi.

 3. Treeni ja varsinkin fysiikkatreeni vaikuttaa loukkaantumisiin, kuten jokainen ymmtärtää. Onko Colbert edelleen vastuussa ja muut viheltelevät muniinsa, vai vetääkö Shad hommaa kasaan? Colbert on näyttönsä antanut, eikä vakuuta. Mutta kuten aina, Wengerin tiimistä putoaa vain, jos saa paremman duunin jostain tai sairastuu, kuten Pat Rice.

  Muuten aika heikko kommentti.

 4. Toi Daily Failin tekemä katsojamääräjuttu on vähän omituinen. Poliisin arviot väkimäärästä voivat pitää suunnilleen paikkansa, mutta siitä ei voi vetää johtopäätöstä, että Kroenkelta olisi jäänyt puntia saamatta. Kausikorttilaiset ja aitioiden bisnesjampat kun eivät aina saavu paikalle. Tietysti arsenal voisi ilmoittaa todellisen yleisömäärän, mutta tos.näk. yleisömääräksi ilmoitetaan myytyjen lippujen määrä.

 5. Isse, juuri näinhän se menee. Ainakin minä ilmoittaisin myytyjen lippujen määrän, vaikka Emiratesilla olisi tasan 1 katsoja. Eli tuon jutun uutisarvo on tasan nolla ja osoittaa enemmän keltaisen lehdistön ”skandaalihakuisuutta”.

  Mutta siitä vasta otsikoita tuleekin, kun Giro nousee takaisin avaukseen ja voittaa PL:n maalipörssin!

 6. No ei se nyt ihan noin mene. Toki raha lämmittää vähän aikaa, mutta seuran imago on jo aloittanut luisun, jos noilla hinnoilla ei viitsi mennä matsiin vaan tekee jotain muuta. Ehkä osa on firmalippuja, mutta jos tavara olisi kunnossa, niistäkin käyttämättömistä tapeltaisiin. Boardin olisi syytä miettiä, onko tuote enää priimakunnossa.

  Arsenalilla on muutenkin jo vetovomaongelmaa sponsorien joukossa. Mukana on halpisbrändejä vähän liikaa, eikä vetovoima riitä parhaisiin yhtiöihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s