Guardiolan Bayern Munchen Grovelle

Maalivahtitilanne ja erityisesti Ospinan pelaaminen Mestareiden liigassa on herättänyt paljon keskustelua. Varmaa on, että Cech pelaa tänään, sillä Wenger näyttää kehittäneen toimistoloukkaantumisen Ospinalle.

Taisi olla viime viikon torstaina, kun managerimme totesi, että kaikki maajoukkueiden mukana olleet selvisivät ilman loukkaantumisia, mutta nyt yhtäkkiä Ospina onkin loukannut maajoukkueen mukana. Ei mene läpi Pinokkio.

Cechin peluuttaminen on oikea ratkaisu, mutta voisi sen tehdä ihan valitsemalla parhaan maalivahtimme kentälle, jolloin Ospina olisi penkillä Martinezin sijaan. Ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun managerimme keksii loukkaantumisen pelaajalle, jotta ei joudu perustelemaan valintojaan. Tai sanotaanko pikemminkin estääkseen kohun syntymisen asiasta, sillä kuten pari viikkoa sitten nähtiin managerimme ei niitä valintoja edes perustele.

Sanoisin tämän illan tuloksen riippuvan hyvin pitkälti siitä millä asenteella Bayern saapuu Pohjois-Lontooseen. Sen lohkovoitto näyttää varmalta ja siksi valmistautuminen otteluun sekä asenne eivät välttämättä ole aivan huippuluokkaa. Tämän näkisin olevan meidän mahdollisuus pisteeseen tai jopa voittoon. Totuus on kuitenkin, että jos saksalaiset pelaavat hyvin emme todennäköisesti saa pistettäkään, vaikka oma esityksemme olisi myös hyvä.

Vierailijoiden riveistä puuttuu ainakin Robben, Ribery ja Götze hyökkäyspään pelaajista. Puolustuksesta on sivussa muun muassa Badstuber, mutta näin toki on tainnut olla lähes poikkeuksetta jo parin kauden ajan, joten tuo ei taida vastustajamme riveissä olla mikään ongelma. Suurempi ongelma taitaa olla Benatian poissaolo toppariosastolta.

Hyökkäyspään poissaolijat ovat erittäin nimekkäitä ja loistavia pelaajia, mutta siitä huolimatta vastustajamme saa kentälle muun muassa Lewandowskin ja Mullerin tasoisia pelaajia, joten pariin loukkaantumiseen tämä ottelu tuskin tulee ratkeamaan.

Meidän tilanne on hyvä ja saamme parhaan mahdollisen avauskokoonpanon kentälle, joten selittelyille ei jää mitään sijaa loukkaantumisten suhteen. Avaus tulee mitä todennäköisimmin olemaan täysin sama kuin Watfordia vastaan viime lauantaina. Vaikea nähdä kenenkään nousevan penkiltä avaukseen ja Gabrielkin tulee ainoastaan vaihtomiehen rooliin.

Wenger on luvannut, että lähdemme hyökkäämään ja se voi olla aivan oikea ratkaisu, sillä tuskin saamme Bayernia pidettyä nollilla tai edes yhdessä maalissa missään tapauksessa. Avainasia on montako kertaa itse onnistumme maalinteossa. Kaksi voisi riittää pisteeseen ja parhaassa tapauksessa voittoon, mutta saa nähdä.

Mielenkiintoinen ottelu luvassa ja vastassa on tosiaan aivan maailman terävimpään kärkeen kuuluva joukkue samoin kuin valmentaja.

COME ON YOU GUNNERS!!!

 

33 thoughts on “Guardiolan Bayern Munchen Grovelle

 1. Pienenä lisähuomautuksena matsi on tänään kaikkien nähtävillä, kun Yle on valinnut pelin tv-ottelukseen

 2. Arsenal pöllytti Bayernin U19 mestarien liigassa 2-0. Hugo Keto piti nollan. Isot perässä vähintään samat numerot!

 3. Cech
  Monreal, Kos, Merte, Bellerin
  Coq, Ramsey, Özil, Santi, Alexis
  Theo
  Näillä pitäis voitto raapasta…

 4. On tuo Bayern kyllä pirskatin kova joukkue. Toki Arsenal puolustanut hyvin, mutta kyllähän rehellisesti sanottuna tykkimiehet on monessa mielessä jäljessä.. ainakin tällä hetkellä.

 5. olis vain Rämsi voinu kerranki pistää pallon pussiin siitä jälkitilanteesta. Ei vaan sihti ole kohdillaan.

 6. Olihan neuerilta aivan mahtava seivi mut kylhän Theon piti pistää siitä pallo pussiin tai viimeistään Rambon riparista.
  ..

  Kun vaan kestettäs bayernin mylly ni vastaiskuissa on sauma

 7. Giroud olisi tuosta Theon paikasta pistänyt pallon pussiin, mutta toisaalta.. oliko sitä tilannetta ikinä tullutkaan.

 8. Positiivista, ettei tullut tavallista Bayernin ensimmäisen jakson murska-alkua. Mutta Bayernia kiinnostaa kyllä pudottaa Arsenal, Pepi ei ole sortunut yliimelisyyteen.

 9. Hieno matsi, kiitos Arsenal

  Käsittämätöntä et tää joukkue pysty häviämään zagrebille ja olympiakomitean mut ny on kaikki taas omissa käsissä.

 10. Jaa. Äkkiä miettien edelleen silti seuraavalla kierroksella kotijoukkueet ovat suosikkeja. Ja jos Olympiakos ja Bayern voittavat, ne voivat 5. kierroksella soputasurilla varmistaa molemmat jatkopaikan 10 pinnalla. Aivan sama, vaikka Arsenal voittaisi Zagrebin ja Olympiakosin silloin, 9 pinnaa ei riitä.

  Eli tasuri pitäisi hakea Saksasta, ellei kreikkalaiset puppeloi kotonaan. Arsenalin käsi on heikko voitosta huolimatta.

  Mutta, oletetaan että Bayern hoitaa homman ja viimeisellä kierroksella Arsenal 6 pinnaa, Olympiakos 9. Mikä tulos siinä riittää Arsenalille? Maaliero keskinäisissä?

 11. Ei ollu. Olipa erityinen voitto. Sykoloogisesti tämä teki hyvää
  , toivottavasti myös Arsenalille.

 12. Olympiakosin vierasvoitto tosiaan ei ollut jatkohaaveiden kannalta paras mahdollinen tulos. Mutta Bayernin soputasuriin on vaikea uskoa.

 13. ”Totuus on kuitenkin, että jos saksalaiset pelaavat hyvin emme todennäköisesti saa pistettäkään, vaikka oma esityksemme olisi myös hyvä.”

  Nuff said

 14. ”…Avainasia on montako kertaa onnistumme maalinteossa. Kaksi voisi riittää pisteeseen ja parhaassa tapauksessa voittoon, mutta saa nähdä.”

  Sniff, mullon nuha. Ennustaminen on turhaa, mutta varmaan on vielä aamullakin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s