Lisää loukkaantumisasiaa sekä Wenger ja Gazidis puhuivat itsensä pussiin

Jatketaan vielä loukkaantumisaiheella. Olemme jälleen loukkaantumistilaston kärjessä Valioliigassa, joten mikään ei ole muuttunut, eikä tule muuttumaan niin kauan kuin joukkueessa roikutetaan mukana lähemmäksi kymmentä kroonisesti hajalla olevaa pelaajaa.

Tiistaina Walcotin loukkaantuminen oli toki odotettu, mutta silti todella kummallinen jos uutiset pitävät paikkansa, että Wenger käski Theon ennen aikojaan kentälle, kun pelaaja olisi halunnut lämmitellä ensin kunnolla. Olisiko kannattanut antaa lämmitellä muutaman minuutin, vaikka sitten olisimme pelanneet vajaalla sen aikaa. Todella typerä veto Wengeriltä, kun tietää Walcottin vammaherkkyyden.

Tilanne on nyt loukkaantumisten suhteen se, että meillä on joukkueessa seuraavat kolme peliä Swanseaa, Bayern Munchenia ja Tottenhamia vastaan tasan yksi hyökkääjä. Giroud on ainut vaihtoehto ja tämä on täysin anteeksiantomaton tilanne. Sama on toistunut ties monenako kautena peräkkäin lukuisissa oteluissa, mutta siitä huolimatta managerimme ei edes yritä ratkaista ongelmaa mitenkään. Tähän Giroudin loukkaantumien tai ulosajo, niin olemme totaalisen kusessa. Toki olemme muutenkin vähintään Bayernia vastaan, sillä vastaiskutaktiikka ei toimi alkuunkaan ranskalaisen pelatessa piikkinä.

Wenger toimi säälittävällä tavalla tiistaina ottelun jälkeen lytätessään junnupelaajat maanrakoon. Toki he olivat huonoja, mutta silti pelkästään heidän kritisoiminen oli täysin älytöntä ja väärin, kun kokeneet pelaajat alisuorittavat vähintään yhtä pahasti ja sanoisin jopa paljon pahemmin.

Toki se on varmaan helppo junnuja kritisoida, mutta mitä hyötyä siitä on jatkossa jos junnumme ajattelevat että heillä ei ole managerin luottoa alkuunkaan. Kokeneet pelaajamme etunenässä puolustus ja Giroud olisivat ansainneet kunnon ryöpytyksen, mutta eihän Wenger tällaista tee vaan valitsee tässäkin mieluummin sen helpomman tien ottaen pelkästään junnut hampaisiinsa.

Tiistaista vielä puheen ollen hieman ovat managerimme kommentit joukkueen laajuudesta ja laadusta ristiriidassa mitä Gazidis pari viikkoa sitten AGM:ssä väitti. Ensin toimitusjohtajamme kommentit:

The last few years, we have transformed and rejuvenated the squad. We have young talented players and a deep squad.

Yllättäen Wenger olikin vähän eri mieltä, kun Sheffield oli nöyryyttänyt meitä kolmen maalin edestä:

The occasion was too much for the young players. They were not ready to play at this level, none of them.

Mainokset

2 thoughts on “Lisää loukkaantumisasiaa sekä Wenger ja Gazidis puhuivat itsensä pussiin

 1. Leveyttä tarvitaan en jaksaisi veikata minkälainen lopputulos olisi jos pelasimne PL-matsia samalla miehityksellä. Arshavinhankinta tarvitaan ehkä tammikuussa, markkinoista varmasti irtosi oma pitkäaikainen suosikki Keisuke Honda. Nopea, suoraviivainen + hyvä pyssy ja uskaltaa käyttää sitä. Ei saa nykyisen managerin alaisuudessa paljon peliaikaa Milanissa, maksaa noin 5 milj. Maksaa itsensä takaisin paitamyynillä Aasiaan 😃. Miinukset 29v

 2. Näköjään se on vain ihme että ukkoa menee telakalle sillä seurassa kaikki tehdään oikein.

  Dutch fitness expert Raymond Verheijen attacked Wenger’s outdated training regime while StarSport columnist Paul Merson blamed the players for not warming up sufficiently.

  But Wenger said: ”I don’t know. This guy looks like he knows absolutely everything.”

  ”I’m amazed that he knows more than all our physics and all our doctors.”

  ”I trust my medical staff to do well and my coaching staff to do the fitness planning very well.”

  http://www.dailystar.co.uk/sport/football/472976/Arsene-Wenger-Arsenal-Theo-Walcott-Alex-Oxlade-Chamberlain

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s