Bayern Munchen ja Everton viikon ottelut

Rehellisesti puhuen en todellakaan uskoa meidän pystyvän voittamaan Valioliigaa tai Mestareiden liigaa tälläkään kaudella. Jos kuitenkin pitäisi valita jompikumpi, niin sanoisin Valioliigan olevan jollain maailman kahdeksannelle ihmeellä se todennäköisempi.

Mestareiden liigassa tilanne on todella heikko, kun alla on kaksi tappiota lohkon heikoimmille joukkueille ja seuraavaksi vastassa on saksalaisjätti Bayern Munchen kahdesti. Toki on mahdollista, että häviämme molemmat pelit saksalaisille ja siitä huolimatta pääsemme kuudella pisteellä loppujen lopuksi jatkoon.

Tämä vaihtoehto ei vain ole kuitenkaan todennäköinen, sillä se vaatisi Bayernin voittavan kaksi viimeisintä ottelu vaikka sillä ei ole panosta peleissä ja lisäksi Dinamo Zagrebin ja Olympiakosin pitäisi pelata molemmat keskinäiset ottelut tasan. Ensimmäinen voi vielä helposti tapahtua, mutta tuskin sentään molemmat.

Huomenna meillä kentällä on vielä varmasti paras mahdollinen kokoonpano ja tämä on täysin ymmärrettävää. Jos kuitenkin Bayern voittaa, kuten paljon mahdollista, niin sen jälkeen kolme jäljellä olevaa peliä kannattaisi pelata kakkosmiehistöllä. Etenkin jos Zagreb ja Olympiakos ottelun tulos on joku muu kuin tasapeli.

Loukkaantumistilanteen pitäisi olla lähes sama kuin viikonloppuna. Tosin Gabrielin pitäisi olla myös pelikuntoinen ja näin ollen brassi luultavasti ottaa Chambersin paikan penkiltä. Loukkaantumistilanteen puolesta ei ole mitään syytä miksi emme voisi haastaa Bayernia. Pitkäaikaisloukkaantuneista kukaan ei olisi avauksen pelaaja, joten Wilsheren, Welbeckin ja Rosickyn puuttuminen ei ole mikään selitys.

Mestareiden liigan lohkovaiheet ovat jo monta vuotta olleet melko tylsiä ja suurin osa otteluista on ollut selviä ja osa jopa täysin panoksettomia. Huomenna puhuttaessa yksittäisestä ottelusta samaa ei kuitenkaan voi sanoa. Bayern on loistava joukkue, ehdottomasti yksi maailman parhaista, ja tulee mittaamaan tasomme toden teolla. Toki lohkovaihe on lohkovaihe ja siinä ei ole samaa hohtoa kuin ottelussa tai ottelupareissa, josta vain toinen jatkaa.

Viime kesän ykköshuhu ja monen muunkin kesän vakionimi huhuissa on tehnyt selväksi, että siirto ei kaikista kesän uutisoinneista huolimatta ollut missään vaiheessa edes lähellä tapahtua. Kyseessä on tietenkin Benzema. Toivottavasti Wenger on oppinut läksynsä, eikä jatka miehen jahtaamista myös ensi kesänä jos tilanne on samankaltainen.

Mainokset

2 thoughts on “Bayern Munchen ja Everton viikon ottelut

  1. Petri Pasanen ennakontapaisessaan pohtii, lepuuttaako Wenger Sanchezia ja Öziliä. No eipä oikein voi, niin kauan kuin teoreettinen mahdollisuus on jatkoon. Eikä Sanchezille luonnollisestikaan uppua mikään ”me ollaan hävitty tää peli”.

    Se on eri asia, että mahdollisuudet todellisuudessa lienevät jo liian tukalat. Arsenalin vetovoimalle on tärkeää mahdollisuus UCL-palloon, eikä kannattajat ja pelaajat ota kevyesti tätä romahdusta ja putoamista. Jatkoon sinnittely komealla Bayern-kirillä (tasuri ja voitto?) pelastaisi imagolle paljon.

  2. Mistäs blogisti on saanut varmaa tietoa että Wenger on ollut oikeasti Benzeman perässä eikä kyseessä ollut täysin paskalehtien keksitty juttu kuten case Vidal. Eikai Wengeriä nyt tarvitse lehtien mielikuvitusjuttujen takia sentään vihata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s