Maaotteluita, sopimusasioita, kapteenien kapteeni ja eläketarjous

Eilisen osalta maaotteluissa asiat menivät hyvin pitkälle suotuisasti. Walcott sai lepovuoron Englannin paidassa, eikä tullut edes vaihdosta kentälle merkityksettömässä viimeisessä karsintaottelussa. Sen sijaan Ox ja Gibbs pelasivat koko ottelun, joka on vain eduksi molemmille, kun peliaika on ollut suhteellisen vähäistä. Ox myös onnistui maalinteossa, joten toivottavasti se auttaa jatkossa, sillä miehen viime esitykset meidän paidassa ovat olleet kiltisti sanoen heikkoja.

Espanjan mukana Cazorla joutui tyytymään vaihtopenkkikomennukseen koko 90 minuutin ajan, mutta tämä on vain positiivista. Cazorla pelaa kuitenkin lähes kaikki ottelut alusta loppuun meillä, joten kaikki mahdollinen lepo on plussaa, vaikka espanjalainen onkin harvinainen pelaaja joukkueessamme pysyessä pelikunnossa lähes aina suurista ottelumääristä huolimatta. Silti liika pelaaminen näkyy otteissa, vaikka loukkaantumista ei tulisikaan.

Nyt ollaan jo selkeästi voiton puolella, kun ainoastaan neljä pelaajaa on enää maajoukkueiden mukana. Cech ja mahdollisesti Ramsey pelaavat tänään sekä huomenna aamuyöstä Sanchez ja Ospina ovat kentällä omissa karsintapeleissään. Toivottavasti Ramseyn kohdalla järki voittaa, kun kisapaikka Walesilla on jo selvä. Saa nähdä.

Kun Wenger puhuu kerrankin asiaa, niin pakkoja se on nostaa esiin. Kyse on jo muutaman päivän vanhasta artikkelista, jossa Wenger mainitsee kuka on ollut Arsenalin paras kapteeni hänen aikanaan. Valinta tuskin yllättää kovinkaan monia.

Merkillistä on vain kuinka Wenger edelleen osaa antaa arvoa todelliselle kapteenille ja hänen panokselleen, mutta samaan aikaan ei välitä juuri ollenkaan vastaavista ominaisuuksista nykyjoukkueessa, vaan enemminkin pyrkii kasaamaan joukkueen pelaajista, jotka ovat jollain tapaa tasapaksuja ja eivätkä ainakaan kyseenalaista juuri mitään.

Sanchezille ollaan tarjoamassa huhujen mukaan uutta sopimusta ja toivottavasti tämä viimeisin uutinen on lähempänä totuutta kuin edellinen, jonka mukaan chileläiselle oltiin tekemässä todella alakanttiin olevaa sopimustarjousta. Sanchezin kuuluu olla seuran parhaita palkattu pelaaja. Siihen ei pitäisi olla kenelläkään mitään sanomista.

Monrealille on jo saatu ilmeisesti uusi sopimus aikaan ja tämä on hyvä asia. Monreal on sen ansainnut viime ja tämän kauden otteilla. Alku seurassa oli vaikea, mutta nykyään espanjalainen on selkeä ykkösvaihtoehto ja syystäkin. Jos otteet pysyvät nykyisellä tasolla, niin vasemman pakin päivittäminen ei ole ensimmäisiä tehtäviä ihan lähitulevaisuudessa.

Loppuun Wengeriä, Mourinhoa ja kumppaneita huhutaan taas kerran PSG:n uudeksi valmentajaksi. Toivottavasti neljäs kerta toden sanoo ja valinta on viimeinen Wenger. No ei ole tapahtumassa, mutta PSG olisi hyvä paikka Wengerille palata kotimaahan ja saada vielä viimeinen huippusopimus ennen eläkkeelle siirtymistä.

9 thoughts on “Maaotteluita, sopimusasioita, kapteenien kapteeni ja eläketarjous

 1. Jos siis Virkkunen siirtyy Viasatille. Eli jos Viasat tarvitsee lisää selostajia. Voi olla, että monet matsit tulevat ilman suomiselostusta. Viasatilla kun on la ligaan ja serie a:hän pohjoismainen diili. Saattavat lähettää yhdellä selostuksella.

 2. Hömppälehdet tietävät jo, että Mourinhon saadessa potkut, tilalle olisi haussa Simeone. Simeone olisi ehkä optimaalinen seuraaja Wengerille, jos vaan pystyy välttämään lattaripelaajien turhan hamstrauksen. Hyvä saamaan kaiken irti pelaajista. Toki luonteesta jäi vähän epämiellyttävä kuva peliuralta.

  Kieltämättä kaivelisi, jos Klopp ja Simeone menevät pahimpiin kilpailijoihin. Ja mitään potkut saanutta Mourinhioa ei koskaan Arsenaliin Wengerin perintä tuhoamaan, minun puolestani.

  Spekuloinnin paikka sinänsä, hakeeko Arsenal mahdollisimman korkean profiilin valmentajaa, vaikka sitten ikämieheen päätymisen riskillä, kuten van Gaal oli Manulle. Vai sitten 20 vuotta nuoremman nousevan kyvyn?

  Tuskin Arsenalin vetovoima riittää siihen, että joku Guardiola kuiskitaan olemaan uusimatta sopimusta tai jäämään sapatille Wengerin ilmoitusta odottamaan. Todennäköisimmin joudutaan tekemään kuten Manu Moyesin kanssa, eli ostamaan kohtuukova nimi irti sopimuksestaan vanhasta seurasta.

 3. OffTopic (ja on varmaan useasti käyty läpi eri viestiketjuissa mutta ei jaksa scrollata) mut mitenkäs mun kannattas toimia, kun ajatuksena olisi lähteä keväällä 2.4. Arsenal-Watford -matsiin? Eli siis miten se lippujen hommaaminen taas menikään.

  Viimeks keväällä 2012 saatiin Mänsidi-matsiin piletit tätä kautta, ja edelleen erityiskiitos siitä!

 4. Puheenjohtajalle vaan meiliä ja rukoilemaan pilettejä.
  Laitetaan arvontaan muiden halukkaiden kanssa, jossa ainakin sääntöjen mukaan pitäisi suosia niitä, jotka eivät ole vielä matsissa käyneet.

 5. Eli kannattaa liittyä Arsenal Finland supporters clubin jäseneksi ja hakea lippuja sitä kautta. Hakemus kannattaa tehdä mieluumin heti, koska lipuille on kova kysyntä. En hirveästi yllättyisi, jos Suomen kannattajaklubin kiintiö olisi kyseiseen peliin jo täynnä.
  http://www.arsenalfinland.net/arsenalfinland/

  Toinen hyvä tapa saada lippu peliin, on liittyä Red memberiksi Arsenal.comin kautta. Toki jäsenyys maksaa, mutta tuota kautta on ainakin itse saanut hyvin lipun peliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s